![]() |
Прелазни рок 2009/2010 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Прелазни рок 2009/2010 (/showthread.php?tid=1417) |
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Igor_RS - 06-04-2009 @ Zex Црногорска лига је смешна и ту нема шта да се прича. А ко је кога победио и када то је већ друга прича. Чим је отворена ова тема знало да ће бити писано свакојаких глупости јер неки људи пишу само на овој теми и регистровали су се само због ове теме. Е па молио бих такве да нас заобиђу и пронађу неки други форум. Поједини чланови форума ће бити бановани после само пар глупих постова јер не желимо да се ово претвори у спрдњу, дакле пазите шта пишете ако мислите и даље то да радите. И још један савет за оне који кометаришу глупе постове да се суздрже од тога јер ће ти постови бити благовремено обрисани. А порука за све форумаше, пробајте да долазите редовно на утакмице да би помогли свом клубу и онда ће те моћи да пишете квалитетно на пуно више подфорума и тема. За почетак више читајте мање пишите. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Red Star Forever - 06-04-2009 (06-04-2009, 08:21 PM)Zhex link Wrote: Удаљавам се од теме али на ово морам одговорити: Види... Уовом моменту небитан је квалитет ЦГ лиге... Ни ви доле ни ми одавде не можемо да будемо објективни о квалитету те лиге... И српска и ЦГ лига су у односу на заједничку лигу отишле далеко ниже од (не)квалитета који су имали у истој пре пар година... Е у тој лиги Зета максимум 4-5 на табели, а Будућност вечито у борби за опстанак... То је реалност... А ја и даље остајем при томе да Бурзановић неће бити никакво појачање... Дај Боже да грешим, ево сви ме подсетите на то на крају сезоне и свима ћу се извинити... Много сам га готивио кад је стигао у ЦЗ и чак ме купио неким потезима и неким утакмицама које је решио у нашу корист, али после тога крај... Ништа није показао, само се прикључио повећој групи фудбалера који су у последњих десетак година продефиловали кроз наш клуб, долазили као потенцијално нови Пиксији, Деје, Југовићи, а завршавали као редовни посетиоци БГД сплавова, клубова, модних ревија, шетачи разних манекенки, певачица, глумица, све то, само не екстра фудбалери који су требали да постану!!! Слаб је у дуелу, негде је изгубио ту жицу великог играча коју је очигледно имао, опет кажем Дај Боже да буде човек препорода, али песимиста сам по његовом питању... Пуровић, ово је слична прича, играо, па није играо, па најбоље партије пружао кад је требало да се прода, па у иностранству ништа, па ајд опет да одиграм 6 месеци до годину па да се продам, не видим да се тако уиграва тим за следећу сезону, са играчима који се неће дуго задржати... За Басту исто, човек је након одласка Јанковића из Звезде погубио све конце... То више није исти играч... Гуран је на неколико позиција, могуће је да се у свему томе погубио и да више нема осећај ни за простор ни за време... У Звезди је био најбољи као десни спољни (крило, бек, шта год...) ... Уколико му та позиција буде враћена можда његова каријера крене узлазно, али то опет значи да би на лето отишао оз Звезде... Дакле, можда ја немам визију као Лукић, Аџић и Пижон, али уигравање тима за следећу сезону се не ради са играчима којима смо успутна станица... На позицијама ове тројице треба да имамо играче које ћемо везати дугогодишњим уговорима и минимум 3-4 године да играју сви заједно... Тако се прави победнички тим... Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Igor_RS - 06-04-2009 Нажалост ова промена управе није донела оно што је већина нас прижељкивала, а што је наша Група тражила. То је став да се крене од почетка, новог почетка који ће ударити темеље некој снажнијој, стабилнијој и светлијој Црвеној Звезди. Први потези новог председника то и доказују, Аџић, Пижон, Баста, Бурза, тра, ла, ла. Опет пресипамо из шупљег у празно, опет се ради по старом. Мислим да нас очекује још једна резултатски лоша сезона, која после тога ништа корисно неће донети. Ако већ треба нешто да се жртвује, онда нек то буде нек циљ који ће кроз пар година донети праве резултате, а ја тај циљ са овим људима не видим, чак се ни не назире. Уместо форсирања младих фудбалера покушавамо да дигнемо из мртвих неке којима више нико не може помоћи, враћамо истрошене играче којима би та сезона била одскочна за нову продају и сл. Ако се по јутру дан познаје, онда смо најебали. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Woodoo - 06-04-2009 Питање је да ли ми имамо младе играче које можемо да гурнемо у ватру и од којих можемо да очекујемо да ће постати добри. Све наше клинце су растерали, еви читам позната имена на списку младих а поред ниједног не стоји име Звезде него неких других клубова. Мора омладинска школа да се подигне на много виши ниво да би опет добили играче као што су Јанковић, Луковић Баста (пре Јанковића) и остали. