![]() |
Из угла Владе Маузера - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Из угла Владе Маузера (/showthread.php?tid=1853) |
Одг: Из угла Владе Маузера - mauzer - 04-08-2013 Искрено мислим ,без обзира колико ми се то не допадало да морамо да играмо са 2 задња везна јер халфова немамо као што мислим да их обојицу морамо вратити до дербија јер партизан игра са 2 класична центарфора или једним класичним и једмим са више карактеристика- којићем Само гариди много боље игра ја миловојевићем него са мијаиловићем за кога искрено мислим да је завршио своје у звезди Његов тужан пример је за наук тренерима шта се деси кад тренер не спецификује место играча него га као најмлађег пусти да буде ол раунд он игра на више места кад заврши раст и добије комплетну мишићну масу као професионалац изгуби до 20 % брзине и постане рупа на терену Искрено дечка ми је жао али то је професионализам нема назад само поуке се морају извућо да се ово више не дешава Нажалост ово се није десило само њему примера је много а за његов тужан крај криви су аца кристић и роберт просинечки Сале Јанковић га је склонио из екипе и вратио за дерби кад је био најгори на терену као и у Ужицу против Слободе ,против Војводине сви су били очајни Одг: Из угла Владе Маузера - mauzer - 04-09-2013 Тако близу а тако далеко-отрцана фраза при половини лиге После доста промашаја и управа је повукла праве потезе одличене у довђењу новог тренера и његовог помоћника -сликовито би се реко појавило се сунце иза облака Врло сам ригорозан кад су наше шансе за титулу у потању мислим да ће бити реалне ако дерби дочекамо у егалу Управа мора да отвори четворе очи јер ривал иде у Ивањицу Јавору који их је јесенас надиграо па је покраден ,форсирана је лажна прича да их је Мажић оштетио у дербију Слабо суђење у Смедереву је једнострано оцењено помиње се с правом пенал за Смедерево а пенал за Звезду који је био пре овога не као и индиректан ударац на пола метра од гол линије. Ми играмо са Спартаком јединим тимом који нас је надиграо на јесен а дотични клуб је невиђено опљачкан на свом стадиону у дуелу са Радничким из кг . Много подсећа на атмосферу пред Јагодину на Маракани јесенас и у суботу се то не сме десити Максимално подржавам Пинта да се само мисли о првој следећој утакмици и најтоплије препоручујем забрану u u суботу гледања утакмице Партизана и Јавора већ да се максимално играчи посвете једној од најбоиљих и најпоштенијих екипа у лиги Спартаку. Одг: Из угла Владе Маузера - luconi - 04-10-2013 Ево, почиње да се закувава http://sportal.rs/news.php?news=98271, http://sportal.rs/news.php?news=98273, САМО ВАС ГЛЕДАМО! Одг: Из угла Владе Маузера - mauzer - 04-11-2013 неколико победа данас -углавном очекиваних Уз сво поштовање Небојше Човића мора нешто да се промени у односу судија све укупно према играчима а пре свега према Игору Ракочевићу а такав однос донео је први тужан резултат вероватно да маркус нелсон ће бити спреман тек за Лакташе Брауна смо с правом вратили у екипу али однос судија тренера а донекле и саиграча према њему је данас био катастрофалан Најефтинији не значи и оптималан тренер Најискреније мислим да је тим морао боље у сезони много тога се ломи у Лакташима Под један је пласман у финале а неопходан и потребан је и тријумф ради даљег просперитета клуба дугорочно а краткорочно ради даље борбе за титулу промена Вукоичића се намеће као разложно решење. Није лако пратити Звезду али данас је нажалост изостала адекватна подршка одбојкашима у дербију а прилика изузетна Није оправдање што смо и у вечерашњем издању далеко бројнији од гробара У понедељк је права прилика да дођемо у правом броју и подржимо изузетне момке и јошквалитетнијег тренера који углавном су ту из чисте љубави Поред борбе за титулу то би била наша подршка да клуб се лиши провинцијских манира и испоштује игаче тренере и напрви неопходан искорак какав клуб и навијачи заслужују у Лиги шампиона и у свакодневном животу у уопште задња плата коју су одбојкаши примили је новембарска Одг: Из угла Владе Маузера - mauzer - 04-13-2013 Врло сам задовољан виђеним на терену Интелигентна коминаторна пожртвована игра са више врло солидних појединаца Пенал за нас крајње дискутабилан а на жалост многих