Delije
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! (/showthread.php?tid=1486)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - aljosa95 - 12-30-2009

(12-27-2009, 10:48 AM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=aljosa95 link=topic=3734.msg74596#msg74596 date=1261907051]
evo dodjose djordjevic i mugosa,a izgleda i jeremic ce,bogami ti nisu neka pojacanja!!! :-\
А ти си као упознат са њиховим квалитетима? Ти си пре почетка сезоне знао какави су Лекић, Вилотич, Каду, Савио...?
[/quote]
па ја нисам упознат са њиховим квалитетама али видим гдје су играли.1.мугоша-борац а ни тамо није увијек био стандардан,2.ђорђевић-нови пазар 2 лига3.микић ајде и нешто је добар,4.јеремић е кад смо код овога момка скидам капу јер видим да га је водила бенфика па вјероватно има квалитета5.трифуновић,26 година све говори сада се траже млади играчи нико ти неће старог па ако ти и неваља купе га нпр.томовић.а што се тиче ових сада знао сам да су вилотић и каду добри играчи 100%. ето толико од мене пријатељу ЦЗБГ!!!!!!!!!!!!!

ево аџић спомиње некаквог рељића из рудара из пљевља,зна ли ико какав је то играч???

СЕВЕР ЕДИТ:
1. Не набијај поруке и не пиши поруку за поруком. Увек можеш да измениш или додаш оно што си хтео накнадно.
2. Будеш ли још једном било ког играча називао ”балваном” у овом случају Лекића и Савиа, летећеш одавде пре него што си се и уписао. Та реченица ти је избрисана.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Eribo - 12-30-2009

(12-30-2009, 01:24 PM)Ђенерал link Wrote:Не могу да схватим што доводе овог Трифуновића, дечко је просечан ЈСЛ играч, а још је и Гробар!  :-\ Такође, са позајмице из Сопота је враћен Рељић, а имамо и Субашића, као и Тричковског на позајмици.
У млађим категоријама је играо за нас, тако да баш нисам сигуран да је гробар !! Једино ако ти немаш 100% проверене, приватне изворе обавештавања !

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - rukometas_bg - 12-30-2009

(12-30-2009, 05:00 PM)CEBEP link Wrote:Охрабрује и то што ћемо коначно после не знам ни сам колико година и сезона отићи на припреме са свим појачањима тако да ни један играч неће прескочити припреме и прикључити се екипи накнадно
Ово је мени најјачи утисак овог прелазног рока.

(12-30-2009, 05:38 PM)aljosa95 link Wrote:ево аџић спомиње некаквог рељића из рудара из пљевља,зна ли ико какав је то играч??????
Леви бек, што значи да ће Васиљевић вероватно да лети из клуба или са клупе на трибине. Сумњам да може да буде лошији од њега.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Miha18 - 12-30-2009

извините на усташком писму, пишем са телефона. Морао сам да одговорим овима што кукају унапред како су им појачања непозната и сумљивог квалитета! Ни мени није право што долази Трифуновић, јер сам чуо да је сасвим просечан, али нећу да мажем било кога унапред и да кукам док их не видим како играју и још важније како се боре. Људи, ви као да сте заборавили у каквој смо ми ситуацији, да морамо да штедимо максимално још 5 година да би се повратили! Да ми сачекамо пролећни део па онда да оптужујемо и мажемо одговорне ако ови нови не задовољавају. Аљоша, одмори мало остави неки упис и за касније!

СЕВЕР ЕДИТ: Пост ти је пребачен на ћирилицу.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - CEBEP - 12-30-2009

(12-30-2009, 06:17 PM)Miha18 link Wrote:Људи, ви као да сте заборавили у каквој смо ми ситуацији, да морамо да штедимо максимално још 5 година да би се повратили!

Да се не удаљавамо од теме прелазног рока али податак о временском периоду изласка из дугова који си навео (5 година) није сасвим тачан судећи по Клеутовој изјави мада може да буде јер ”бар 3 године” могу лако да се продуже и на 5.

Quote: Клеут: За измирење дугова су нам потребне бар три године

Блиц:
Списак тренера, играча, клубова и менаџера који последњих недеља чекају на свој новац испред стадиона Црвене звезде врло је дуг, а из клуба поручују да ће им бити потребне три године да измире све дугове!

Према писању Спортског журнала, неколико случајева озбиљно притискају празну касу на Маракани. Први у реду је Словенац Мирнес Шишић коме Црвена звезда дугује 700.000 евра, а ту је и Пољак Гжегож Броновицки са 450.000 евра. Ни бивши људи са Маракане, Илија и Ивић и тренер Чедомир Јаневски више немају стрпљења па је сва прилика да ће се убрзати процес исплате 200.000 евра некадашњем спортском директору, а 120.000 евра бившем шефу стручног штаба.

