![]() |
КК Црвена звезда 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1205) |
КК Црвена звезда 07/08 - ciganshtura - 10-01-2007 Штета што је Громико издувао, ја да сам на његовом месту сморио бих се скроз. КК Црвена звезда 07/08 - Skrimo - 10-02-2007 како мислиш издувао? јел отпуштен или шта? нисам пратио... КК Црвена звезда 07/08 - rukometas_bg - 10-02-2007 Quote:rukometas_bg Wrote:за Јоровића мислим да су рекли негде око децембра да ће да се врати. Не верујем да ће успети да се врати брзо. Волео бих да грешим Ма ок боли и мене курац за дотичну лигу, њу треба да искористимо за уигравање и пружање прилике свима укључујући и клинце који су играли у завршници плеј-офа. Али Јоровић је био доста дуго одсутан и питање је колико ће му бити потребно да се врати КК Црвена звезда 07/08 - CEBEP - 10-02-2007 Ух нисам на жалост оптимиста по питању Јоровића. Ако за ово силно време није тренирао ни мало не само да ће кондиционо бити проблем него ће да се појави и проблем уиграности са остатком тима, шутом итд... Мени и даље није јасно како смо успели да пазаримо толико ”болесног” играча а да се за то није знало. То само значи да је неко жестоко омануо ко је радио тај трансфер.... КК Црвена звезда 07/08 - Mikelandjelo - 10-02-2007 Наводно је Химки откупио Громиков уговор, а овај опет тврди како то не може тако, па није регистрован за Звезду, пошто се још не зна његов статус. Ако ништа, бар је ФИБА лупила банане Бурксу и Томасу, који ће морати паузирати годину дана због прошлосезонске бјежаније. КК Црвена звезда 07/08 - mige84 - 10-03-2007 Ако некога занима случајно ![]() хемофарм - Црвена звезда 39-48, поене су постигли: Кук 9 (7 асист.), Драгићевић 9, Шљиванчанин 5, Кикановић 6, Бакић 5, Марковић 3, Мишановић 4, Ковач 7. З сада боља игра нашег тима у свим елементима игре,нарочито је добар шут за 3 поена 12/8. Надам се да ће овако бити и у наставку ![]() КК Црвена звезда 07/08 - mige84 - 10-03-2007 Коначан резултат: хемофарм - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 76-81 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кук 16, Драгићевић 16, Марковић 7, Кикановић 12, Шљиванчанин 7, Ковач 9, Тица 1, Мишановић 8, Бакић 5. Добра партија нашег тима, ако изузмемо неколико падова у игри, највећа разлика коју смо имали била је 15 поена разилке! ПРВА ПОБЕДА НОВОГ ТИМА ![]() КК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 10-03-2007 Ево краће извештаја са утакмице и изјава Стевана Караџића: Звезда отворила сезону победом Кошаркаши Црвене звезде отворили су успешно нову сезону. На једном од најтежих гостовања црвено-бели су забележили тријумф против фаворизованог Хемофарма резултатом 81:76(26:21, 22:18, 13:16, 20:21). Меч у Вршцу био је сјајна прилика да се провери колико млади тим Црвене звезде може у ситуацији када игра без тројице повређених кошаркаша Немање Александрова, Игора Милошевића и Бранка Јоровића. Храбром игром и изузетно озбиљним приступом утакмици Звездаши су од старта меча у вршачком Миленијуму били у вођству, а највећа предност износила је почетком четврте четвртине када је серијом Црвена звезда стигла на +15. Омар Кук је умало у завршници од јунака постао трагичар. У ситуацији када је Вршчанима једино преостало да брзим фауловима заустављају време, стартни плеј промашио је два бацања, али је већ у следећој акцији два пута погодио пенале и тако печатирао тријумф црвено-белих. На крају је центар Хемофарма Бобан Марјановић је само поставио коначан резултат - 81:76 за црвено-беле. Маестралну партију приказао је нови организатор игре Американац Омар Кук који је имао дабл-дабл учинак са 16 поена и чак 12 асистенција уз 3 украдене лопте. Исти број поена и 10 изнуђених личних грешака противника уз седам скокова имао је Тадија Драгићевић, док је новајлија Елмедин Кикановић био стрелац 12 поена. „Одиграли смо веома добру утакмицу, посебно сам задовољан игром у одбрани. Не бих желео да истичем појединце, јер је ово победа колектива, али такође не смем да пропустим изузетну партију нашег организатора игре Омара Кука. Ова утакмица, а и читаве припреме показале су да смо направили одличан потез у избору плејмејкера. Читав тим се максимално борио и то је једина ствар коју од њих тражим по сваку цену. На жалост, немамо много времена за радост, јер је нови меч већ у суботу. Морамо да скупимо снагу и да се још боље припремимо за меч против Војводине у Новом Саду“, рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде, Стеван Караџић. Црвена звезда у наредном колу НЛБ лиге такође гостује. Меч у суботу, 6. октобра у новосадској дворани Спенс против Војводине почиње у 20 часова. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краснић, Марковић 7, Кикановић 12, Кук 16, Ковач 9, Мишановић 8, Тица 1, Драгићевић 16, Рондовић, Цветковић, Шљиванчанин 7, Бакић 5. КК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 10-03-2007 Ел зна можда неко, нешто више што се тиче ТВ преноса кошаркашких утакмица ове сезоне? Прочитао сам, чини ми се, у оном часопису (листи) " Моцарт" кладионице да су и РТС и Б(у)92 ![]() КК Црвена звезда 07/08 - Johnny Blaze - 10-03-2007 у јеботе, да ли је ико икад имао 12 асистенција у Звезди? Коначно имамо плеја..... штета само што само њега и имамо :rofl |