Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Коди ЦЗ - 06-22-2007

@Igor_RS
Зашто мислиш да је глупа реченица, Чича лепо каже да су Делије духовити момци.. мислим да би требали њему да дамо тај трофеј јер га он једини и заслужује од свих играча, остали нека се угледају на њега!

Још неке од Миланових изјава ..

Quote: Delije su probile krajnji zid mojih emocija. Znao sam da mi je to bio poslednji nastup pred najboljim navijačima na svetu. U meni je proradila erupcija besa i tuge za oduzetom šansom. Zvezda je zaslužila titulu, ali su nam sudije sve otele.
:ruke

Quote:"Sramno je da se KSS nije oglasio na sve naše osnovane pritužbe posle prve utakmice finala. Bojić dan posle tog meča isključi mobilni telefon i ode u Hrvatsku. Čovek ima obaveze, ipak se ovde 'samo' igra neko finale plej-ofa.
Tog dana si mogao da opljačkaš Kuću košarke, u Savezu nije bilo nikoga. Sramota. Pa, oni su mali ljudi, pokazali su ko su i šta su. Nemaju onu stvar da bi vodili našu košarku. Takvi nam ne trebaju
:boks

Quote:"Ovde me sve podseća na Izrael, gde Makabi uzastopno osvaja titule od 1945. do 2007. Plašim se da ista sudbina čeka i Srbiju. Čim je krenulo finale, znao sam da Partizan mora da bude prvak.
:zbunjen Sad

Quote:Изненађен сам и најавама из Партизана да ће ме тужити поводом изјава о 'гепековању' судија. Уопште не знам зашто су се баш они осетили прозваним? Рекао сам да су то радиле комшије, а то могу да буду и ОКК Београд, Раднички, Мега Исхрана. Ма, сигурно је да у Партизану то не раде", рекао је Гуровић у интервјуу за "Блиц".
Smile

Quote:Ogorčen sam, ne mogu više da budem deo ovog ludila. Voleo bih da jednog dana postanem sportski direktor Zvezde, ali samo u slučaju da dobijem odrešene ruke, da sam pravim ekipu".
:ruke

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - HITMAN 47 - 06-22-2007

Тек после вечерашње сјајне победе наших кошаркаша , она крађа из прве утакмице добија на тежини !!! :bes

Сад би требало бити 2:1 за нас !!! :bes :boks

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 06-22-2007

Браво Звездо...Без плеја,без 5 играча смо силовали комшије а баш кад су хтели да славе вечерас Big Grin ...да није било грешака судија у првој текми сад би водили у победама.У првој текми смо требали да их добијемо минимум 10 разлике,у другој јесу били бољи али држали смо се сигурно 20-25 минута и носили са њима,у трећој од првог до последњег минута водили и силовали пред њиховим "навијачима".Сад и нек узму титулу и ко што Гуровић рече нек је забију себи у дупе.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Коди ЦЗ - 06-22-2007

Вечерас прави шок за гробаре... :o Confusedampion
Свака част играчима вечерас су се сви борили максимално, нека тако буде и у недељу!

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Крајисник_ЦЗ - 06-23-2007

Идућу смо ми домаћини и Звезда би требала да добије,а онда опет заднја сточари домаћини,али ако буду играли ко ову синоћ титула је наша Confusedampion

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nesho - 06-23-2007

Прорадио инат код наших кошаркаша, одушевљен сам коко су одиграли :ruke
Показало се још једном да је кошарка индивидуални спорт и да је важно да комплетна екипа одигра на високом новоу. Свака част Чичи, Вуку Радивојевићу и наравно омладинцима али и свим остлим играчима.
Можемо до титуле !!!!

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 06-23-2007

Немојте се заносити после једне победе...

Штета што је признат онај кош из аута у првој утакмици.

Само нека играју са максимумом снаге и жеље. Нека оставе срце на терену и то је довољно.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nedostizni - 06-23-2007

Da nismo pokradeni u onoj prvoj utakmici sada bi mi bili ti koji imaju mec loptu i to pred svojim navijacima.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 06-23-2007

Питање је како би одиграли на овој утакмици да смо имали победу из прве... Питање је како би се друга завршила, све су то сада само нагађања...
Ово је први корак ка рушењу мита о непобедивости Партизана. Тешко да ћемо до титуле, претешко...али ипак је битно одиграти и ту четврту срцем па шта буде...
Са друге стране причам о тим млађим категоријама стално, причам о томе како нас се све више плаше јер нису више толико моћни као што су некада били...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Star Forever - 06-23-2007

Па нису ни сада толико моћни, а мислим да ни раније нису били... Сплет околности, гепековање судија, упадање у судијске свлачионице, мафија у савезу, намештање, несрећне повреде у нашем тиму, то су све разлози који су им доносили трофеје последњих година... Е па мислим да је време да се стане томе на пут... Добро је што је Караџић у лице свима синоћ рекао: За мене је тренутно 2:1 за нас! Неће то ништа променити, али и даље треба играти растерећено и са таквим ставом и игром од синоћ и из прве утакмице ни титула није далеко...