![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 04-08-2013 (04-07-2013, 11:05 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=херцеговац link=topic=4148.msg101430#msg101430 date=1365374646] Никоме ја ништа не отимам нити ми је то сврха. Трудим се да на ствар гледам сурово реално и рационално. Са оваквим ФСС-ом и са оваквом Звездом не видим победу у Новом Саду као ни у дербију али лопта је округла па нека на томе и остане. Ја се нас самих једино плашим и никога другог а то ми је сасвим довољно да не будем оптимиста у вези Лазе и другова.... (04-07-2013, 10:57 PM)V O J V O D A link Wrote: Ја знам , а знате и сви ви , да смо лоши , али нису они ништа бољи од нас , и то су доказали чим је мало тежи распоред , који смо ми прошли, како смо прошли у јесењем делу првенства . Овде није питање ко је бољи него ко је више лош. Нијансе су сада у питању са тим што се они у овом моменту боље сналазе у мутљавинама и преварама а ако треба да се тако освоји титула, неће се они либити.... [/quote] Па не гостујемо реалу него партизану, килавом-посрнулом, очајном... Од чега бре да се плашимо? Ок, немамо игру, немају је ни они, али уз нас ако истрајемо до краја... чуда су могућа! Али што рече Пијанац и они морају сваку, ама баш сваку до краја да схвате најозбиљније, значи да се боримо заједно и не дамо да нас краду, треба сваку утакмицу испратити под будним оком, јер ће и ФСС бити спреман на све да нам угуши сан! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 04-08-2013 Ево још пар теза о њима и нећу више, мајке ми! ;D - Колико год су усавршили логистику у домаћим оквирима, питање је колико су у овом тренутку спремни да се експонирају мешетарењем у било ком облику. Не треба заборавити да им се првом човеку клуба звецка лисицама око главе. - Такозвана струка им је на нижем нивоу од Александра Јанковића. Паметном довољно! - Иако на сва звона трубе о својим суперклинцима играчки кадар им је ту негде. А последња 4 дербија нам дају за право да кажемо да је квалитет за нијансу на нашој страни. Просинечки је својом харизмом и енергијом од ове екипе пролетос направио победнике. Веровало се у њих, качила се парола у Новом саду итд. Онда је дошао Јанковић који је успео да за кратко време од њих направи губитнике. Велика штета! На то је утицао и финансијски моменат, јер сам уверен да би ова екипа играла бар 30% боље да је иоле нормалнија финансијска ситуација. Дакле, на нама је! Нека Пинту врати бар део самопоуздања које су имали код Просинечког и биће свега до последњег кола. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 04-08-2013 То је слика и прилика српског фудбала. Они немају појма, а ми још гори. И то је оно најтужније, што се такмичимо ко ће да буде мање лош. Нама је јуче требало 90 минута, од тога 30 и нешто са играчем више, да дамо један гол, екипи која је добила чак 1 утакмицу од 21 у првенству и која је примилила највише голова након Борче. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - MACAK - 04-08-2013 Наша бољка и даље је кад изађемо са МАРЕ неможемо лако гол да дамо.Нема везе што се стави аутобус испред гола ал све је то траљаво.Следеће гостовање је Борча па на велику суботу Јагодина а знамо да се неиде на стадио тај дан.Да ли ће мо опет одмоћи нашим играчима као и у Х пута раније питање је сад.Одмогли смо свом клубу;Меш,Љубљана баскет,срањем на СЕВЕРУ и кажњавањем без публике у неколико пута...Треба бити памет и ићи корак по корак до краја и то ТРЕЗНЕ ГЛАВЕ. