Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 04-11-2013

Мићков уговор коригован....

Извор:Б92

Quote:Povratak Srđana Mijailovića u tim Crvene zvezde mogao bi da bude trajan, posle dogovora njegovog menadžera sa čelnicima kluba.

Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza sklopio je sporazum sa Stevanom Mikovićem, čime je povećan Zvezdin udeo u vlasništvu nad igračem.

Mijailović se u tim vratio posle četiri meseca – igrao je protiv Spartaka u novembru, a sa klupe je ušao u meču sa Hajdukom, posle čega je bio starter protiv Smedereva. Između toga preskočio je šest mečeva.

Mladi reprezentativac stigao je u ranim danima Mihajlovićevog selektorskog mandata i do A reprezentacije, za koju je odigrao tri utakmice, uključujući duele sa Belgijom i Makedonijom prošle jeseni.

Mijailoviću je prošlog leta sa Crvenom zvezdom isticao ugovor, a za produženje saradnje menadžer je dobio čak 30 do 40% od naredne prodaje u zavisnosti od visine transfera. Posle dogovora taj udeo je smanjen na 20 posto, pa Mijailović klubu pripada 80 posto.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 04-13-2013

Невероватно! Кад год нешто позитивно почне да се дешава, ајде што крену притисци са стране, него се обавезно деси и брљотина унутра. Прво Чава најављује како ће ''рећи све када добије исписницу'', а сад и ово:

http://www.mozzartsport.com/vesti/mihajlovic-napustio-trening-zvezde-stojadinovic-svima-cestita-posle-utakmice-samo-meni-ne-pruza-ruku

Не оправдавам клинца што се непрофесионално понео, међутим не могу да се отмем утиску да се Стојадин понаша као да је ово његов приватан клуб. Сачекајмо да судимо сваком на основу резултата, али и тада треба правити разлику и знати ко је први на листи за одстрел, с обзиром да се ни они унутра дефинитивно не слажу по многим питањима. Не да се не слажу, него дефинитивно једни другима подмећу клипове.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 04-13-2013

http://www.kurir-info.rs/priveden-fudbaler-crvene-zvezde-milan-jovanovic-napao-policajca-clanak-741643 

Слуге режима сте ;D

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 04-13-2013

Кад крене, кренуло је!  ;D

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/3506-jugovic-odgovorio-kokezi.html

Напушавање Стојадиновог гласноговорника и клупске легенде!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 04-13-2013

(04-13-2013, 09:16 AM)Пијанац link Wrote: Не оправдавам клинца што се непрофесионално понео, међутим не могу да се отмем утиску да се Стојадин понаша као да је ово његов приватан клуб.
Ово је постало више него очигледно и треба да добије пацке да се смири, али очигледно не сме нико да га дира јер се зна по којој је основи дошао у клуб, односно као чији пријатељ.

Увек сам био за то да умишљене клинце треба говњивом мотком, али јебем му матер, да ли је могуће да су само наши клинци умишљени и да је проблем само у родитељима. Од Ћосића, Ђуричића, Деспотовића, Чаушића, преко Јанковића, Симића итд итд.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 04-13-2013

Какве везе има он са надрканим клинцима које треба васпитно-поправно 25 по туру?

Пустите ту причу, ово су у питању мамина и татина дечица, набеђени синчићи. Ено Филипа потписао за Чуку, гдје оно хтједе? Рома, је ли?

Мрва сам на интервентну!? Ударио на слуге режима. Да није трагично по клуб и њега као човјека, још би га частио вињаком што је распалио кера.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 04-13-2013

Нема толико везе са овим примером, него генерално са његовим понашањем до сад.
Ја сам довео Перу, ја сам довео Жику, Пера ког сам довео је оправдао то што сам га довео, бла бла бла...није он довео Перу, него Звезда. Он је сад Зоран Стојадиновић, спортски директор ФК Црвена звезда, а не Зоран Стојадиновић фудбалски менаџер.
Никог није успео да прода, довео је два играча, од којих нам један апсолутно није био потребан. Али му то не представља проблем да се константно понаша као да је и даље само фудбалски менаџер. Ћути и ради мајсторе.

(04-13-2013, 01:42 PM)херцеговац link Wrote: Пустите ту причу, ово су у питању мамина и татина дечица, набеђени синчићи. Ено Филипа потписао за Чуку, гдје оно хтједе? Рома, је ли?
Јел толико реално да су све мамина и татина дечица, набеђени синчићи? Или постоји ту и велика одговорност клуба? У великом делу си апсолутно у праву, али како то да само нама беже клинци у тој мери. Значи мора да и клуб ту има велики део одговорности.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 04-13-2013

(04-13-2013, 01:42 PM)херцеговац link Wrote: Мрва сам на интервентну!? Ударио на слуге режима. Да није трагично по клуб и њега као човјека, још би га частио вињаком што је распалио кера.

Играч Црвене Звезде не сме тако да се понаша у јавности. Играчи не смеју да буду ексцесни момци који су ван тренинга као да их је неко пустио са ланца. Све више мислим да клинци који долазе једноставно не знају да се понашају што је делом проблем са генералним васпитањем. Е сада, све то може да се коригује казнама и санкционисањем недисциплине али то неко треба да уради и да се заувек пресече. Чини се да се Са Пинту још тражи у Звезди и искрено ме занима какве ће бити његове мере и реакције на ова дешавања.

Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 04-13-2013

(04-13-2013, 02:28 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=херцеговац link=topic=4148.msg101556#msg101556 date=1365860547]
Мрва сам на интервентну!? Ударио на слуге режима. Да није трагично по клуб и њега као човјека, још би га частио вињаком што је распалио кера.

Играч Црвене Звезде не сме тако да се понаша у јавности. Играчи не смеју да буду ексцесни момци који су ван тренинга као да их је неко пустио са ланца. Све више мислим да клинци који долазе једноставно не знају да се понашају што је делом проблем са генералним васпитањем. Е сада, све то може да се коригује казнама и санкционисањем недисциплине али то неко треба да уради и да се заувек пресече. Чини се да се Са Пинту још тражи у Звезди и искрено ме занима какве ће бити његове мере и реакције на ова дешавања.
[/quote]

То што је алкохоличар је његова лична трагедија и не мора особа бити ексцесна - пиће пробуди код неких људи незадовољство и конфликт.

Јебе ми се за кера, овако клуб због навучености остаје без једног солидног играча. А кладим се ни да Мрва није прошао само са вербалном опоменом пошто је распалио кера!?

Клинце по туру са 25 васпитно-поправних!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 04-14-2013

Не улазим у полемику у вези кера. Улазим у разбијање кола никог другог него Вука Радивојевића. Пијаног балвана треба одстранити из спорта и вратити га назад одакле је дошао. Пијани спортисти ником не требају а нарочито не нама у овој ситуацији у којој се тренутно налазимо...

(04-13-2013, 10:40 PM)херцеговац link Wrote: То што је алкохоличар је његова лична трагедија и не мора особа бити ексцесна - пиће пробуди код неких људи незадовољство и конфликт.

Не, то никако. Пре свега, то што је алкохоличар то је трагедија клуба. Сваки играч Звезде мора да зна да у јавности представља свој клуб пре свега. То је на крају крајева, део професионалности...