![]() |
Добро знај да увек ту сам ЈА - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Добро знај да увек ту сам ЈА (/showthread.php?tid=1399) |
Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 06-01-2009 (06-01-2009, 06:31 PM)МАРАКАНА link Wrote:Нисам знао где да напишем ово, па ћу овде:Зар ти се не чини да тренутно има пречих ствари? Дајте људи, ваљда се знају приоритети. Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - SERBIAN TIGER - 06-02-2009 (06-01-2009, 06:31 PM)МАРАКАНА link Wrote:Нисам знао где да напишем ово, па ћу овде:И ја подржавам промјену имена стадиона у "Стадион Рајко Митић"... Али сада стварно има моного битнијих ствари око клуба, то се може оставити и за касније... Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Red Star Forever - 06-04-2009 Иако је наступила пауза и викенд који долази нећемо посветити нашој Звезди и бодрењу клуба на Маракани или на неком другом стадиону у Србији, верујем да многима и поред бројних утакмица и гостовања у тек завршеној сезони већ недостаје трибина... Мобилизација свих звездашких снага која је покренута у последња два месеца је дала резултате у неколико утакмица, посебно је било импресивно против Рада... Атмосфера са поменутих утакмица, посебно са Рада, покренула је многе нове снаге, па и оне старе којих није било дуго на Северу и тек створена снажна и позитивна енергија је за моменат заустављена овом паузом... Стога не губите време, искористите тај набој, ту позитивну енергију и у свим разговорима спомињите нашу борбу за Звезду, за бољи и пунији Север, за пунију Маракану, нашу борбу за Космет, за нашег брата Уроша, све оно што смо у овој сезони радили и чиме смо заслужили поштовање свих који воле Звезду... И даље је наша главна тема мобилизација и циљ је да нас буде још више и више како би лагано могле да се спроведу све замишљене акције помоћи клубу... За почетак велика бројност и несебична подршка ће бити довољни, а после тога... Кажу: "Небо је граница"... Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - дај гол - 06-11-2009 Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - serbos - 06-14-2009 Позивам вас све да у недељу 21.06 дођете у Црквенац,село на пар километара од Свилајнца и подржите наше омладинце (до 19 година) који играју поводом обележавања 70 година локаног клуба.Ето прилике да задовољимо потребу пред европске утакмице и подржимо нашу будућност. Пошто сам из Свилајнца ту сам да помогнем свима који су заинтересовани Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - dadax - 06-23-2009 Кад ће почети продаја претплатних карата, па и друге акције? Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - SERBIAN TIGER - 06-24-2009 Кад ће почети најављивана акција у вези са чланствима и осталим стварима? Зна ли се ишта конкретно? Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 06-24-2009 За све акције бићете благовремено обавештени, а до тада, СВИ НА СТАДИОН!!! Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 06-25-2009 Са данашње утакмице млађих пионира која је одлучивала о титули. ![]() ![]() Велики плус за мобилизацију, велики подстрек за ове клинце, а наша Група и даље поставља стандарде. Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - boske_pv94 - 06-26-2009 Милоје расплакао Маракану!Обавезно прочитати! |