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 04-08-2013 (04-08-2013, 06:41 AM)luconi link Wrote: [quote author=CEBEP link=topic=4148.msg101434#msg101434 date=1365375942]Ја се нас самих једино плашим и никога другог а то ми је сасвим довољно да не будем оптимиста у вези Лазе и другова.... [/quote] Па не гостујемо реалу него партизану, килавом-посрнулом, очајном... Од чега бре да се плашимо? Ок, немамо игру, немају је ни они, али уз нас ако истрајемо до краја... чуда су могућа! Али што рече Пијанац и они морају сваку, ама баш сваку до краја да схвате најозбиљније, значи да се боримо заједно и не дамо да нас краду, треба сваку утакмицу испратити под будним оком, јер ће и ФСС бити спреман на све да нам угуши сан! [/quote] Ја не знам јел' ти читаш моје уписе пошто се стварно питам где сам ја навео да се плашим њих? Па нема цигана који не би дао не знам шта за титулу али ако се иоле реално погледа наш тим, наше игре, психичка спремност играча итд.. ништа од тога не улива поверење у такав подвиг.... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 04-08-2013 (04-08-2013, 12:34 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=luconi link=topic=4148.msg101438#msg101438 date=1365403280]Ја се нас самих једино плашим и никога другог а то ми је сасвим довољно да не будем оптимиста у вези Лазе и другова.... [/quote] Па не гостујемо реалу него партизану, килавом-посрнулом, очајном... Од чега бре да се плашимо? Ок, немамо игру, немају је ни они, али уз нас ако истрајемо до краја... чуда су могућа! Али што рече Пијанац и они морају сваку, ама баш сваку до краја да схвате најозбиљније, значи да се боримо заједно и не дамо да нас краду, треба сваку утакмицу испратити под будним оком, јер ће и ФСС бити спреман на све да нам угуши сан! [/quote] Ја не знам јел' ти читаш моје уписе пошто се стварно питам где сам ја навео да се плашим њих? Па нема цигана који не би дао не знам шта за титулу али ако се иоле реално погледа наш тим, наше игре, психичка спремност играча итд.. ништа од тога не улива поверење у такав подвиг.... [/quote] Буквално си схватио, довољно је и ово што си рекао "то ми је сасвим довољно да не будем оптимиста", "ништа од тога не улива поверење у такав подвиг", не знам зашто не би био оптимиста?? имају 4 бода више, какви год они били ти као навијач мораш да ВЕРУЈЕШ, замисли када би сви тако размишљали, ми тек сад морамо да будемо уз њих јер су комшије у много већем курцу... кад да верујемо ако не сад?? замисли кад луди панонац верује да ће се квалификовати на СП ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 04-08-2013 Добро је да смо за почетак установили да једино чега треба да се плашимо је сами од себе. Али ја ни ту не видим разлога за страх. Чега да се плашимо? Новог разочарења? Што рече мајор Гавриловић у оном говору, ''ми не треба да се плашимо за своје животе јер они више не постоје''. Преведено на нашу ситуацију, мало ли смо пута ударили оном ствари о ледину да би се сада плашили новог разочарења. Ја знам да ћу на наредну утакмицу поћи са много више елана него на неке претходне. Част свим другим навијачким аспектима, али онај адреналин који долази са императивом победе је нешто од чега би један навијач требао да се најежи. Свестан сам да се ради о психи младих момака, фудбалера, оптерећених мањком самопоуздања, притиском играња у великом клубу, финансијским проблемима, али када би се део тог адреналина пренео на њих чудо не би било немогуће. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 04-08-2013 04.05.2013 на Велику Суботу треба да гостујемо у Јагодини ! Управа би већ јуче требала све да уради да ову утакмицу одложи за неки други датум !!! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 04-10-2013 Читам на Ред Стару да Јанковић ништа не поклони... Не вјерујем да је толико ниско пао, али опет данас је заиста тешко наћи некога ко држи до ријечи. Све у свему ово препуцавање Кокеза - Јанковић највише штети клубу. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 04-10-2013 У принципу у праву су и један и други, само је ствар из ког угла се сагледава ситуација. Он није ништа поклонио, али није ни тражио да му се исплати све до краја уговора, него се одрекао оног што му је следило за наредну годину. Крајње непотребна полемика. |