злобних ни случајно нијер пенал за Спартак зато што је Спајић сам себе напуцао Искрени ми је жао Јовановића али човек је сам ковач своје (не) среће. Сви кажу да је предобар човек али шта вреди Потпуно супротно мишљење о Михајловићу -дечко је љут а на почетку је каријере Искерено се надам да ће му ово бити последња опомена Претендент за титулу је добио пенал у 38 секунди ,ни клизав терен ни центимери у шеснаестерцу нису поколебали судију за пенал Некад је Тејлор свирао пенал за Холандију у финали сп 1974 у Немачкој против баш Немачке Само Гогић није Тејлор. У наставку очекујем свашта и боћу бескрајно тужан ако не узмемо титулу али нада умире последња Прењлепа кореографија узт више средстава надмашићемо навијаче Борусије из прошлог уторка а то није лако Одг: Из угла Владе Маузера - херцеговац - 04-13-2013 Атмосфера и бакљада ме вратише у деведесете. Сигурно је било више људи од приказаних 21 и нешто хиљаде. Вамо гдје сам ја био, све старији ликови, вратили се на стадион понешени надом да се може скршити ова комедија од ТСЛ и узети титула. Вечерас се подсјетили кроз причу и оних осамдесетих када је уставни суд дијелио титуле и сјебао Вардар па се нисмо могли сложити да ли се те титуле броје ЈСД-у или нама и Вардару!? Колико се сјећам и ми и Вардар смо играли КЕШ тада. Жао што га не утјера Д'уда и што су успорили послије шесдесетог и спустили притисак на Северу. Живили. Одг: Из угла Владе Маузера - Pijanac - 04-13-2013 (04-13-2013, 10:36 PM)херцеговац link Wrote: Вечерас се подсјетили кроз причу и оних осамдесетих када је уставни суд дијелио титуле и сјебао Вардар па се нисмо могли сложити да ли се те титуле броје ЈСД-у или нама и Вардару!? Колико се сјећам и ми и Вардар смо играли КЕШ тада. Чувена ''афера Шајбер''! КЕШ смо играли ми и Вардар, а накнадно су титуле за зеленим столом ипак додељене Партизану. Ових дана очекујте једну опширну анализу ''фудбалсе логистике'' у којој ће бити речи и овоме! ![]() Одг: Из угла Владе Маузера - херцеговац - 04-13-2013 Ми добили Сарајево 4:0 које се борило за опстанак, а они Жељезничара са Рефиком, Шкором и екипом која није била за подцјенити истим резултатом. Тада је за Жељу играо Радмило који је требао сина упутити да се тренинг не напушта. Те године када је Вардар ускраћен за титулу и када су они изашли у Европу у првом колу накантао их је Фљамуртари. Баш ме интересује да ли фрањевци броје те титуле!? Одг: Из угла Владе Маузера - CEBEP - 04-14-2013 Фрањевци броје све, и своје и туђе када год могу. Титула је за зеленим столом додељена њима и они је броје, чисто да се зна. Шта је у тој шугославији тек било намештања па могли би томови о томе да се пишу. Разлика је била само у томе што ниси смео баш тако јавно да изађеш пред новинаре и почнеш оправдану или не оправдану пљувачину по било коме. Фрањевци су требали и из лиге да испадну једне сезоне док се неко није досетио да се следеће сезоне напрасно прошири број клубова са 16 на 18.... Одг: Из угла Владе Маузера - Pijanac - 04-14-2013 (04-13-2013, 10:08 PM)mauzer link Wrote: Претендент за титулу је добио пенал у 38 секунди ,ни клизав терен ни центимери у шеснаестерцу нису поколебали судију за пенал Некад је Тејлор свирао пенал за Холандију у финали сп 1974 у Немачкој против баш Немачке Само Гогић није Тејлор. Мислим да је битније од суђења то што је по извештајима Мустафа био играч утакмице и што је спасио пар добрих шанси. То говори да је Јавор имао амбицију да нападне, што значи да утакмица није договорена између клубова. Суђење не бих коментарисао јер је генерално катастрофалног квалитета, али даје наду чињеница да од ОФК-е нису одиграли ''пријатељску'' утакмицу. Владо, волео бих да нам мало прокоментаришеш спортског директора и пословни однос њега, Човића и Џаје, који делују овако са стране као рогови у врећи. Такође смо на другој теми нешто дискутовали и док једни оправдавају Стојадина, други сматрају да се понаша као да је у свом приватном клубу. Не треба заборавити да је још као члан радне групе изјавио да ће радити волонтерски док Звезду не уведе у Лигу ШАМПИОНА, а то је прилично опасна изјава с обзиром да је код људи стрпљење на измаку. Тако да би дефинитивно могао да буде први који ће навући гнев на себе. |