Delije
Ja te volim Srbijo... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023)

Одг: Ja te volim Srbijo... - Сале90 - 08-11-2012

Злато за Милицу

[Image: 547227_505432312816545_1221923922_n.jpg]

Мандић - Граф 9:7 Милица Мандић освојила златну медаљу на Олимпијским играма, пошто је у финалу савладала Францускињу Ан-Каролин Граф са 9:7. Прво злато за Србију у Лондону, укупно 101. одличје за нашу земљу.

Репрезентативка Србије у теквондоу Милица Мандић освојила је златну олимпијску медаљу у категорији преко 67 килограма пошто је вечерас у финалној борби савладала Францускињу Ан-Каролин Граф резултатом 9:7.

Мандићева је у Лондону освојила треће одличје за Србију, укупно 101. медаљу за нашу земљу на Олимпијским играма.

На овогодишњим играма претходно су медаље освојили стрелци Андрија Златић (бронза) и Ивана Максимовић (сребро).

На путу до фантастичног успеха 20-годишња српска теквондисткиња претходно је победила Талитигу Кроли из Самое (16:2), Мексиканку Марију дел Росарио Еспиносу (6:4) и у полуфиналу Рускињу Анастасју Баришњикову (11:3).

Одг: Ja te volim Srbijo... - Храбро срце - 08-11-2012

Слушам химну,сузе иду,као да сам ја лично освојио злато!!! СРБИЈААААА !!! Не могу да замислим шта би било да смо освојили још пар златних медаља!!! Прелеп осећај кад чујеш Боже правде,а тек кад видиш ЛЕПУ МИЛИЦУ која пева из свег гласа и срца химну!Свака јој част и хвала јој до неба!!!!

Одг: Ja te volim Srbijo... - MACAK - 08-12-2012

Све похвале за дете од 20г,тако се бори за отаџбину и мајку СРБИЈУ а тек кад је химну певала сузе иду саме.Поносни су родитељи а и СРБИЈА на нашу МИЛИЦУ.

Одг: Ja te volim Srbijo... - ултра сепаре - 08-12-2012

Свака част Милици за злато и ватерполистима за бронзу!!!
ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА

Одг: Ja te volim Srbijo... - Сале90 - 08-12-2012

Одг: Ja te volim Srbijo... - Сале90 - 09-02-2012

Михајловић одредио списак за Шкотску и Велс

[Image: 00081774.jpg]

Селектор Србије Синиша Михајловић одредио је списак играча на које рачуна за почетак квалификација за Светско првенство у Бразилу 2014. године. Први тренер националног тима одлучио се за проверене снаге, па тако на његовом списку нема дебитаната пред утакмице са Шкотском 8. септембра и Велса 11. септембра.

Михајловић обећава максимално залагање његових изабраника.

- Знамо све о ривалима и хоћу да обећам да ће сви играчи, не само у ова два меча, већ у целим квалификацијама давати максимум.

Српски селектор очекује одличну атмосферу на првом мечу у Глазгову.

- Верујем да ће у Глазгову бити пун стадион и и да ће атмосфера бити сјајна. Мишљења сам да смо квалитетнији, али то нам не гарантује победу. Само максимално трчање и прави приступ игри. Знамо све о ривалима, који гаје веома сличан фудбал са дугачким лоптама, борбеношћу и добрим прекидима. Понављам, верујем да имамо шансу да направимо позитиван резултат.

Списак на којем су недовољно опорављени Марко Шћеповић и Миралем Сулејмани, Миха је образложио на следећи начин.

- Ту су да бисмо се боље упознали, јер рачунам озбиљно на њих у наставку. Желео сам да позовем и Здравка Кузмановића, међутим, он се повредио, као и Милош Красић.

Открио је Михајловић на кога такође мотри.

- Ален Стевановић из Торина је занимљив.

Прва такмичарска утакмица Михајловића биће 8. септембра у Глазгову, трему за сада, нема.

- Ни као играч, ни сада као тренер, никада нисам имао трему да од ње не могу да заспим. Вероватно постоји она позитивна, али како мечеви буду ишли тако ће и она нестати.

Очекивања овдашње јавности увек су на високом нивоу.

- Ако у прва два меча направимо позитивне резултате, јавност ће се окренути мало на нашу страну. Познајем наш менталитет, мислимо да смо најбољи и најјачи, а то није тако. Ми у репрезентацији морамо да верујемо у оно што чинимо, а не да гледамо како јавност реагује у случају победе или пораза - закључио је Михајловић.

Списак Србије за мечеве са Шкотском и Велсом.

Голмани: Владимир Стојковић, Дамир Кахриман, Жељко Бркић.

Одбрана: Милан Бишевац, Матија Настасић, Невен Суботић, Душан Баста, Бранислав Ивановић, Александар Коларов, Никола Максимовић, Ненад Томовић, Александар Луковић.

Везни ред: Дарко Лазовић, Душан Тадић, Зоран Тошић, Филип Ђуричић, Милош Нинковић, Немања Томић, Немања Матић, Љубомир Фејса, Александар Игњовски, Радосав Петровић, Срђан Мијаиловић

Напад: Лазар Марковић, Дејан Лекић, Марко Шћеповић, Миралем Сулејмани.

ИзворConfusedportal.rs

Одг: Ja te volim Srbijo... - Сале90 - 09-12-2012

http://www.pressonline.rs/kategorija/read/mihini-orlovi-konacno-zaigrali

Одг: Ja te volim Srbijo... - Сале90 - 09-13-2012

Са Фирминог сајта.

[Image: 1.jpg]

[Image: 2.jpg]

[Image: 3.jpg]

[Image: 4.jpg]

[Image: 5.jpg]

[Image: 6.jpg]

[Image: 7.jpg]