Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - 011 - 06-20-2013

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7432/Izvu%C4%8Deni+parovi+za+sezonu+201314.html
Изашао "нови" распоред.Нема потребе ништа да  коментаришем, све је јасно.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Белградо1389 - 06-20-2013

(06-20-2013, 01:17 PM)011 link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7432/Izvu%C4%8Deni+parovi+za+sezonu+201314.html
Изашао "нови" распоред.Нема потребе ништа да  коментаришем, све је јасно.

Сасвим случајно 4 последња кола играмо са 4 екипе које су нас највише намучиле прошле сезоне, плус дерби пре свих њих...
Први дерби се игра на Мари у последњих 6-7 година, а последње коло идемо у НС, последње 4 године...
И опет Ивањица прва, а можда је и одложе..због неке нове Цеце...
Па два везана гостовања КШ-КГ...

Мора се реаговати!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 06-20-2013

http://www.mondo.rs/s294614/Sport/Fudbal/Kako_opet_sve_isto-_Partizan_Zvezda_Vosa.html

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 06-20-2013

Ово што пише на Монду није тачно! А све је до наше ретардиране Управе који константно бирају исти број. Прво и основно, Партизан не бира исти број него врти два броја из сезоне у сезону. Када они изаберу, број ми имамо 3-4 опције да се домаћинства не подударају. Ми УВЕК бирамо један те исти број. Војводина из неког свог разлога такође 4-5 година бира исти број. И зато са Војводином увек играмо последње коло, јер ни ми ни они не мењамо. Заблуда је да ми аутоматски добијамо број након што Партизан одабере. Да је тако и дербији би увек били у исто коло, а нису. Овако када Партизан изабере један број, дерби играмо два кола пре краја, а када они изаберу други број онда се игра дерби четири кола пре краја, јер ми ретардирани УВЕК бирамо исти број.

Значи није до Толета, није до Савеза, није до Лиге, само до нас ретардираних, неписмених....

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 06-21-2013

За боље и нисмо. Имамо најтежи почетак првенства, убедљиво.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - V O J V O D A - 06-21-2013

Како сам ја разумео (исправите ме ако грешим) гробље као првак има право да бира први, и увек бира број 2(Најлакши пут кроз првенство , у првих 6 кола си 4 пута домаћин и то против слабо рангираних , дерби на пролеће на њиховом терену) . Онда нама остаје само две могућности , број 9 или број 10, јер једино се та два броја од почетка до краја мимоилазе са бројем 2 у погледу играња на домаћем терену односно у гостима , а познато је правило да ми и гробље не можемо  исто коло да играмо код куће . Број 9 је одпао зато што се у том случају дерби пада на Ускрс, па је изабран број 10. Е сад , као трећа наступа Воша , што је и највише дискутабилно, јер увек бира исти број 3 који доноси игру са нама у последњем колу, и то прво код нас. Зашто бирају увек тај број, ја не знам, али могу да нагађам.
Када се већ извуку ова три броја , буквално се остало препише, са малим изменама због нових суперлигаша , Напредка и Чуке.
По мени , све ово није у духу спорта и фер плеја , јер је цео тај  систем због тог правила о домаћинству направљен да се прваку омогући одбрана титуле на што лакши начин , док његовом конкуренту , тј. нама , што више отежа пут до титуле.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - фрактура - 06-21-2013

(06-21-2013, 08:53 AM)V O J V O D A link Wrote:По мени , све ово није у духу спорта и фер плеја , јер је цео тај  систем због тог правила о домаћинству направљен да се прваку омогући одбрана титуле на што лакши начин , док његовом конкуренту , тј. нама , што више отежа пут до титуле.

У Премијер лиги, у земљи која је као нека колевка фудбала и фер плеја-џентлменства, и онај који уђе у лигу добије баснословне суме, а камоли шампион...јелен супер лига нема пара ал' ево дали су неке погодности шампиону.

Тај наш данашњи шампион ипак  даје и погодности вицешампиону, јер услед  својих хорди намерника и пљачкаша, увек направи крш тим, који ипак за мечеве са филијалама и за истрошеност оних који га јуре, некако у задњих 6 година увек буде први.

