![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 04-07-2013 Не треба бити еуфоричан, мада ово стање признаћете годи. Добро је што ће публика почети и из спортских порива да долази на стадион, а не само да се докаже да смо најбољи када је најтеже. Што се играча тиче, треба да знају да полако улазе у ситуацију да направе нешто велико. Гробари ни један од ових 7 бодова које су изгубили у последњих исто толико дана нису изгубили да би неком поклонили, већ су изашли на терен, играли и одиграли тако како јесу. То повлачи да је реално да ће направити још неки кикс. Е сад, наши!? Треба да схвате да сваку, али буквално сваку утакмицу треба да одиграју као да управо она одлучује о титули. Само тај вид мотивације им може донети максимално залагање, а самим тим и повећава могућност успеха. Желим им да покажу да нису пичке и да ће их тај вид притиска додатно мотивисати, а не уплашити. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 04-07-2013 A на основу чега се сада од једном ствара нада у вези титуле? Да ли је у питању наша тотално бледа игра у Смедереву, Лазина једна и по добра утакмица у безброј лоших, играчи који једноставно не знају да се боре са било каквим притиском а камоли по питању титуле, играчи који су изјављивали како се плаше када играју на Маракани од навијача, или нешто десето? Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Pijanac - 04-07-2013 Само на основу тога што је борба отворена. Ако успеју да победе све те страхове који стоје, отварају се неке могућности. Ако ће да наставе као до сада првом приликом ће да прдну у чабар. Искрено, и даље се више плашим нас него противника, са свим закулисаним радњама. Али кад би ушли у сваку утакмицу максимално напаљени, мотивисани, без страха, кад би се зањихали на том ветру који добију у леђа сваку утакмицу свашта би могло да буде. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 04-07-2013 Север, стоји што си написао, али не отимај ону подсвјесну потребу човјекову да се нада. Сви овдије активно пратимо тим и знамо за шта су способни, у ставри за шта нису способни, ипак ово даје јебено моћнији осјећај пред Спартак него да је другачије. Тренутно је више у нашим рукама, него њиховим. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - фрактура - 04-07-2013 Ма идемо јако, противофанзива, као Живојин Мишић на Колубари. А и ваљда мора некад да нам се врати нешто, бар за онај Бордо, ето бар за то. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - V O J V O D A - 04-07-2013 Ја знам , а знате и сви ви , да смо лоши , али нису они ништа бољи од нас , и то су доказали чим је мало тежи распоред , који смо ми прошли, како смо прошли у јесењем делу првенства . Ето отуд нада да можемо ипак до титуле. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 04-07-2013 И наравно не мора 40 000 против Спартака као прошли пут, довољно је 39 999 гледалаца! :-\ Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 04-07-2013 (04-07-2013, 10:44 PM)херцеговац link Wrote: Север, Никоме ја ништа не отимам нити ми је то сврха. Трудим се да на ствар гледам сурово реално и рационално. Са оваквим ФСС-ом и са оваквом Звездом не видим победу у Новом Саду као ни у дербију али лопта је округла па нека на томе и остане. Ја се нас самих једино плашим и никога другог а то ми је сасвим довољно да не будем оптимиста у вези Лазе и другова.... (04-07-2013, 10:57 PM)V O J V O D A link Wrote: Ја знам , а знате и сви ви , да смо лоши , али нису они ништа бољи од нас , и то су доказали чим је мало тежи распоред , који смо ми прошли, како смо прошли у јесењем делу првенства . Овде није питање ко је бољи него ко је више лош. Нијансе су сада у питању са тим што се они у овом моменту боље сналазе у мутљавинама и преварама а ако треба да се тако освоји титула, неће се они либити.... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - V O J V O D A - 04-07-2013 Ма ми стално нешто гледамо у комшиско двориште и упоређујемо се са њима , причамо како они муте ... Ајде ми да гледамо само себе, да ми побеђујемо , макар и траљаво са 1:0 као у Смедереву , јер можда и не можемо боље када се паркира бус у 16м , али су 3 бода , 3 бода . Ајде да правимо серије победа , већ су 3 у низу , и следећу смо домаћини , прилика за четврту , затим идемо на БСК , и ту је реална победа , па опет после тога смо домаћини. Ако ми побеђујемо у низу , онда ће се и поклопити некако остали резултати. А они , нека муте , ако знају где ће пре и кога да поткупљују , јер како играју ... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 04-07-2013 Помаже Бог браћо, слажем се са Севером,титули се надам као и сваки навијач.Играчи Звезде морају да иду у сваком мечу на победу,играмо своју игру и не треба да гледамо у туђе двориште..Ова последња 3 меча која су одиграли нису ништа спектакуларно,мора још да се ради.Не очекујем титулу,али бих јако волео да је освојимо. |