Delije
Formacija za Bragu - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Formacija za Bragu (/showthread.php?tid=809)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Formacija za Bragu - meekats - 09-16-2005

Nisam gledao, nazalost... Samo znam da su nam falili Basta, Milovanovic, Trajkovic i Zigic....

Formacija za Bragu - NightMare - 09-16-2005

Fali nama tehnika pre svega, a onda i organizacija, koncept igre, stil, itd. itd. Zapravo, tek protiv iole ozbiljnije ekipe kao sto su ovi ( mada mislim da nisu nista posebno ) vidi se koliko smo tanki u igrackom kadru. Utisak veceri je Zengin odgovor na pitanje sta je sa Trajkovicem ? Odgovor - moj izbor ?!?. Ipak, da sacekamo i taj revans, bicemo valjda kompletniji i pametniji. Ljudski je nadati se.

Formacija za Bragu - kiki - 09-16-2005

Iako smo svi prizeljkivali Bastu, realno gledajuci on nije u takmicarskoj formi sto se lepo videlo protiv Dvora. Sigurno da je mogao da odigra vise od 10-15 minuta, ali to je vec Zengin izbor. Naravno da sa Dudicem kao desnim bekom nismo imali igru po toj strani.
Mudrinic i Perovic blaga katastrofa. Lukovic sa Perovicem nije mogao da saradjuje jer je ovaj maltene bezao od lopte. Bosko je bio manje-vise izgubljen u prostoru i vremenu. Mladji nista ne zameram jer ni on jos nije u formi. Purovic je podlegao pritisku jer je decko prvi put igrao pred punim stadionom, a jos je bio usamljen u napadu i to bez neke podrske sredine terena.
Portugalci su dosli da odigraju nereseno i to su uradili. Lagano i opusteno su nas probijali po bokovima, pogotovo u prvom poluvremenu. Ne treba zaboraviti da im nije igrao Mirza (Delibasic) i jos jedan levi vezni koji je opasan igrac.
Cinjenica je da je Zengi bilo najbitnije da sacuva gol. U revansu cemo biti jaci za Zigica, Basta i Mladja ce podici svoju formu, a ko zna, mozda se Zenga zajebe pa u tim ne uvrsti ni Mudrinica, ni Perovica - tada bismo i licili na ekipu.

Formacija za Bragu - UK_Nikola - 09-16-2005

Gde nam je igra?
Gde nam je tehnika?
Gde je Draman za desnu stranu!
Perovic mars iz ZVEZDE! Nemogu da verujem da on i dalje igra!!!!! :bes
Gde je Trajkovic?

Ma nema ni ovaj zabar pojma sta radi!

Lose se nama pise u revansu...

Formacija za Bragu - zavodnik from the south - 09-16-2005

slaba Zvezda,sta da se kaze :zbunjen :zbunjen ...jednostavno ne licimo na ozbiljnu evropsku ekipu, to je istina..nas glavni problem je organizacija igre..Mladja jos nije u formi(mada je i ovakav kakav je za klasu bolji od Krivomudrinica),otvarao se,trazio je loptu,imao je onaj dirigovani precizan pas prema Purovicu..sve u svemu bice on extra igrac za nas..pohvale kakve takve mogu jos dobiti Lukovic i Kovacevic,ostali slabo..Bosko ispod nivoa,ma ustvari nije ni mogao bolje kad su svi bili preplaseni...

meni nije jasno nesto. igraju pred punom Marakanom,umesto da se isprse,oni se upisase u gace..a bre pa mi smo samo par napada zavrsili sa 3,4 igraca u kaznenom prostoru...nedostajala je pomoc iz veznog reda..vise od 50% napad nam je islo bunarenjem..ko li rece Joksimovicu da samo bunari lopte, i to na svakoj utakmici..
A Trajkovic? gde je on? gde je Dramani,Fabio..koj ste ih kurac doveli...

ova ekipa je smesna bez Zigica,mada i sa njim to je stil koji ne prilici Zvezdi..bunarenje i centarsutevi na Zigu..jebem ti ja takvu igru

i pored svega .sanse za prolaz nisu izgubljene..vraca se Zigic,Basta ce biti spreman valjda,kao i Mladja da podigne formu..osim toga ,ne moramo da jurimo rezultat..jes da nemamo prednost ali nemaju ni oni..moze da nas izvadi bunker i jedan zalutali centarsut na Zigu..da da..imamo sanse..kad je Petrzalka mogla da se izbunkerise 210 minuta mozemo i mi jednu tekmu+ sto imamo cime da zapretimo i napadu..

pozdrav

Formacija za Bragu - Ацо - 09-16-2005

Шта је са Драманом и да Силвом? Дали их је довео Зенга или неки други тренер? Долазе ли та двојица уопште на тренинг???

Formacija za Bragu - Cyber Delija - 09-16-2005

Mislim, sta reci??????? Znam da je namera bila sacuvati gol, ali sa onakvom ekipom i nije moglo bolje. Velika je greska bazirati igru na jednom igracu ( uz svo postovanje i naklon Zigicu ), ali sta bi se desilo da se ( ne daj Boze ) Ziga povredi? Mi nemamo prave napadace, kadre da zamene eventualni nedostatak Zige. Piksi mora da dovede bar dvojicu iskusnih napadaca, jer evidentno Purovicu nedostaje iskustvo. Dobro, iskustvo se stice na ovakvim utakmicama, ali u ovom momentu Zvezda ne sme cekati i oslanjati se na ovakav napad.
Nadam se da ce u Portugalu Zvezda dati gol, ali i da nece primiti vise golova nego sto i sama postigne!!! :ruke
Sto se tice Brage, i nisu neki tim. Osim one slucajne stative, nisu imali ama bas ni jednu pravu sansu. Podsetimo se PSV-a. Ovde na Marakani su pokazali da mogu postici gol kad hoce. Jasno su dali do znanja da nemamo sta da trazimo u revansu. Epilog revansa znamo. Nadam se da ce nasa igra u revansu biti mnogo, mnogo bolja. Cak i ovaj rezultat 0:0 i nije tako los-nema opustanja kao kod 2:0. Odgovara nam i svaki nereseni rezultat sa postignutim golom.

IDEMO DALJE Confusedampion

Formacija za Bragu - Devil - 09-16-2005

Ja sam pre utakmice rekao da bih bio zadovoljan sa 0:0, a nakon onakve igre mogu reci da smo dobro i prosli. Purovic totalno odsecen, bez podrske veznog reda (a od koga i da je dobije?), organizacija napada nikakva... Ni malo nije pomogao ni ulazak Stojanovica. Mudrinic i Perovic ponovo pokazali da su u Zvezdu zalutali. Kovacevica su napadala po trojica cim primi loptu... Lukovic je par puta lepo probio po levoj strani, ali niko se nije prikljucivao napadu pa ni centarsutevi nisu vredeli.

Nadam se da ce u revansu Zenga konacno dati sansu Trajkovicu, a u medjuvremenu bi mogao da isproba i famozne strance - trebaju nam ti ljudi, bre.

Formacija za Bragu - chika velja - 09-16-2005

nama se onaj siroti purovic grci u napadu,ne moze da potrefi loptu,a purke ga mece iz utakmice u utakmicu

joj sto ga pustise imbecili............. :batine

Formacija za Bragu - mudric - 09-16-2005

E Purke,Purke ... Sad
Takav igrac se ne pusta tako lako :nene .

Pa dobro slozio bih se da je igra bila ocajna, ali rezultat i nije toliko.Sad samo da Ziga uvuce nekako i u bunker.A moze i Jankovic sa 30tak metara ili Milovanovic kao protiv Chieva.