Играће се по овом распореду, сад је готово....остаје нам да за следећу годину будемо у позицији шампиона или ако не верујемо да смо способни за титулу, ове сезоне да алармирамо да се тај систем жребања измени, ваљда имају неко право навијачи тима који има убедљиво највише публике на мечевима које игра у лиги!?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 06-21-2013

Ниси добро разумео, само си препричао оно што пише на Монду. Сваки клуб шаље представника који по редоследу прошлогодишње табеле бира број. Дакле нема преписивања. Нацртаћу ако треба, али хоћу да људи схвате да је овакав распоред искључиво јер по овом питању влада курцобоља у нашем клубу. Док је био Весић мислио сам да се то ради намерно као алиби, а сада схватам да је у питању незнање, ретардираност и курцобоља. Навијачи се сваке године поједу живи око овога, а њих у клубу за ово боли стојко, не придају овоме значај, већ само одаберу исти број као и сваке године.

Кренимо од краја. Ми и Војводина УВЕК играмо последње коло. То значи да смо ми и Војводина ти који НЕ МЕЊАЈУ НИКАД број. Ми са Партизаном и Војводина са Партизаном не играмо увек у истом колу. Дербије када је Раћа завукао Стаменом, Каду мето у 93. и овај Јојићев су играни два кола пре краја. Дерби када је Тагое дао гол на Велику суботу и овај у следећој сезони се играју четири кола пре краја. То наводи на то да Партизан понекад мења број, тј. врти два броја. Ту пада у воду Мондова теорија да Партизан увек бира број 2, а да се нама на основу тога даје одговарајући слободан број. Да је тако или би са Партизаном играли сваки пут у истом колу или са Војводином не би играли увек у последњем колу. Треће нема! А пошто је код нас константно на снази то треће, то једино значи да Партизан мења број, док ми и Војводина НИКАДА НЕ МЕЊАМО БРОЈ!

Ми имамо привилегован статус, јер бирамо после Партизана и имамо сигурно 3-4 опције да се домаћинства не подударају. И уместо да се изанализира који нам број одговора на сваки од 15 бројева који Партизан може да одабере, наш представник по правилу бира исти број.

Не знам ко је наш представник на жребању. Ако неко зна нека каже.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 06-21-2013

(06-21-2013, 09:44 AM)Пијанац link Wrote:Ту пада у воду Мондова теорија да Партизан увек бира број 2, а да се нама на основу тога даје одговарајући слободан број. Да је тако или би са Партизаном играли сваки пут у истом колу или са Војводином не би играли увек у последњем колу. Треће нема!

Ово је можда мало рогобатно за скапирати, па ћу доцртати.  Smile

- Ако Партизан УВЕК бира број 2, а Војводина УВЕК број 3, овакав распоред је немогућ теоретски.
- Ако Партизан бира УВЕК број 2, а нама се на основу тога додељује ЈЕДАН слободан број, са Војводином би УВЕК играли последње коло, а са Партизаном УВЕК 4 кола пре краја.
- Ако Партизан УВЕК бира број 2, а нама се додељују да изаберемо један од ДВА слободна броја, онда у сезонама када са Партизаном играмо 2 кола пре краја, а не 4 кола пре краја, у тим сезонама са Војводином НЕ БИ играли последње коло.

Ми и Војводина НЕ МЕЊАМО број, Партизан МЕЊА!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - V O J V O D A - 06-21-2013

Добро, ако Партизан увек бира први као првак,  и врти само  два броја , али  оба та броја почињу првенство са 4 утакмице код куће у првих 6 кола и то против слабо рангираних, а правила налажу да ми увек морамо да играмо супротно од њих ,а то значи да у првих 6 кола ми смо 4 пута гости, и да се први дерби увек игра код нас, а пролећни код њих , онда је мени (нама) све једно који ми број извучемо, нама је већ самим њиховим извлачењем судбина одређена, још и то што Воша извлачи тај исти број који јој доноси сусрет са нама у последњем колу прво код нас, а онда код њих, испада да ми и не треба да извлачимо ништа.
Мислим чему онда уопште извлачење, зашто се онда не каже да је распоред фиксан, не променљив за све клубове, да клубови који уђу у ЈСЛ само наследе распореде оних који су испали.
Пази ти како то изгледа у пракси нашем представнику на жребању задњих 6 година.  Зна  да смо у  првих 6 кола 4 пута гости , 2 пута домаћини, а да се не састајемо ни са Партизаном ни са Вошом у том периоду. Да се први дерби игра увек код нас , 4 или 2 кола пре краја јесењег дела, и да у задњем колу јесени обавезно дочекујемо Војводину . Не видим што би ми ишта извлачили, као битно нам када играмо и где са Доњим Сремом, Кулом ....  .  Да ли је то курцобоља или нешто друго!
Мислим да овде фали нека карика али битна, да се ланац повеже, да нико није схватио како се стварно одређују парови, или је направљено тако да се не може схватити.