![]() |
Наша Република Српска - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Наша Република Српска (/showthread.php?tid=1787) |
Одг: Наша Република Српска - херцеговац - 06-08-2015 Вагиналета. Ово је одлично. Не пада снијег да покрије бријег... Одг: Наша Република Српска - KizaLion - 06-08-2015 Oсећам да су му понудили "или - или". Пресудио је лични интерес, очигледно. Одг: Наша Република Српска - Pijanac - 06-08-2015 Ајде немојте нагађати на основу података из жуте штампе. Та слика на којој се наводно види граници РС не показује скоро ништа од те тетоваже. Тачније, види се да је нешто тетовирано, али се дефинитивно не види јасно шта је. Можда је стварно започео тај сат, па након неког времена довршио тетоважу. Људи данас. исцртају контуре, па доврше тетоважу након пар година. А теби је Кизо пиздурина свако ко је последњих 20 година играо за Звезду. :o Нашим фудбалерима некако најлакше качиш етикете. Мени је у целој причи много трагичније што он и остали Срби из РС играју за БиХ уместо за Србију, него та медијска просеравања везана за тетоважу. Одг: Наша Република Српска - херцеговац - 06-08-2015 Велика конкуренција за репрезентацију Србије... :-\ ![]() Шалим се, наравно. Одг: Наша Република Српска - KizaLion - 06-09-2015 (06-08-2015, 02:45 PM)Пијанац link Wrote: Ајде немојте нагађати на основу података из жуте штампе. Та слика на којој се наводно види граници РС не показује скоро ништа од те тетоваже. Тачније, види се да је нешто тетовирано, али се дефинитивно не види јасно шта је. Можда је стварно започео тај сат, па након неког времена довршио тетоважу. Људи данас. исцртају контуре, па доврше тетоважу након пар година. А теби је Кизо пиздурина свако ко је последњих 20 година играо за Звезду. :o Нашим фудбалерима некако најлакше качиш етикете. Тетоважа РС се одлично види. Ово што се тиче започињања сата... брате, извини молим те, али ја нисам растао на дрвету. Човек је покушао да буде патриота, некоме то било трн у оку, па је овај покрио нечим другим накнадно, да не иритира "околину". Што се тиче етикетирања, мислим да претерујеш. Ја лично немам проблем да изразим свој став, свиђао се неком или не. Без обзира јел неко наш или њихов. Играо он за Земун, Офку, Звезду, ИМТ, Балкан или Партизан, ја не мазим никога. Чврст став стоји. Да је ово Митровић урадио, или Волков, или Ранко Деспотовић... свеједно је. Пизда је пизда и ту нема дилеме. Свако на свој начин. И они што су тужили клуб попут Младеновића, Кировског и Пантића, тако и овај поменути Врањеш. Ако си патриота буди патриота до краја, а не због личног интереса јер играш у малом Гацијантепу, а желиш да преко репке да се пробијеш и продаш што скупље... Милан Гуровић бар има неки свој понос и став, двадесетог века јунак, чича Дража наш, и даље стоји нетакнут на његовом рамену. И Дарко Миличић. То су људи које боли курац за друге, за туђа мишљења... свако мора да држи до себе, да би био поштован. Врањеш је пљунуо шлајмару и на крају је полизао, с патоса. Одг: Наша Република Српска - Pijanac - 06-09-2015 (06-09-2015, 06:07 AM)KizaLion link Wrote: Тетоважа РС се одлично види. Ово што се тиче започињања сата... брате, извини молим те, али ја нисам растао на дрвету. Човек је покушао да буде патриота, некоме то било трн у оку, па је овај покрио нечим другим накнадно, да не иритира "околину". Можда ниси растао на дрвету, али да волиш да пљунеш по нашим фудбалерима, волиш. И једва чекаш да се медијски било шта негативно пласира против неког од њих да би им налепио етикету. Што се Миличића тиче, е он ти је класична дебилчина, у правом смислу те речи. Боље конопче да је узео да се обеси, него што је тетовирао четничке војводе па их после ''појио'' пивом у контузованом стању. Одг: Наша Република Српска - KizaLion - 06-09-2015 Кад је добра ствар, ја похвалим. Кад је лоша, онда их кудим. У задњих 10 година је продефиловало више дегенских играча, нажалост је тако, а ја им нисам ћале да их тетошим, нити да причам увијено у обланду. Да је ово 2003. година, сећао бих се ранијих година и Цунета Гојковића, Бранка Јелића или Горана Друлића који ниједним потезом нису обрукали клуб или српство. Ја и даље одговорно тврдим да смо ми прави фудбал гледали до 1999. године а све после је само импровизација истог. Играчи које је Пижон тренирао нису прошли ни комплетну фудбалску обуку. Не би се дешавале ситуације као с малим Гашићем, сином керамичара. Што се тиче Миличића, слажем се да је био дегенски потез, вероватно је био пијан, па прави ексцесе. Али, не одступа ни педаљ од својих ставова. Врањеш је могао рећи "да, имам тетоважу РС". "Српска је у Босни, јели тако? Ако вам смета тетоважа, онда вам и смета српска, па кад је већ тако онда боље и поштено да се раздвојимо, па правите своју репрезентацију по мери и позивајте становништво које живи на површини те територије." Али, Србин често сагиње главу... надајмо се да брат му Стојан није такав. ![]() Одг: Наша Република Српска - Pijanac - 06-09-2015 (06-09-2015, 10:02 AM)KizaLion link Wrote: Али, не одступа ни педаљ од својих ставова. Како не одступа? :o Има истетовираног војводу Ђујића, а јавно подржава и члан је странке ''војводе'' Шешеља, који је као српски војвода ражалован од стране истог тог војводе Ђујића због сарадње са комунистом, Слободаном Милошевићем. Што се Врањеша тиче, навео си сад пар нагађања која су могла да се десе ако је стварно у првом тренутку истетовирао границе РС, што се понављам, не види добро на слици. Самим тим што ни ти ни ја, а верујем нити ико овде не знамо шта се стварно десило, те све нагађамо на основу једне слике где грли неку девојку и пропаганде Босанчероса у вези са том сликом, мислим да сувише имамо мало информација да би ти тако оштро реаговао. И то само зато што је бивши Звездин фудбалер, а они ти генерално иду курац последњих 15 година. Не сећам се нешто да си га похвалио када је са Шерифом добио Динамо и пред пуним Максимиром скинуо дрес и остао у мајици КБК Црвена звезда-Делије. Одг: Наша Република Српска - херцеговац - 06-09-2015 И том и таквом Ђујићу би се могло свашта рећи, на страну ово са Шешељем. УДБ-а га је завадила са војводом Јевђевићем (умро у Риму у крајњој биједи, у соби са празним ормаром од намјештаја - све давао људима што су бјежали из Југославије и слао их даље) преко јефтине дроце, али је била прелијепа. Само од тога треба кренути, јер је то почетак подјељености српске четничке дијаспоре. Комуњаре су поцјепале Србе на начин стар стотинама година. Реално, уздиже се један човјек за много ствари које нису чињенично утемељене. Извео је народ и скидам капу. Послије тога је живео на тај рачун. Одг: Наша Република Српска - Pijanac - 06-09-2015 Не стављам се ни на једну страну, само сам Кизи сликовито објаснио колико Миличић не одступа ни педаљ.... |