Delije
Svetsko Prvenstvo - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-06-2006

Quote:@lucky_star
Za koga će Jamajčani navijati na ovom Svetskom prvenstvu? Big Grin

За Тринидађане... Big Grin

"Kako raste navijačka i sportska temperatura oko Svetskog prvenstva u fudbalu, u javnost prodiru i nove inicijative u vezi sa ovim takmičenjem.
Jedna od njih je i predlog iz Holandije: da se svetska prvenstva ubuduće organizuju svake druge, umesto svake četvrte godine, kao do sada..." :

http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2006/06/060606_football_two_yrs.shtml

Svetsko Prvenstvo - bojan - 06-07-2006

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/e/mascot.html

Маскота је катастрофална-у складу са немачким укусом (и мирисом)

Svetsko Prvenstvo - 100%anti crnobeli - 06-07-2006

Quote:http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/e/mascot.html

Маскота је катастрофална-у складу са немачким укусом (и мирисом)
Иначе фирма која је добила ексклузивно право продаје те маскоте и за то наравно дебело платила ФИФИ је прогласила банкрот,јер продаја наравно није ишла никако.
Продаја је најгоре ишла тамо где се највише очекивала,а то је земље домаћина,што није ни чудо,јер кад погледш њихов симбол је орао,а са лавом баш и немају никакве везе,шта више зна се да их Енглези,њихови вековни непријатељи имају.
Само да ми је знати који је то дебил смислио,но то је ионако њихов проблем.

Svetsko Prvenstvo - Majka Mara - 06-07-2006

"Nemačku i poljsku policiju, uoči SP, zabrinjava sukob koji bi mogao da nastane na nemačko-poljskoj granici, gde će se u isto vreme naći nemački homoseksualci i poljski navijači. Big Grin U isto vreme, 8. i 9. juna, na varšavski Marš ravnopravnosti za prava poljskih homoseksualaca i lezbejki, a u suprotnom pravcu desetine hiljada poljskih navijača krenuće na Mundijal.
:batine
Uzavreloj atmosferi doprinosi i to što su, na ogorčenje mnogih u Poljskoj, nemački homoseksualci, pozivajući preko svojih časopisa na masovni odlazak u Varšavu, upotrebili likove Loleka i Boleka, dvojice dečaka iz popularnih poljskih crtanih filmova."

Koja ludnica! :lol:

Svetsko Prvenstvo - Maj 25 - 06-07-2006

Quote:"Kako raste navijačka i sportska temperatura oko Svetskog prvenstva u fudbalu, u javnost prodiru i nove inicijative u vezi sa ovim takmičenjem.
Jedna od njih je i predlog iz Holandije: da se svetska prvenstva ubuduće organizuju svake druge, umesto svake četvrte godine, kao do sada..." :

Ovo nikako ne bih voleo da se desi... Svetsko Prvenstvo bas ima toliku draz i toliku vaznost jer se igra u 4 godine.

Svetsko Prvenstvo - cazzo_FCRS_forever - 06-09-2006

Uhapšen srpski navijaè sa pištoljem!
Dan pred poèetak Svetskog prvenstva u fudbalu, nemaèka policija uhapsila je jednog srpskog navijaèa koji krenuo na Mundijal zbog posedovanja oružja.

Kako prenose holandski mediji, radi se o 23-godišnjem Srbinu koji je noænim vozom krenuo iz Bolonje u Minhen, odakle je trebalo da nastavi za Lajpcig, gde reprezentacija SCG u nedelju igra svoj prvi meè sa Holandijom.

Holandski mediji prenose da je neimenovani mladiæ uhapšen tokom rutinske kontrole voza na nemaèkoj granici i da je tom prilikom kod njega pronadjen revolver marke Magnum 357!

U vesti se još navodi da je mladiæ imao kupljenu ulaznicu na svoje ime za nedeljnu utakmicu plavih.

