Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 04-26-2014

Свакако треба у 3 пичке материне да иде, само је питање дал сад, ил на крају сезоне, а да се не наруши хемија. Мада, овде су играчи играли на сув квалитет, а не што је он нечему допринео.

Гробље има гостовања Доњем Срему и Спартаку, тако да нам нису потребни малициозни коментари да смо пукли титулу ил да се смеши она Пижонова сезона кад смо од готовог правили вересију. Мора борбено до краја, не јајарски.. штета што нисмо били као Тенк на кореографији и већ данас одлучили титулу

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 04-26-2014

Нека причека крај сезоне.

Небитно је шта има гробље. Ми од наредне 4 утакмице треба да добијемо 3 и то је то. Од тога се две играју на Маракани.
Значи да бијемо Рад кући, Слободу у гостима и онда да се слави титула на Маракани против ОФК-а.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 04-26-2014

Страх ме ако узмемо титулу, тј. када узмемо титулу да ћемо наставити да гледамо јајарење. Једна утакмица у којој се не игра пициге (на један гол), он зајебе концепт игре!?

Са друге стране има дилетанта од тренера, и мјесто да послије датог гола отвори резултатски меч он уради најгору могућу ствар - усере све својим већ опробаним рецептом измјенама. Чигледно да је наш дилетант већи. Шта ће Петковић гдје му мјесто није? Милијаш...

О оном 'не знам ни ко пије ни ко плаћа' у нашој одбрани код њихових прекида не треба трошити ријечи.

3 од 4, од готовог довео је својим не знањем до бити или не бити. не сумњам у титулу, због тима који има квалитет. Када се год умијешао Сејо, својим шибицарењем, изјебао нам је знање.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 04-26-2014

Не ради се овде о титули, већ о немању муда као и о пичкастом карактеру тренера.

Зашто је мењао Лазовића?
Како је могуће да играчи промаше 2 пенала на дербију?
Докле ће више да нас јашу пичкетине од тренера које постављају игру као да играју против Барселоне а не против распалог и већ нокаутираног партизана?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 04-26-2014

Браћо, можемо ми Сеју да приговоримо штошта, али два пенала у дербију шутнути ко баба, дати шансу испод просечном голману да се прослави  па то није крив тренер...

Такође,  не верујем да је тренерова инструкција да се онако „чува" лопта како то раде капитен и Мрђа... И то обојици није први пут... Већ су имали прилике овако да засеру... Јесте, био је фаул, али чему дркање лопте, крађа времена, ово је за наук и њему и другима да се тако фудбал не игра...

Наравно, да су приликом уласка Петковића он и Печник ротирали места, можда би сад причали другу причу... Морам нешто да констатујем са ризиком да чиним јерес и да ће ме многи пљунути... Нинковићу свака част за све, многе утакмице смо јесенас добили захваљујући њему, али у пролећном делу првенства је међу најлошијим појединцима, слаб, губи дуеле, шаље нетачне пасове... Да има неки проблем то доказује и несигурност приликом извођења пенала... Они се онако шутирају не због незнања него због слабе психолошке припреме...

Да додам, ови нису знали где ударају, поклонили смо им победу...

На страну што је добар циган, Нинету се ипак има шта приговорити и опет ту није незнање, то си у праву.

Сејо је поставио тактику Х, ту је зајеб свих зајеба. немају пенали везе са тим. Фалио нам данас Каду.

Стока је у тренутку изједначујућег гола скинула гаће и натртила се да га добро прими. Ипак, можда има и нечег доброг у свему овоме - послије ове њихове побједе можда им остане Николић.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 04-26-2014

Можемо ми причати о свему и свачему, али једини разлог изгубљеној утакмици је промашен пенал; два пута!! Голови и промашаји зицера мењају ток утакмице. Када ће играчи да схвате да се пенал шутира високо и пуnом ?!?!  Зашто Каду никада није машио, или Михајловић у његово време ? Први шутирао високо други разносио гол и голмана!

Нисам много спаво, али нема шта да се мудрује, назад у победе већ од суботе!

Вјероватно,
али је ЈСД стока имала гомилу шанси прије досуђеног пенала. ЈСД је могао бити завршена прича послије изједначења, а онда нас је Сејо усрећио. Зашто Печник није помјерен? Онако је било страшно гледати Петковића како се не сналази.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 04-27-2014

(04-26-2014, 11:09 PM)CEBEP link Wrote:Не ради се овде о титули, већ о немању муда као и о пичкастом карактеру тренера.

Зашто је мењао Лазовића?
Како је могуће да играчи промаше 2 пенала на дербију?
Докле ће више да нас јашу пичкетине од тренера које постављају игру као да играју против Барселоне а не против распалог и већ нокаутираног партизана?
Браво.

Уопште није проблем у бодовима, није проблем ни изгубити, мораш једном да изгубиш то је саставни део фудбала.
Проблем је што смо изашли у јајарској постави. Што смо након 1:1 по милионити пут чували резултат, уместо да смо им дали још један. Од кога се бре ми бранимо са два класична задња везна?

Звезда да је синоћ изашла да игра фудбал, било би само питање колико ћемо разлике да их бијемо.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - mauzer - 04-27-2014

Што се синоћње поставке тиче знасе и пре видело се синоћ да ми не знамо да играмо 4-5-1 Прва ствар измишљање топле воде са Почникомна беку на дербију је узрок много невоља Друго Гогић је био најбољи на прошлом дербију значи да као алтернатива Ковачевићуједан или други Треће Мрђа је сем поменутог 90 мин кад је морао да игра а не да иде на фаул макар и био фаул је био усамљен а лазовић тотално одсечен Било који центарфор је бољи од Милијаша -чиме је он заслужио да игра -кад је неспреман себичан спор а и неће после Черномореца пенал да изведе Ракић је солидан центарфор дао је гол у уторак а Ољило је увек био смрт з Партизан а тренер га је уништио
Иони што мене највише боли кукавичлук У НП се боје заставица па не изводе корнер јуче топовских удара при уласку у свлачионицу Убеђен сам да су пенали били испод Севера да би оба дали Бојим се тог кукавичлука за крај сезоне а распоред је све осим лаган