Delije
Лига Шампиона 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Лига Шампиона 07/08 (/showthread.php?tid=1199)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Лига Шампиона 07/08 - Milos_cz - 08-05-2007

Quote:само да га не препознају..неће ваљда
Па пошто се први меч игра код њих, наши коментатори ће се постарати да га се сете...

Лига Шампиона 07/08 - milan90 - 08-07-2007

Евентуални противник у 3. колу и званично Ренџерси добили Зету 0-1, овај Бизли дао гол али нису играли нешто екстра не знам на коју су фору добили Челси.

Лига Шампиона 07/08 - DelijaHH - 08-07-2007

Оно што је најгоре,јесте да ни ми нисмо у форми и да вјероватно нико у нас не зна, на коју фору ћемо се ми уопште извући против Ливаде, а камоли против Ренџерса...

Лига Шампиона 07/08 - HITMAN 47 - 08-07-2007

Quote:не знам на коју су фору добили Челси.

Нису ни добили Челси .

Сад у припремној утакмици су поражени са 2:0 !!!

Лига Шампиона 07/08 - johny - 08-07-2007

Ма јок,то смо били ја и друштво из краја. Smile Добили су и то доста лако.Ко зна шта си ти гледао. Smile

Лига Шампиона 07/08 - HITMAN 47 - 08-07-2007

Ко зна шта сам ја гледао ! :zbunjen

Моје извињење , нешто сам ... :cigla

Игноришите ме !!! Big Grin :finger

Лига Шампиона 07/08 - NightMare - 08-08-2007

Quote:Оно што је најгоре,јесте да ни ми нисмо у форми и да вјероватно нико у нас не зна, на коју фору ћемо се ми уопште извући против Ливаде, а камоли против Ренџерса...
Слажем се да меч са Левадиом није уопште наиван. Међутим, ипак имамо какву такву предност и рачунам да паметном али и максимално борбеном игром можемо да победимо и у Талину. Што се форме тиче, верујем да је врхунац форме ипак темпиран за другу половину августа. Имамо ситуацију после дуго година када је све на нама. Зато се искрено надам да је у клубу општа мобилизација и да је свима јасно колико нам је данашњи меч битан. Напред Звездо и то је то.

Лига Шампиона 07/08 - Verbal Kint - 08-08-2007

Страшно. Обратите пажњу на положај Баркоса косд постизања гола. Човек је ладно био ван шеснаестерца, и месечарио, што и ради цело полувреме.
Одбрана нам је таква да када би нас пустили да играмо ЛШ били бисмо служба за поправљање гол разлике..
Тактика од које ми се сере, за Коромана је и даље немогуће утврдити на којој позицији игра, Милијаш и даље греје клупу, заједно са Трајковићем...

Лига Шампиона 07/08 - Milos_cz - 08-08-2007

Quote:Страшно. Обратите пажњу на положај Баркоса косд постизања гола. Човек је ладно био ван шеснаестерца, и месечарио, што и ради цело полувреме.
Одбрана нам је таква да када би нас пустили да играмо ЛШ били бисмо служба за поправљање гол разлике..
Тактика од које ми се сере, за Коромана је и даље немогуће утврдити на којој позицији игра, Милијаш и даље греје клупу, заједно са Трајковићем...
E сад вала и ја да се прикључим пљувачима! Ови идиоти на челу са Ђуровским боље да остану у Естонији! Короман нам игра јединог нападача, а идиот од тренера игра бункерицу против Естонаца!??
А у пм...

Лига Шампиона 07/08 - Verbal Kint - 08-08-2007

ДНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Заслужено би било да испаднемо. Ево играмо бункер..скандал.