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Igor_RS - 06-04-2009 Рекао сам млади играчи, што значи наши млади, млади који су некад били наши и млади које треба довести из других клубова. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Woodoo - 06-04-2009 Па на наше младе сам и мислио. А из других клубова, па питање је да ли има квалитета које ми можемо финансијски да испратимо? Одг: Прелазни рок 2009/2010 - buteo serbiano - 06-04-2009 (06-04-2009, 10:02 PM)Игор link Wrote: Опет пресипамо из шупљег у празно, опет се ради по старом. Мислим да нас очекује још једна резултатски лоша сезона, која после тога ништа корисно неће донети. Ако већ треба нешто да се жртвује, онда нек то буде нек циљ који ће кроз пар година донети праве резултате, а ја тај циљ са овим људима не видим, чак се ни не назире. Уместо форсирања младих фудбалера покушавамо да дигнемо из мртвих неке којима више нико не може помоћи, враћамо истрошене играче којима би та сезона била одскочна за нову продају и сл. Ако се по јутру дан познаје, онда смо најебали. Мислим да ова управа заслужује шансу, ипак ће ово бити сезона преживљавања. Слажем се да су ови играчи који се најављују (Бурзановић, Пуровић...) већ прилично истрошени, тачније речено то су педагошки промашаји претходних тренера и управа. Међутим, мора да се створи нека база, макар и привремена, која ће да вуче младе играче као што су Перовић, Савић, Мркела, Николић...Мислим да Пижон није лоша варијанта, јес` да се није нешто претерано показао у претходном издању у звезди, али је водио младу репрезентацију и постигао велики успех. Ако је орјентација рад са младима, онда је Пижон добро решење. Једна је ствар ако вам је тренер неки Јаневски за кога ни у комшилуку у дебар мали во Скопје нису чули, а потпуно друга ствар је ако вас води тренер који је звездина звезда и ако играчи долазећи на тренинг сваки пут прођу поред његове слике која стоји на почасном месту на маракани. Има Пижон ауторитет који тренер мора да поседује. За нас би било добро када би и Лукић успео да створи такав ауторитет код играча у српској лиги, рецимо онакав ауторитет какав је имао Џаја који је увек могао да доведе најбоље играче иако су им други клубови нудили више пара. Ја бих то сматрао успешном управом и успешним председником. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Вајти - 06-05-2009 Млади играчи нам јесу потребни, јер само млади играчи могу да представљају здрав, нови почетак, али нам је исто тако потребно неколико старијих, искуснијих играча поред којих ти млади не би сагорели. Е сад, поставља се питање да ли су Пуровић, Бурзановић и Баста баш такви, али тренутно баш и не можемо да доведемо неке превелике зналце. Оно што је најбитније је да атмосфера око клуба буде здрава(што је повезано са мобилизацијом), да тренер то лепо искомпонује и да млади играчи напредују како би већ за годину, две могли да преузму игру. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - CEBEP - 06-05-2009 У принципу је не захвално давати било какве исхитрене судове о овој управи јер су се тек испилили из јајета. Као што сам рекао, а без тога да понесем епитет најпесимистичније особе на форуму, претстоји једна сушна година са доста турбуленција. Са друге стране, очекујем следеће ствари које мислим да ова управа МОРА и МОЖЕ да среди: - враћање угледа клубу пре свега у земљи, - враћање култа клубу а нарочито играчима који у сваком тренутку морају да знају за кога играју, за кога се боре, и за кога остављају срце на терену, - стављање под исту капу свих легенди клуба и бивших играча који у сваком тренутку морају да осећају Маракану као своју кућу, - сређивање односа међу члановима скупштине где је нарочито у задњих 5 година велика количина ситне зависти, мржње и личних интереса почела да се одражава на цео клуб. Не треба да се заборави да је и један од разлога зашто смо дотакли дно дна тотална криза у међуљудским односима у клубу. Клуб треба да функционише као фамилија а ми смо задњих година били све осим тога. Пижон је особа којој су познате све ове ствари јер се развијао у здравој клупској средини где су праве вредоности били оданост, ред, рад и дисциплина. Скоро сви ови сегменти тренутно фале у Звезди а нарочито нашим играчима већ дуги низ година тако да је на њему да ако треба и говњивом мотком доведе ове ствари у ред. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Goldy - 06-05-2009 (06-04-2009, 10:38 PM)Игор link Wrote: Рекао сам млади играчи, што значи наши млади, млади који су некад били наши и млади које треба довести из других клубова.Младе играче из телеоптика ;D и ја сам за али да 'то не буду неке везаре,са мало талента да имају |