Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UK_Nikola - 05-16-2006

Sve je to lepo sto si napisao i cak se slazem da netreba jos napadati Pixetu. Ali ocekujem sto pre bombu i to pozitivnu. ili sam ja jedini koji je nervozan...

Stojkovic 2,5
Lukovic 3.0 (gde su otisli ostali 3?!?!?)
Panta 1.5

Pare ima dosta tako da...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 05-16-2006

Ostala tri idu Lukovicu, njegovom menadzeru i FSSCG, mada za ove poslednje nisam sigurna koliki postotak uzimaju od transfera.
Bombu uskoro mozes da ocekujes samo u vidu novog trenera (ukoliko je tacan podatak da Zenga odlazi), posto prelazni rok za igrace pocinje tek za mesec dana Smile .

Mi prodali vec 3 igraca a prelazni rok nije ni poceo??? :zbunjen

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 05-16-2006

Nije poceo kod nas, pretpostavljam da u Francuskoj jeste ili je ugovor potpisan, a bice ozvanicen kada rok bude poceo. Za Lukovica nista nije zvanicno, mozda je postignut dogovor i potpisan predugovor, ali se ceka ozvanicenje.
Ko je treci koga smo prodali?
Kod nas prelazni rok pocinje 15. juna i traje do 31. avgusta (prvu utakmicu u domacem prvenstvu igramo 5. avgusta, a Evropu pocinjemo jos ranije).

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 05-16-2006

Danas nismo prodali nikog, cudo... mada rano je, tek je 14:15

Pa Pantelic je treci koliko ja znam

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nikola82 - 05-16-2006

Quote:Sve je to lepo sto si napisao i cak se slazem da netreba jos napadati Pixetu. Ali ocekujem sto pre bombu i to pozitivnu. ili sam ja jedini koji je nervozan...

Stojkovic 2,5
Lukovic 3.0 (gde su otisli ostali 3?!?!?)
Panta 1.5

Pare ima dosta tako da...
Ne zaboravite da smo tokom sezone prodali i Djokaja i ne verujem da je i on otisao za manje od milke.....Pa se samo jedno pitam da li vec sa ovom lovom mozemo vratiti dugove...?Pa ljudi ako su ovi podaci tacni mi smo za vreme Piksija samo od prodaje inkasirali tricavih 8 milki a dug nam je bio oko 7m....A tek cemo prodati Zigu i Dudica,nemoj samo da na kraju opet kazu da smo u velikom minusu.. :zbunjen

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 05-16-2006

Ako prodamo Zigica za recimo 8 miliona, 4 ide Zvezdi, sto znaci da smo zaradili sigurno 12,5 miliona (Stojkovic 3, Lukovic 3, Djokaj 1 recimo, Zigic 4, Panta 1,5 a Krivokapica i antitalente poklonio Maleziji), od toga 8 miliona da vratimo dugove, ostatak para od 4,5 miliona za normalnog trenera i par pojacanja (Avramov, Zilic ili Bufon Big Grin za golmana), jednog napadaca i jednog normalnog stopera (umesto Bisevca), zamenu za Lukovica dok ne stasa Andjelkovic...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maj 25 - 05-16-2006

Ma nije u tome poenta. Poenta je da je ovaj tim toliko toga proshao zajedno, od PSV-a, Zenita pa do Rome i Strazbura. Valjda su iz tih utakmica nauchili shto shta i pokupili neko iskustvo. Taj tim se sada rasprodaje. Moraju da dodju novi igrachi koji se ne poznaju i treba im vremena da se uklope. Dolazi i novi trener koji je verovatno stranac, koji ne poznaje nashu zemlju i ne poznaje Zvezdine igrache a mora da ih upozna do kvalifikacija za Ligu Shampiona. Igrachi koji ostanu moraju sada da se privikavaju na njegov nachin rada. Ma ima milion stvari koje nam nikako ne idu u prilog i realno gledajuci veoma su male shanse da prodjemo trece kolo kvalifikacija za Ligu Shampiona.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - unbeat - 05-16-2006

Ne mogu vise da citam iste prazne postove... boli me glava...

Ljudi... i meni tesko pada sve sto se desava u klubu, ali tako je kako je. Idem negde da punim baterije do prve sledece tekme na severu.

Vidimo se tamo