На списку за исплате су менаџер Милан Ћаласан (око милион и по евра), затим ФК Работнички који тражи 320.000 евра за Ивана Тричковског, а већ дуже време на новац чекају португалски фудбалер Лукаш (120.000 евра) и Такајуки Сузуки (100.000 евра). Њима, као уосталом и другим потраживачима, Звезда би могла да исплати дуг ако би претходно добила новац од турског Коџаелија (870.000) евра за Душана Анђелковића и Ђорђа Туторића.
Према речима генералног секретара Андрије Клеута, измиривање свих дугова ођедном било би могуће једино ако би клуб освојио Лигу шампиона!
"У тренутној ситуацији ће нам бити потребне најмање три године да решимо сва питања, при чему ћемо водити рачуна о поштовању свих мера штедње. Нешто од дугова смо у међувремену решили, док имамо разумевања од неких бивших фудбалера као што су Иван Гвозденовић, Ненад Јестровић, Џеферсон да Силва и Нино Пекарић", рекао је Клеут.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Mikelandjelo - 12-30-2009

Оно што је поражавајућа чињеница јесте да се силне паре дугују играчима и функционерима који ничим нису задужили Звезду. Неки од њих нису играли ни минут. То само доказује с каквим хаосом су морали и морају и даље да се боре људи у данашњој Управи.
Што се тиче Трифуновића, треба лијепо да сачекамо прољеће, као и у вези с другим играчима. Субашић и позајмљени Тричковски немају будућност у Звезди, а вјероватно ће један од 3 наша тренутна нападача на љето бити продан, тако да Трифуновић долази на вријеме да се прилагоди екипи.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Храбро срце - 12-31-2009

Летос кад је дошла нова управа мало времена су имали за најважнију ствар,а то је да направе тим !!!Прво су морали да ''прорешетају'' цео тим,да одвоје играче који заслужују да носе Звездин дрес(а таквих је нажалост било мало),да одстране непожељне и непотребне(а таквих је било много) и  да на њихово место доведу оне који ће да прво схвате где су дошли,да се боре,гину,... за Црвену Звезду !!!За месец дана све се истумбало,окренуло за 360 степени,од неких непознатих играча(Јаковић,Вукобратовић,....),дошли су још непознатији(Лекић,Јефтић,..) !!!Мало ко је веровао у те момке,а и они који су веровали нису ни слутили да ће за кратко време да израсту у један победнички тим !!!Хоћу да кажем да је управа,за веома кратко време,у најгорем тренутку у историји клуба,довела играче,тренера и направила тим који је 5 месеци касније узео јесењу титулу !!!Сад пола године касније,ситуација се колико толико побољшала,стабилизовала,направљен је солидан тим,имамо најбољег могућег тренера у овом тренутку,баш онаквог какав је потребан Црвеној Звезди !!!Затим друга ствар,после много,много времена ,могу да чујем неког Звездиног функционера који каже,пратили смо тог играча дуго,његове игре,форму,...!!!А по мени то је једини прави пут код одабира играча !!!Досад су играчи довођени после само неколико одгледаних двд-ева ,да даље не набрајам и знамо какви су то играчи били,али ево сад напокон скаути Црвене Звезде функционишу како треба,онако како раде сви велики и озбиљни тимови у Европи !!!Због свега тога НЕСМЕМО И НЕМАМО право да сумњамо у одабир играча !!!Такође потребно је време за сваког од њих !!!Шта мислите да је лако доћи из села у Беогррад!!??Па само то је једна велика промена у животу, а кад додамо и то да требаш да играш у Звезди,па тад је притисак још и већи !!!Зато браћо Делије само стрпљење за ове момке !!!Сигурно је и морамо бити свесни да неће сви изборити место у тиму,да неће сви оправдати очекивања,да ће бити и лоших партија,али ако од 5 играча,барем 2 израсту у носиоце игре Црвене Звезде,ја ћу бити презадовољан !!!Није лако од ничега створити нешто,па тако није ни лако створити шампионски тим Црвене Звезде,али смо на добром путу !!!!Зато дај Боже да је ово почетак стварања једне моћне,јаке,модерне Црвене Звезде која ће у ближој и некој мало даљој будућности да осваја трофеје на домаћој сцени и да игра важну улогу у Европи !!!!

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Rodjak sa Severa - 12-31-2009

Поштено и примерено садашњој ситуацији у клубу.

Quote:Европа није приоритет

Нама није приоритет Европа. Желимо прво да за наше стандарде постанемо добар клуб. Да будемо у корак са клубовима Источне Европе попут Стеауе, Клужа, Дебрецина. То је реалност. Када дођемо на тај ниво, онда можемо и да размишљамо о неком Брижу, Стандарду - јасан је Лукић.

http://www.danas.rs/vesti/scena/ja_sam_vojnik_koji_cuva_zlato.561.html?news_id=180452

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Звездаш Делијa - 12-31-2009

браво гале за упис.
сви би требало тако да размишљамо јер само уз подршку играчима и управи ћемо правити резултате на свим пољима а то нам је у овом периоду најважније

и ово што је цевер написао ми се свиђа...коначно сви на окупу одмах на почетку припрема а не да свако долази на 2 недеље

Одг: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - rukometas_bg - 12-31-2009

(12-31-2009, 03:34 AM)Гале Делија link Wrote:Затим друга ствар,после много,много времена ,могу да чујем неког Звездиног функционера који каже,пратили смо тог играча дуго,његове игре,форму,...!!!А по мени то је једини прави пут код одабира играча !!!Досад су играчи довођени после само неколико одгледаних двд-ева ,да даље не набрајам и знамо какви су то играчи били,али ево сад напокон скаути Црвене Звезде функционишу како треба,онако како раде сви велики и озбиљни тимови у Европи !!
Није баш тако. Мислим тачно је да они причају да су пратили играча али то је мало шупља прича.
Ако Аџић изјави да једва чека припреме да би видео какав је играч Рељић, који је иначе наше дете који се калио Сопоту. Онда могу да замислим колико је гледао друге играче.