Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Djape_BBrdo - 10-24-2007

Зато важно да су односи између алКосановића и Богдановића на веома високом нивоу...

ФК Црвена звезда 07/08 - Eribo - 10-25-2007

Ово није НЕСРЕЋА већ ГЛУПАВОСТ. Који је Ранђел ретард, 2 од 3 гола су његови !!!!!!!!!!
Сада се само можемо надати да неће мо да "паднемо" психички и пукнемо по свим шавовима, на свим фронтовима, после овога !!!

ФК Црвена звезда 07/08 - Milos_cz - 10-25-2007

Quote:Ово није НЕСРЕЋА већ ГЛУПАВОСТ. Који је Ранђел ретард, 2 од 3 гола су његови !!!!!!!!!!
Сада се само можемо надати да неће мо да "паднемо" психички и пукнемо по свим шавовима, на свим фронтовима, после овога !!!
Само да доживим да одиграмо једном добро и да остваримо и резултат, против екипе у рангу Бајерна... У пм.

ФК Црвена звезда 07/08 - mige84 - 10-25-2007

САМО БИ ДОДАО ЈЕДНО!!! ЈЕЕЕЕБИГААА!!!!

ФК Црвена звезда 07/08 - Мезимче - 10-25-2007

Стварно добро одиграли наши играчи а за Ранђеловића, но комент :batine

ФК Црвена звезда 07/08 - Skrimo - 10-25-2007

одлична игра целог тима осим ранђела морао је могао је требао је боље да реагује ај први гол да кажеш лош терен одскочила лопта незгодно али трећи :nene
у сваком случају у сваком сегменту Звезда је одлично парирала немцима али јбг...
сад смо ваљда скинули проклетство Smile

ФК Црвена звезда 07/08 - HITMAN 47 - 10-25-2007

Quote:одлична игра целог тима осим ранђела морао је могао је требао је боље да реагује ај први гол да кажеш ЛОШ ТЕРЕН одскочила лопта незгодно али трећи :nene

Ја за ово немам речи оправдања !!! :o
Па како је могуцжће да терен није могао да се поправи до сад , еј кад је био тај јебени концерт ! :bes

Брука на кавом ми терену играмо . :boks

ФК Црвена звезда 07/08 - Саурон - 10-25-2007

Управо сам се вратио са стадиона. Најкраћи коментар вечерашње утакмице: јебем те животе и Ранђеловићу!!!!! Нешто рационалније сутра, одох да легнем!

ФК Црвена звезда 07/08 - mige84 - 10-25-2007

Quote:
Skrimo Wrote:одлична игра целог тима осим ранђела морао је могао је требао је боље да реагује ај први гол да кажеш ЛОШ ТЕРЕН одскочила лопта незгодно али трећи :nene

Ја за ово немам речи оправдања !!! :o
Па како је могуцжће да терен није могао да се поправи до сад , еј кад је био тај јебени концерт ! :bes

Брука на кавом ми терену играмо . :boks
Е СТВАРНО НЕК СЕ ГОНЕ У МАЈЧИНУ И ОНИ И КОНЦЕРТИ!!!!
Ово није први пут да нам због концерата уништавају терен! А и ти што раде на одржавању јебем им посао, који не знају да раде! :rofl

ФК Црвена звезда 07/08 - CEBEP - 10-25-2007

Као и увек после текме је лако бити паметан. Мене оваква игра Звезде одушевљава али оно најискреније. Могло је нерешено па чак и победа али ако Звезда одигра овако као вечерас у осталим текмама пролазимо даље то је сигурно. Још једна ствар која нам иде на руку је то што су Брага и Болтон одиграли 1:1 тако да је све још увек у игри. Очекујем победу у Грчкој у игри без калкулација и са два шпица.

Звезда је заиста живот,
а остало су ситнице!