Delije
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239)

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - SERBIAN TIGER - 04-21-2009

(04-21-2009, 01:58 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote:Синиша Михајловић ''можда'' на маракани!

Искрено, чисто сумњам да од тога има ишта... али видјећемо, вријеме ће показати...

И да, Гвозденовић је коначно добио дозволу за играње...

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Rodjak sa Severa - 04-22-2009

Чеда од јуна сигурно више не предаје физичко у Звезди.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - MACAK - 04-22-2009

Михајловић је изјавио да не може у Звезду због деце а има их 5ком.наводно иду тамо у школу а семенкара смо требали одавно да најуримо.Ко ће нам доћи за новог тренера можемо само да нагађамо а и И.Ивић је најавио да напушта Звезду на крају првенства.Остали смо само ми ДЕЛИЈЕ а клуб и управа НИ НА НЕБУ НИ НА ЗЕМЉИ.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - buteo serbiano - 04-22-2009

Нови шамар од Јавора!!!

Браћо ово је последња кап, нема више чекања, нема више преговора!!!
За управу - НЕ ПОСТОЈИ МЕСТО НА КОМЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ САКРИЈЕТЕ, ИДИТЕ ДОК ЈОШ ИМА СМИСЛА !!!!

...и да не заборавим - управо марш бре у пичку материну са све овим геријатријским случајем који нас брука где год се појави!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 04-22-2009

Управа напоље!

Изричито и безусловно захтевамо да комплетно руководство одмах поднесе оставке и заувек оде из Црвене звезде.

1. Зато што су резултати Црвене звезде катастрофални!
2. Зато што су Звездини одбачени омладинци супериорнији од скупих и неквалитетних странаца.
3. Зато што су од доласка у клуб увећали трошкове, обавезе и кредите, а од јуна прошле године спонзоре заменили позајмљивачима.
4. Зато што су нам понудили Информацију о финансијском стању у њиховој интерпретацији, а не Извештај о ревизији као званични документ овлашћеног ревизора који је законски валидан и гарантује тачност података.
5. Зато што су оптужујући Пиксија оптужили и себе! Готово сви су били део Управе која се недомаћински понашала, а Звезди нису потребни људи који умеју само да климају главом.

Уколико не схвате да је њихов одлазак у најбољем интересу Звезде и сами не оду данас, од сутра покрећемо иницијативу за сазивање Скупштине којој ћемо предложити усвајање Програма за оздрављење ФК Црвена звезда и формирање прелазне Управе која би увела мере штедње и припремила терен за избор новог руководства. Од тог тренутка крећемо са реализацијом акције "Добро знај да увек ту сам ЈА!", кампање помоћи клубу кроз сређивање евиденције чланства. Истовремено ћемо предложити измене Статута у циљу трансформације клуба по моделу Реала и Барселоне.

Такође, захтевамо да од сутра престану трагикомични иступи председника у јавности, а од играча и тренера тражимо максимално залагање до краја сезоне и освајање Купа!

Делије Север

Ево овако људи, и овде преносим званично саопштење групе Делије Север које је поводом ситуације у клубу издато данас. Сматрам да је у овом тренутку јако битно да сви почнемо одговорно да се понашамо у складу са свим горе написаним. То се између осталог односи и на писање на форуму. Дакле, манимо се сада падања у ватру после сваког новог пораза, манимо се нервирања због свакаквих новинских написа, манимо се лицитације за новог тренера и свих осталих глупости. Молим вас немојте нас приморавати да бришемо поруке, а мораћемо уколико се настави са пискарањем о стварима које су прилично ситне у односу на оно што нам предстоји.