Izvor: Mondo

Svetsko Prvenstvo - Лаф - 06-09-2006

Quote:Uhapšen srpski navijaè sa pištoljem!
Dan pred poèetak Svetskog prvenstva u fudbalu, nemaèka policija uhapsila je jednog srpskog navijaèa koji krenuo na Mundijal zbog posedovanja oružja.

Kako prenose holandski mediji, radi se o 23-godišnjem Srbinu koji je noænim vozom krenuo iz Bolonje u Minhen, odakle je trebalo da nastavi za Lajpcig, gde reprezentacija SCG u nedelju igra svoj prvi meè sa Holandijom.

Holandski mediji prenose da je neimenovani mladiæ uhapšen tokom rutinske kontrole voza na nemaèkoj granici i da je tom prilikom kod njega pronadjen revolver marke Magnum 357!

:o
Maјстор! Confusedeljak

U vesti se još navodi da je mladiæ imao kupljenu ulaznicu na svoje ime za nedeljnu utakmicu plavih.

Izvor: Mondo

Svetsko Prvenstvo - Indjija - 06-09-2006

Upravo mi je clan familije(moje familije,ne UB Big Grin ) pokazao kartu viska za tribinu iza gola,to mi naravno nista ne znaci jer i da je bilo pre mesec dana ja visu ne bih dobio-to je sigurno,mozda i bi...
Nego,on frajer ide u lozu zapadne tribine-dok ja ne znam da li cu moci da pratim Zvezdu kao i svake godine po Srbiji zbog finansijske sit.

Jedna od stvari koja me je koliko toliko oraspolizila je da ipak 6 godina posle slobe nece biti svirana ''hej sloveni i ostali'' sto mi je dizalo pritisak kad god sam pomislio da je ovo najjaci mondijal do sada(navijacki i sportski).

Toliko o tome kako se zeza engleska...(evropska)omladina a kako srpska(mada ne zalim se puno al mi je krivo).

Necu vise da razmisljam o tome-zelim srecu Srbima nadam se novoj eksploziji Zige,Vidica,Baste-nadam se da necemo puno gledati Savu majmuna,naravno zal za Rambom i-
svi na EXIT i GUCU kad za Mondijal para nema(ako i za to bude) :zbunjen

SRBIJA!!!

Svetsko Prvenstvo - Milos_cz - 06-09-2006

Quote:Upravo mi je clan familije(moje familije,ne UB Big Grin ) pokazao kartu viska za tribinu iza gola,to mi naravno nista ne znaci jer i da je bilo pre mesec dana ja visu ne bih dobio-to je sigurno,mozda i bi...
Nego,on frajer ide u lozu zapadne tribine-dok ja ne znam da li cu moci da pratim Zvezdu kao i svake godine po Srbiji zbog finansijske sit.

Jedna od stvari koja me je koliko toliko oraspolizila je da ipak 6 godina posle slobe nece biti svirana ''hej sloveni i ostali'' sto mi je dizalo pritisak kad god sam pomislio da je ovo najjaci mondijal do sada(navijacki i sportski).

Toliko o tome kako se zeza engleska...(evropska)omladina a kako srpska(mada ne zalim se puno al mi je krivo).

Necu vise da razmisljam o tome-zelim srecu Srbima nadam se novoj eksploziji Zige,Vidica,Baste-nadam se da necemo puno gledati Savu majmuna,naravno zal za Rambom i-
svi na EXIT i GUCU kad za Mondijal para nema(ako i za to bude) :zbunjen

SRBIJA!!!
Pa svirace se Hej Sloveni, po poslednji put :lol: , jer smo jos uvek FS SCG na SP.

Svetsko Prvenstvo - bojan - 06-09-2006

Quote:Pa svirace se Hej Sloveni, po poslednji put , jer smo jos uvek FS SCG na SP.

И док је год државе Пољске namigivanje
Горепоменути пољоси су ме вечерас насмејали до суза,онако трче ко коњи+онолики коњи,а "фламбирани" им завукли два комада...јооој, и од "панцера" изгледа има тежих бетона.