![]() |
neka Nova ZVEZDA - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: neka Nova ZVEZDA (/showthread.php?tid=632) |
neka Nova ZVEZDA - bojan - 06-25-2005 Ova diskusija me podseca na trenutno stanje u Hajduku... Mada ipak mislim da je najveca pomoc Zvezdi da se kupi karta i da se navija-svako prema svojim mogucnostima i prema svojoj pameti. A to da je Zvezda iznad svih i svakog pojedinca-to je i moje licno mi neka Nova ZVEZDA - Ђоле - 06-25-2005 25/06/2005 | Izvor: B92, Beta Odlaze Dudici, dolazi Argentinac Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju putuju na prvi deo priprema u Sloveniji, a medu putnicima sigurno nece biti brace Dudic neka Nova ZVEZDA - Ђоле - 06-27-2005 Evo sad se pojavila prica da ce Dzaja biti protivkandidat Pixiju,sa Boricicem,Vujinom i ostalom starom ekipom.Stvarno ako Dzaja i stara druzina opet pobede onda ovo vise nema smisla. Danas je izasao intervju sa Dzajom u zurnalu u kojem je rekao da nije podrzao Pixija... neka Nova ZVEZDA - Milos_cz - 06-28-2005 Quote:Evo sad se pojavila prica da ce Dzaja biti protivkandidat Pixiju,sa Boricicem,Vujinom i ostalom starom ekipom.Stvarno ako Dzaja i stara druzina opet pobede onda ovo vise nema smisla.Pa ako se OPET kandiduje, ja onda stvarno ne znam kako ga bre nije sramota... Ima li on barem zrnce postovanja za Zvezdu, ili je totalno poludeo, pa nije svestan svojih postupaka... neka Nova ZVEZDA - маникомио - 06-28-2005 ma da bre za sve je on kriv je li?! :boks kad bi vas pito za imena bilo kojeg njegovog bivseg saradnika ne bi znali tako da :nene dzajin najveci problem je sto svima veruje! to ga je ukopalo. neka Nova ZVEZDA - UrbanBaby - 06-28-2005 ?? ?? ???? ?? ?? ?????????, ?????????? ?? ??. ?????? ??? ???????? ???? ?? ?????? ????? "???????? ??????" (??????? ????) ?? ??????? ????????? ?? ????????? ??????? ? ??? ??? ???? ?? ??? ???????? ?? ?????? ??????? ???????? ???? ????? ??? ????? ????????, ???? ? ?????? ???????? ???? ? ?? ???? ?? ????, ?? ?????? : ???? ?? ??? ????? ? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ? ??????? ??????. ????? ??????????? ???????? ?????? ???????? ?????? ??? ?????? ????????????? ?????? ? ???? ????? ??? ???????? ???? ?? ????????? ??? ???? ?????. ?? ??? ????? ?????, ???? ??, ?????? ?? ???? "?????", ?????? ????????? ? ?? ???? ???????? ??? ???? ?? ??? ?????? ????? ? ????? ? ?? ???? ???? ??? ??? ?????? ??????? ? ??????? ???? ? ???? ?? ?? ????. ?? ?? ?????? ????. ? ??????? ??????, ???? ?? ???? ????????, ?? ????? ?? ????? ?????? ????? ???? ?????? ??? ???? ???? ??????? ??? ?? ?? ?????? ????? ????? "?? ???" : "?????? ?? ??? ?????? ?? ?????? ?? ?? ?? ???? ???? ????, ???? ??????. ????????? ??? ????? ?????? ?? ????? ?? ?? ??????? ? ???????. ????????, ? ??????? ?? ?? ????. ???????????, ??????? ??? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ?? ???????. ?? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ??????, ???? ???? ????? ? ?????. ?????? ?????? ?? ??? ??? ???? ????? ???????? ?? ??? ? ??????, ?? ????? ????? ????????? ?????. ???? ?? ???????????, ????? ?????? ????, ?????? ?? ??????? ????? ????????... ????????? ??? ?? ???? ?? ??? ????????? ? ??????. ?? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ????, ??? ????? ???? ? ?? ?? ?? ?? ????????. ?? ????, ??? ???? ?? ?? ?????? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ? ?????????? ?? ????? ????????! ???? ????? ??? ??? ?????????, ? ????? ?????. ????? ?? ?? ?? ???? ??????? ???????, ? ???? ?? ??, ?????? ???????, ??????? ???????..." neka Nova ZVEZDA - Maj 25 - 06-29-2005 Stojkovic dobio protiv-kandidata. Rech je o Aleksandru Borichicu za koga lobira Dzaja. Sve gore od goreg... Stojkovic ili Borichic? Od dva zla biram manje, ali koje??? neka Nova ZVEZDA - UrbanBaby - 06-29-2005 Quote:...za koga lobira Dzaja. ?? ??????? ?? ???? ?? ????? "??????"...(??? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ?? ????????? ???? ????????, ?? ?? ?? ?? ??? ????? ?????? ?????? ???? ??????????, ????? ??????? ?? ?? ?? ?????????. ) ??? ??? ??? ???????? ???? ?? ????????? ???????? neka Nova ZVEZDA - Mikelandjelo - 06-29-2005 Gomila dezinformacija... Ciric je izjavio da je kandidaturu podneo samo Piksi, a rok polako istice... neka Nova ZVEZDA - маникомио - 06-30-2005 potpisao hidetosi nakata za nas! |