Од сад па надаље је најбитније да сву своју енергију почнемо да трошимо на терање управе и на спровођење у дело плана Делија за излазак из кризе. Почните већ да причате људима, да их убеђујете, да им аргументима уливате поверење да ће ова акција успети. Немојте да вас буде срамота, немојте ни посустајати ако негде и наиђете на неповерење. Немојте бити ни горди ако негде и наиђете на дрзак негативан одговор, већ кроз нормалну причу и убедљиве аргументе људима покушајте да ставите до знања да је ово једини исправан пут. Само тако наша Црвена звезда може да се врати тамо где јој је и место. Ако је ми не подигнемо до висина, знајте да неће нико други. Сада је све у нашим рукама! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 04-22-2009

Утакмица у суботу и наредне утакмице ће показати ОД ЧЕГА СМО САЗДАНИ!Да ли смо стварно толико зрели и јаки као што причамо,па да отерамо СВЕ,али буквално све!!!ако сменимо СЕНИЛНУ мајмунчину,идиота,..... и Јаневског,а остану Мишко,Мићовић,Козић,.....,ништа нисмо направили!!!!Значи отерати СВЕ и тада ћемо показати да ли можемо  да ми сами зауставимо даље пропадање и расуло клуба!наравно ми смо навијачи и као што је већ речено МИ не желимо да водимо клуб,јер то није наше опредељење и посао!!Али ипак несмемо да направимо грешку од летос када смо сменили преко ноћи Топлицу,Буњевчевића,А НИСМО ИМАЛИ КОГА ДА ПОСТАВИМО!!!Пустили смо Конобара јер нисмо имали избора!!!!Наравно да треба отерати све и сви знамо због чега,али исто тако већ треба размишљати кога ставити на МЕСТО ПРЕДСЕДНИКА!!!!Сви знају да је само један човек кадар у оваквом тренутку да преузме узде клуба на себе,то је наравно Драган Џајић,али неверујем да је то сада толико могућа опција!!!!Значи неко од чланова скупштине(а то нису ДЕЛИЈЕ) ће постати ВД ПРЕДСЕДНИКА!!!Добро треба да размилсимо о томе ко ће то да буде!!!!И да тај човек има потпуну подршку СЕВЕРА и заједно са њим да кренемо из овог пакла!!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 04-22-2009

(04-22-2009, 09:14 PM)Пијанац link Wrote:Управа напоље!

Изричито и безусловно захтевамо да комплетно руководство одмах поднесе оставке и заувек оде из Црвене звезде.

1. Зато што су резултати Црвене звезде катастрофални!
2. Зато што су Звездини одбачени омладинци супериорнији од скупих и неквалитетних странаца.
3. Зато што су од доласка у клуб увећали трошкове, обавезе и кредите, а од јуна прошле године спонзоре заменили позајмљивачима.
4. Зато што су нам понудили Информацију о финансијском стању у њиховој интерпретацији, а не Извештај о ревизији као званични документ овлашћеног ревизора који је законски валидан и гарантује тачност података.
5. Зато што су оптужујући Пиксија оптужили и себе! Готово сви су били део Управе која се недомаћински понашала, а Звезди нису потребни људи који умеју само да климају главом.

Уколико не схвате да је њихов одлазак у најбољем интересу Звезде и сами не оду данас, од сутра покрећемо иницијативу за сазивање Скупштине којој ћемо предложити усвајање Програма за оздрављење ФК Црвена звезда и формирање прелазне Управе која би увела мере штедње и припремила терен за избор новог руководства. Од тог тренутка крећемо са реализацијом акције "Добро знај да увек ту сам ЈА!", кампање помоћи клубу кроз сређивање евиденције чланства. Истовремено ћемо предложити измене Статута у циљу трансформације клуба по моделу Реала и Барселоне.

Такође, захтевамо да од сутра престану трагикомични иступи председника у јавности, а од играча и тренера тражимо максимално залагање до краја сезоне и освајање Купа!

