Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - jovicn - 08-24-2006

Ja sam odavno pisao o tim silnim prodatim igracima i parama koje su dosle u klub medjutim tada sam bio neshvacen od vecine.Eto sada opet imam drugacije vidjenje od vecine.Kukate za Zigicem,a svi ste molili da ostane samo kvalifikacije,i tako je i bilo.Kukate za Jankovicem a ni sami ne znate kad je zadnji put odigrao,doveden je igrac koji mnogo kvalitetniji od njega(Georgijev).Bisevac odlazi tek u decembru,a za njega se mogu dobiti jako lepe pare,da je odlican igrac stoji,ali za nase prvenstvo ce Tutoric biti dovoljan,a mozda i dodje jos neko novi.Tako da ove poteze uprave smatram pametnim i pozdravljam ih za razliku od odlazaka Stojkovica i Lukovica

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Galois - 08-24-2006

Meni se licno nimalo ne svidjaju polovni igraci tipa Georgiev,Gaj,Suzuki.Da su nesto valjali ne bi dolazili u Zvezdu za male pare.Pitanje je samo ko njih dovodi i zasto.OK za nase podneblje i nisu toliko losi...ali za Evropu :zbunjen :zbunjen :zbunjen

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SerbianEagle - 08-25-2006

Quote:Meni se licno nimalo ne svidjaju polovni igraci tipa Georgiev,Gaj,Suzuki.Da su nesto valjali ne bi dolazili u Zvezdu za male pare.Pitanje je samo ko njih dovodi i zasto.OK za nase podneblje i nisu toliko losi...ali za Evropu

E svasta. Za nase sadasnje mogucnosti su oni odlicna pojacanja. Mozda oni i jesu polovni, ali bolji su nego bilo sta iz domace lige.

Nevalja ako dodju, nevalja ako odu, nevalja ako ostanu. E jebiga

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nesho - 08-25-2006

Quote:Мислим да је Жигић све ближи Русији. Мислим да неће продати Бишевца али док не откуца 1. септембар, може бити свашта...

Слажем се у потпуности. Жао ми је Жигића, у јануару су се ѕа нјега интересовали многи клубови из Енглеске, Њемачке, и нудили су по 10 милиона. А сад морамо да га дамо у Русију или Украјину и то за 5-6 милиона. То је жалосно

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - vare - 08-25-2006

Бишевац од децембра у Лансу

Репрезентативни штопер Црвене звезде Милан Бишевац (22) јуче је у Француској потписао предуговор са тамошњим прволигашем Лансом, чији ће члан постати од децембра. Процењује се да ће Звезди за обештећење припаси око пет милиона евра а посредник у реализацији трансвера био је београдски менаџер Ранко Стојић, некадашњи голман Партизана и загребачког Динама.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - REDMAN - 08-25-2006

Немојте само за Бишкетом плакати, па до прошле сезоне нам је он био највећа рупа. Будите срећни ако извучемо за њега оволику кинту. Сада још од Јоксимовића да направимо ''играча'' за пијацу и да га уваљамо бар за 1,5мил, али то је јако тешко Sad

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Леса - 08-25-2006

Quote:Немојте само за Бишкетом плакати, па до прошле сезоне нам је он био највећа рупа. Будите срећни ако извучемо за њега оволику кинту. Сада још од Јоксимовића да направимо ''играча'' за пијацу и да га уваљамо бар за 1,5мил, али то је јако тешко Sad

И онда још само да нам дође нека још већа рупетина, па да од њега правимо играча...Па докле више!? :bes

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 08-25-2006

Могући противници у првом колу УЕФА купа:
Parma FC (ITA)
AZ Alkmaar (NED)
RC Lens (FRA)
FC Slovan Liberec (CZE)
Brøndby IF (DEN)
Наравно, пожељна су последња два, мада ће бити јебено у сваком случају.
Извлачење у 13 часова.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - cazzo_FCRS_forever - 08-25-2006

znaci i ovdje smo gotovi Sad Sad

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 08-25-2006

Рупе после 2 године постају играчи, док се не напуне :rofl

Што се жреба тиче стварно смо курате среће... Биће то 2 тешке утакмице кога год да извучемо. Не могу да верујем да ове године немамо довољан број бодова па да смо повлашћени, али и то се догађа. Либерец бисмо могли да добијемо, иако је у Москви са Спартаком било чупаво, у 84.том минуту Либерец је могао да да гол за 2:2 и пролаз даље...