Delije
Svaštara - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svaštara (/showthread.php?tid=933)

Одг: Svaštara - Red Star Forever - 11-30-2009

Као што рече и Капетан Кука, љиљани су део српске историје... Као што неки назови навијачи краду наше идеје и песме, тако и неки назови, измишљени народи краду туђе симболе јер једнсотавно њихови не постоје... То је укратко одоговор ако је постојало мишљење да љиљани имају везе са муслиманима из Српске Босне...

Одг: Одг: Svaštara - Kapetan Kuka - 11-30-2009

(11-30-2009, 09:29 PM)KizaLion link Wrote:[quote author=Капетан Кука link=topic=2632.msg73427#msg73427 date=1259614793]
[quote author=KizaLion link=topic=2632.msg73425#msg73425 date=1259614320]
[Image: 0910_borac-sarajevo_4.jpg]

Са јучерашње текме, занимљиво!  Wink

Увек српска Бања Лука    Smile  Smile  Smile Само Чича Кежултра кад види слику има фрас да доживи  ;D !!!
Али не знам што се тиче љиљана, на оној теми Митови и обмане полемисали смо о томе и констатовали на крају да је и љиљан ваљда саставни део грба Немањића, е сад не знам шта и како ...
[/quote]

Пре 2,3 недеље сам био у БЛ онај викенд кад су играли са Вележом на Градском.. нисам знао дал да одем на текму, сам, на крају сам гледао на тв, увек ми је драго кад Борац добија екипе из Федерације.. наравно кад Дрина не буде више граница биће то добро гостовање.. поготово што сада лешинари цимају цео град да навија за Борац.. нажалост пре више од пар година имали смо минимум 50 пуних бусева из БЛ који су ишли на звезду.. не знам како је сада, вероватно локал патриотизам
[/quote]

Бања Лука је увек био и биће српски град и ако Бог да као што кажеш па да буде и домаће гостовање!!! Свидела ми се и ова парола са купа против требињског Леотара са поруком против босанске репрезентације  ;D  
[Image: lesinari.jpg]
Још ми је драже када сам видео уличну анкету у Бања Луци са питањем и мишљењем о Ћири и репрезентацији босне када је Србин из Бања Луке рекао: Па добро ајде драго нам је због селектора али ми навијамо за другу репрезентацију !!!  ;D ;D ;D

Одг: Одг: Svaštara - HITMAN 47 - 11-30-2009

(11-30-2009, 08:59 PM)Капетан Кука link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=2632.msg73425#msg73425 date=1259614320]
[Image: 0910_borac-sarajevo_4.jpg]

Са јучерашње текме, занимљиво!  Wink

Увек српска Бања Лука    Smile  Smile  Smile Само Чича Кежултра кад види слику има фрас да доживи  ;D !!!
Али не знам што се тиче љиљана, на оној теми [b]Митови и обмане полемисали смо о томе и констатовали на крају да је и љиљан ваљда саставни део грба Немањића, е сад не знам шта и како ...[/b]
[/quote]

Наравно да је саставни део грба Немањића ... ткз.  ''љиљан''  је хералдички симбол, и као таквог га треба и посматрати !
Да не тупимо сад по пети пут исто ....

Одг: Svaštara - Pijanac - 12-01-2009

[Image: 16360108866663674218287.jpg]

Будућа српска мајка...

Одг: Svaštara - Храбро срце - 12-01-2009

(12-01-2009, 06:36 AM)Пијанац link Wrote:[Image: 16360108866663674218287.jpg]

Будућа српска мајка...

Курветина распала наркоманска >Sad !!!! Јебо јој пас матер,њој и свој тој стоци што су дошли у суботу на нашу светињу !!!Тачно се види да је јадница нека наркоманска што се јебе за 100 динара или за једну црту(гробарска тарифа)!!! Пијанац,јадан тај коме ова буде жена,јадна породица у чију кућу уђе и на крају јадна та деца будућа,ако уопште може да има деце,дроља јалова !!!

Одг: Svaštara - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 12-01-2009

(12-01-2009, 07:46 AM)Гале Делија link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=2632.msg73445#msg73445 date=1259649417]

Будућа српска мајка...

Курветина распала наркоманска >Sad !!!! Јебо јој пас матер,њој и свој тој стоци што су дошли у суботу на нашу светињу !!!Тачно се види да је јадница нека наркоманска што се јебе за 100 динара или за једну црту(гробарска тарифа)!!! Пијанац,јадан тај коме ова буде жена,јадна породица у чију кућу уђе и на крају јадна та деца будућа,ако уопште може да има деце,дроља јалова !!!
[/quote]

ма дајте што зајебајете,пустите цуру на миру  ;D...
него брате пијанац да немаш њен број...волим ја ове необузаног духа  Wink ...
пс-када већ коментаришемо о паљењу,прво кренимо од себе...ПА ОНДА КРИТИКУЈМО...

Одг: Svaštara - Kaja - 12-01-2009

Ја не знам зашто се ви чудите, па то паљење столица је постало традиција код стоке! Чича, видећемо ми да ли ће се поновити фебруарски дерби. Ако се понови и ако опет запалимо обор, онда треба да се запитамо. Али некако верујем да нам се више неће у скорије време ништа слично поновити!

Одг: Svaštara - MC MaC - 12-01-2009

(12-01-2009, 08:44 AM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:[quote author=Гале Делија link=topic=2632.msg73447#msg73447 date=1259653575]
[quote author=Пијанац link=topic=2632.msg73445#msg73445 date=1259649417]

Будућа српска мајка...