Делије Север

Ова вест се брзином светлости проширила и нашла је место у свим новинама!!!Сутра ће цела Србија,сва Звездашка јавност,сви који имају било какву симпатију,љубав,који су некада живели за Звезду,прослављали БАри и Токио као своје личне и највеће победе,сутра ће и они млађи рођени после 91,буквално сви порчитати наш став и наше виђење свега!!!!Можда сам ја нереалан,можда нисам нормалан,али верујем да без обзира на све,на поразе,на лошу игру,на дебели минус,на најгору могућу ситуацију од када постоји Црвена Звезда да ће у суботу доћи барем 20-30 хиљада не ДЕЛИЈА ни Звездаша,него оних који желе само једно а то је ВЕЛИКУ И МОЋНУ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!!!Све треба да оставимо по страни,јер у суботу ми,први пут у животу нећемо ићи да бодримо клуб,нећемо ићи због саме утакмиц,неће нам бити најважније да бодримо Звезду,већ ће нам  ГЛАВНИ ЦИЉ БИТИ ДА ОТЕРАМО УПРАВУ И ПРЕДСЕДНИКА!!!!Наравно биће и много оних који ће да кажу,пар вођа узело лову,ставиће своје људе који су их купили,.....!!!!Наравно биће и таквих злобних и пакосних,али верујем да ће бити много више нас ЗДРАВОГ МОЗГА,САВЕСТИ И ПАМЕТИ,да ће бити много више нас који ВОЛИМО И ЖИВИМО ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ,којима је ЗВЕЗДА СМИСАО ЖИВОТА и без које не могу ни да замисле свој живот!!!!Ја верујем да ће управа чекати до суботе,да види каква ће бити реакција навијача!!!Ако на МАРАКАНУ дође 3,4,5 хиљада људи,то ће само њима дати снагу да могу да остану!!!!Али ако на МАРАКАНУ дође 30000 ЗВЕЗДАША и ДЕЛИЈА,па са свих страна се заори УПРАВА НАПОЉЕ,мислим да ће одмах по завршетку утакмице заувек отићи из Црбжвене Звезде!!!!ЗАТО СВИ ВИ КОЈИ СТЕ ИКАДА БИЛИ,БАРЕМ ЈЕДНОМ НА МАРАКАНИ,СВИ ВИ КОЈИ ВОЛИТЕ И ЖИВИТЕ ЗА ЗВЕЗДУ И СВИ ВИ КОЈИ ВИШЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДНЕСЕТЕ СВЕ ОВО ШТА НАМ ЈЕ ОВА УПРАВА ПРИРЕДИЛА СВИ ТРЕБА ДА ДОЂЕТЕ У СУБОТУ!!!!ДА ОТЕРАМО ЈЕДНОМ ЗА СВАГДЕ СВЕ ОНЕ КОЈИ ЗВЕЗДИ ЖЕЛЕ ЗЛО И ДА КРЕНЕМО У ОЗДРАВЉЕЊЕ НАШЕ ЈЕДИНЕ И НАЈВЕЋЕ ЉУБАВИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=65N5WDraJXk&eurl=http%3A%2F%2Fvideo%2Egoogle%2Ecom%2Fvideosearch%3Fhl%3Den%26client%3Dopera%26rls%3Den%26um%3D1%26q%3Ddelije%2520uprava%2520napolje%26ie%3D&feature=player_embedded

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 04-23-2009

Ако хоћемо да их отерамо мора у суботу да буде овако :

И још више нас и још јаче да се чује!!!Да се чује као никада до сад :
УПРАВА НАПОЉЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!
МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - ЗМЦЗ - 04-23-2009

На сајту фудбалског савеза пише, да је следећа утакмица у суботу 25, против борца. Вероватно нека грешка на званичномм сајту.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Dzo_Palac - 04-23-2009

исправили су сада пише 26.

наравно да треба да се отера управа, али тренер мора остати до краја сезоне...уколико и он оде губимо европу сигурно!!!

што се мене тиче највише бих волео да се врати Јанковић да буде тренер...треба нам млад тренер, перспективан који ће остати дуго уз екипу.Само тако могу доћи резултати!!!