![]() |
ФК Црвена звезда - 2015/16 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2015/16 (/showthread.php?tid=2055) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Lelemud - 07-20-2015 (07-19-2015, 09:53 PM)Пијанац link Wrote: Верујем да је Милош05 одушевљен данашњим перформансом. ![]() У сваком случају испуњена је жеља многима, дата је прилика управи да покаже шта уме и ови су то заиста демонстрирали на сликовит начин. Очекујем 3 до максимално 5000 људи на отварању сезоне на Маракани. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - CEBEP - 07-20-2015 Ja sam prosto ocaran nasom igrom. Nismo dali sest komada na gostovanju jos od doba Pizona i Savica. Sada sam gotovo siguran da uzimamo titulu ove godine. Lepo je sef rekao. Nas prioritet je titula. Leprsava igra, igraci se podigli posle motivacionog govora struke u svlacionici.... Nastavimo li da dajemo po sest komada ne sumnjam da sledece sezone osvajamo Ligu Sampiona. Blago nama..... Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 07-20-2015 Проблем спорта у овој држави је што је подељен на два табора који су једини конкурентни за трофеје. Пре две године смо ми њима ''копали очи'' за Нови Пазар, данас копају они нама и тако у круг. И колико год и једни и други причамо како нас они тамо не интересују, сви једним оком гледамо себе, а другим преко ограде у комшијско двориште. Данас би реално требали свима образи да нам бриде после оне лакрдије од јуче, али смо многи у фазону ''боље ми, него они''. Ја сам први о томе писао есеје овде на форуму. Тако сам издресиран, јеби га, а генерално за спорт у овој земљи је такво размишљање катастрофа. И нама и њима би било боље да са оба ока гледамо само себе. Да нам није њих да гледамо, и финансијску ситуацију би лакше решили. Тада не би било препреке да се каже ''играмо са омладинцима без резултатског императива пар сезона'' док се финансијска ситуација не доведе у ред. Међутим, ту постоје они, које гледамо тим другим оком како се ките титулама, а још и муљају и онда оћемо да се такмичимо за те титуле и само се финансијски гурамо још дубље у канал. Лукић је ето покушао 2009. да игра са јефтиним тимом, међутим брзо су га глад за успехом и судија Јованетић скренули на пут препирања саопштењима са њима и под његовим руководством најебасмо ко жути. Много је мржње посејано у последњих 15-ак година да би рационално могло да се гледа на ове ствари. Ма нек' комшији цркне крава... Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Antipolitika - 07-20-2015 Има ли смисла после овог од јуче помињати више фудбалски савез (какав год био)... Што се управе тиче, слажем се да су више него довољно показали, не бих их више задржавао... Прогноза - максимум 5 хиљада на премијери у трећем колу на нашем стадиону, крајње реална ствар. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - херцеговац - 07-20-2015 Плако, ево сос канализација довела Миркова који демантује и наводи Блиц као покретача хајке. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Lelemud - 07-20-2015 (07-20-2015, 02:20 PM)Пијанац link Wrote: Лукић је ето покушао 2009. да игра са јефтиним тимом, међутим брзо су га глад за успехом и судија Јованетић скренули на пут препирања саопштењима са њима и под његовим руководством најебасмо ко жути. Много је мржње посејано у последњих 15-ак година да би рационално могло да се гледа на ове ствари. Ма нек' комшији цркне крава... Лукић покушао? Спречио га судија? Немојмо да смо селективног памћења. Је ли и Јованетић отерао као пса најбољег играча у клубу Лазетића који је у пару са Нинковим последње што је на Маракани виђено од пристојног фудбала? Од ових 70ак постова на форуму у бар десет сам спомеуо једно: Утакмица у последњем колу 2010е коју смо намерно изгубили са 3:1 како би БСК, тада гробарску филијалу спасили испадања. Е тога дана сам се лишио свих илузија да ће у оваквом систему икада бити боље и тад ми је одузет последњи делић задовољства а то је да макар нисмо као стока гробарска и да пролазимо кроз најтеже године са минимумом достојанства. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 07-21-2015 (07-20-2015, 11:22 PM)Милош05 link Wrote: Лукић покушао? Спречио га судија? Немојмо да смо селективног памћења. Је ли и Јованетић отерао као пса најбољег играча у клубу Лазетића који је у пару са Нинковим последње што је на Маракани виђено од пристојног фудбала? Ја да се питам, Лукић би добио доживотну. Јованетића сам споменуо само у контексту тога да је тај дерби утицао на промену курса тадашње управе. Тад су почела саопштења, препуцавања и остало ''надметање'' са гробарима које се по правилу нама обијало о главу. Да смо толику енергију трошили на себе колико на препуцавање са њима далеко би боље прошли. То је поента написаног у прошлом упису. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Lelemud - 07-23-2015 Ок, слажем се. А занимљиво је како су се те демагошке методе, спинови и баронисање на све сељачкији и бахатији начин пренеле из политичке сцене у клубове. Сад је циркус појачан Терзом и легендарним Вучелићем. Ја бих ту убацио још Вулина и пицоустог Издајника да све то покрије својом патетиком па да вашар буде комплетан. Надметање друштвеног талога. И кад погледамо уназад колико смо то ми имали спортски вредних и гледљивих утакмица достојних ФКЦЗВ последњих година? Несрећни Бордо а пре тога? 2008е кад смо играли групну фазу купа УЕФА кад смо се клали са Бајерном. Ајде и дерби а све осталом током толиких година - мазохизам и шпанске серије у којој су главни глумци чланови управе. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 07-24-2015 Не зна човек више шта да мисли. Ја сам пре двадесетак дана овде упозоравао да је Кокеза аванзовао у Савезу и да је ''омраженом'' Караџићу постао десна рука. То никоме ни овде није било занимљиво, ни на другим форумима, а ни на трибини колико видим. И уопште ме не би чудило да су у талу са Караџићем режирали овакав исход утакмице на Врачару, да би се дигла прашина, направила афера, склониле мисли фудбалске јавности са неуспеха А репрезентације, а они сви остали на позицијама када се прашина слегне. Да се разумемо, причао сам више пута о томе. Мени уопште не смета да се утакмица Звезда-ОФК намести. Та утакмица практично и МОРА да се намести. Али да се намести тако да им дамо по гол за полувреме и нико да не посумња. Оваква утакмица, из кеца у два и 7+ ми смета све и да је утакмица била регуларна. Ако је била регуларна, није смело да се дозволи да буде регуларна и да се ризикује овакав епилог. А ако су је штеловали, као што вероватно јесу, онда значи да иза тога постоји дебела прича из које ће сви они изаћи добри, што се каже. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Lelemud - 07-24-2015 А види сад овога: Quote:Božović: BIA, CIA, FBI, KGB, UN istražuju Zvezdu Олош уличарски, црногорски нам води клуб. На почетку сваке сезоне помислиш да не може јадније а они те разувере. |