[/quote]

ма дајте што зајебајете,пустите цуру на миру  ;D...
него брате пијанац да немаш њен број...волим ја ове необузаног духа  Wink ...
пс-када већ коментаришемо о паљењу,прво кренимо од себе...ПА ОНДА КРИТИКУЈМО...
[/quote]

Верујем да си се зајебавао ?

Одг: Svaštara - DonUltras - 12-01-2009

О дотичној пушикурачи не би коментарисао...али то је још један од доказа колико девојке непотребно, и неприродно изгледају на било којој трибини, једноставно коп није за девојке... зна се де је место таквим пушикурачама!

Одг: Одг: Svaštara - дрвосеча - 12-01-2009

(11-30-2009, 04:10 PM)Ђенерал link Wrote:Слажем се да они (али и новинари) Евролигу користе као главни аргумент њиховог доброг навијања, али реално гледано и стварају добру атмосферу, која је, да се не лажемо, сигурно помогла партизану да у последњих сезону-две оствари резултате какве јесте... Него, мени је у очи упала једна друга, много битнија, чињеница. Наиме, приметио сам да партизановци, дакле обични симпатизери, много боље знају њихове навијачке песме, него звездаши... једноствано, људи који не иду на текме и које навијање не интаресује опет знају песме... мислим да је главна заслуга за то лежи управо у утакмицама евролиге, која се стално преносе и на којима се много боље чује навијање и речи песама, него на фудбалским преносима. Стварно имам ђутуре ортака паризановаца који знају најосновније песме, док то са звездашима није случај...

Добро запажање. Ево рецимо моје анализе.
Видиш, не знам колико људи са трибине капира ту ствар звана КОНДИЦИЈА.. Наши људи, који долазе редовно на утакмице Звезде има их оријентационо око 3.000, мислим баш редовних, који иду и у Ивањицу, Смедерево, Суботицу.. што ће рећи 95% утакмица су присутни... Имамо још 3.000 редовних који су ту на Маракани, и БГ гостовањима, значи ук. присутност 70%.. и још 2.000 звездаша који су само на Маракани, који већином не иду на гостовања.. ук. присутност до 50%. Имамо европејце, дербијаше мали милион.. присутност 1%.
У Пиониру је ситуација сада другачија. Имамо око 3.000 симпатизера, нема организованог навијања, сем што је било у плеј офу, када смо са гробљем играли. А тада можда бане још 500 људи који су иначе на Северу Маракане.
Оно што хоћу да кажем, јесте то што се нама кондиција губи, немамо свеже крви.. просто време не ради против нас!!! Што и сам Ђенерал примећује, да њихови чак симпатизери знају њихове песмице.. а како и неће, када су више мање редовни у Пиониру у ЕЛ.. Контате? Нама то недостаје.. Управо Пионир, и Шумице! Наравно, јадранску лигу и не мислим да треба гледати.. али домаће првенство и еврокупови су нешто друго.. (о овоме ћу мало после, само да завршим мисао) Пионир је сам по себи специфичан, и ту лежи велики наш потенцијал, јер ту има релативно мањи број људи, затворен тј. акустичан простор, и кошарка је динамична игра (ово важи и за рукомет). Па онда људима наше песме лако улазе у уши. Ево лета 2006. смо издали навијачки цд, где се нашла песма "Звезда ми је све".. већи број људи то није умео да отпева те јесени 2006. Да би 14.11.2006. ми имали у Пиониру меч са мадридским Реалом.. Током утакмице ова песма се често певала са нашег Б дела.. а пред сам крај утакмице, цела, схватите ЦЕЛА ХАЛА пева песму "Звезда ми је све", и то јасно, и гласно као један, без грешке.. и то не једном, већ смо окретали пар пута!!! Зато је Пионир одлична ствар за навијачки потенцијал, и учење песама, свеукупна атмосфера је нешто непревазиђено.. За разлику од Маракане, тешко и ретко се дешава да имамо 60.000 људи, добру игру и резултат, па да цео стадион пева гласно као један.
Наравно у целој причи се провлачи управа КК (ово сам остао дужан рећи). То је оно што мене искрено боли, и што сваки пута када неко помене КК мени се диже коса на глави. Ја не мислим да је овакав тип бојкота добар (говорим своје лично мишљење).. Зашто? И раније је знало са КК управом бити проблема.. сетите се сам крај прошле деценије, и јануар 2001. године када смо поново почели да долазимо у Пионир.. затим, 2003. година "случај Краљево", када се покреће акција "1 дан затвора, 1/4 ћутања".. 2007. опет креће бојкот.. само што овај пут мислим да је време да подигнемо свој глас, као раније што је било.. Знам да не седе исти људи у управи КК.. али нису ови непобедиви! Просто, наш улазак у Пионир некима ће се добро протрести гаће.. Нећемо да навијамо и певамо Звездине песме.. већ као прошлих пута: смирено, без инцидената, са паролама, упућеним на адресу управе КК.. КК није власништво управе, нити су Делије икада бодриле управу! Бодрили су клуб! Ово ћутање, и мрмљање у браду, само продужава нашу агонију.. (док гробље појачава своје потенцијале) Борбу за наш КК треба да почнемо.
Педерски однос КК управе смо осетили више пута, а понајвише када дођу дуели са стоком за титулу првака Србије, где они не умеју да им покажу зубе, и врате им истом мером.. Ово је присутно и нешто мање, код управе ФК. Најбољи пример вам је ово сада са паљењем столица на дербију?! Зашто нико неће јавно да каже од наших из управе ФК, или КК шта заправо комшијска стока ради!? Какве све радње имају само да нам ставе рогове и репове..