Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 04-19-2014

Пошто су суспендовани и Петковић и Мијаиловић, бити ће интересантно како ће Стојановић да сложи "карте" позади! Уз то и Касалица је суспендован (због идиотска 2 картона у задња два меча).

Да се ја питам, прешао бих у формацију 3-5-2 која би изгледала овако:

..............................................Бајковић.................................................
........................Павићевић........Келхар.........Араухо............................
....................................Ковачевић........Милијаш..................................
.............Лазoвић.........................................................Печник..............
...............................................Нинковић...............................................
..................................Мрђа.........................Ракић................................

У овој формацији би Лаза и Нејц играли крилне бекове!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 04-19-2014

Највећи је ту проблем што мислим да Касалицу треба бацати што више у ватру да се уигра пред дерби. Ракић ми не делује као неко са ким би требало почети утакмицу. Та два картона постају много већи проблем у овом тренутку него што то многи могу да виде, не мислим овде на утакмицу са Радничким колико са сточарима...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 04-19-2014

И Касалица има картоне, па паузира ову.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - V O J V O D A - 04-19-2014

(04-19-2014, 11:58 AM)Eribo link Wrote:Пошто су суспендовани и Петковић и Мијаиловић, бити ће интересантно како ће Стојановић да сложи "карте" позади! Уз то и Касалица је суспендован (због идиотска 2 картона у задња два меча.

Да се ја питам, прешао бих у формацију 3-5-2 која би изгледала овако:

..............................................Бајковић.................................................
........................Павићеви........Келхар.........Араухо.............................
...................................Ковачевић........Милија.....................................
.............Лазвић..........................................................Печник..............
...............................................Нинковић..............................................
..................................Мрђа.........................Ракић...............................

У овој формацији би Лаза и Нејц играли крилне бекове!

Апсолутно се слажем са тобом по питању формације.
Слажем се и са избором играча за ту формацију и њихово позиционирање на терену.
Логичан је такав избор када смо већ дефицитарни на одређеним позицијама због картона.
Уосталом домаћини смо , јуримо три бода , титулу, па самим тим је оправдано да играмо офанзивније ,и играћемо више на њиховој половини са већим поседом лопте, тако да нам не треба више од три играча у последњој линији одбране  .

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 04-23-2014

Није била једноставна утакмица ни у којем погледу, али момци су веома добро одрадили посао. Посебно ме радује како је Ракић одиграо, а и Ненадић није био лош (није пробијао страну као Мијаиловић). Капитен и Нине су решили утакмицу са два докторска додавања.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 04-24-2014

Quote:– Недостају ми Црвена звезда и Маракана. Било је тешких тренутака у повратничкој епизоди, али сам се у суштини осећао феноменално. То је клуб који волим – рекао је у разговору за Журнал Просинечки.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 04-25-2014

Север брате, само да ти "реплицирам" на помињање Ракића у негативном контексту  Tongue

(04-19-2014, 03:06 PM)CEBEP link Wrote:Ракић ми не делује као неко са ким би требало почети утакмицу.

У баратању са лоптом је бољи од свих наших нападача беле пути... Са Даудом је ту негде... Да није био повређен толико дуго, мислим да би он био на Мрђином месту што се тиче листе стрелаца... Али, тек ће он играти у Звезди... Следеће сезоне ћемо видети и да ли сам у праву  Wink

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Neca - 04-26-2014

То је тај препознатљив менталитет, уплашили се од доброг резултата и ето.Док су се играчи партизана поставили тако да немају шта да изгубе,а то је увек добар рецепт.
Омаше људи 2 пенала, после се дигну из пепела наравно јер сада они немју шта да изгубе...падне гол, уместо да се наложе и да их одувају јер је све било на нашој страни они опет испочетка јајарење и те ствари, да то је та Звезда која увек иде на победу имају шансе за контру они нешто враћају муљају и наравно обије им се о главу ништа друго нису ни заслужили.
Штета уграни су лепо и знају по нешто, ал немају срца или боље речено муда онда када треба.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 04-26-2014

Није то у питању. Лепо смо кренули и овај ретард Сејо прави њему знане измене. Петковић у везу еј! Уместо Петковић на бека, а Нејц у везу.. Гогић или Милијаш напоље, па лепо ставиш Вукана или Касалицу. Чим је извео Нинковића и Лазовића везни ред се урушио. Ваљда их је чувао за следеће утакмице. Него и то што је ко пичка ставио Гогића од почетка, уместо Ракића или Касалицу. Ето, тренер је доста крив, поред наравно и играча за промашаје

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 04-26-2014

Нисмо уопште лепо кренули.
Пичка почела утакмицу са два задња везна + Милијаш.
Промашиш два пенала, изједначиш, гробари немају никакву идеју и ми наравно кренемо да јајаримо, да развлачимо време, што нам није први пут.
И онда ти судија не свира чист фаул, полуконта и ћао. Али да нисмо одуговлачили, ништа од тога не би било.
Нека добије 3 од 4 и нека се тера у три лепе.