![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - OrtoDelija - 08-01-2006 Odbrojavanje... :lol: :bes Gde ode Bajav? КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - jovicn - 08-01-2006 Quote:Odbrojavanje... :lol: :besefes pilsen КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DelijaHH - 08-02-2006 Iako se on kod 3 trenera nije probio kod nas, pa sa kim mi mislimo igrati sledece sezone! Jos ako Gurovic ode, Boze sacuvaj! A niko se po tom pitanju iz kluba ne izjasnjava-to je zabrinjujavajuce! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 08-02-2006 Da li ste vi uopste gledali basket prosle godine? Otisli su Jeretin i Dzi. Za onog prvog mogu samo sreci da se zahvalim sto se ponovo nije povredio pa smo ga utrapili nekome. Dzi je dokazao da nije stabilan plejer kakav je nama potreban. Dobro je sto je otisao i Dragojlovic jer sve ono dobro sto bi uradio u napadu bi 3 puta uprskao u odbrani. Bjelica i Bajev - vi zalite za njima :o . Oni nisu ni igrali, bre. Otisao je Subotic - takodje nije igrao. Ljudi, otisli su krsevi (dobro, Raicevic je mogao da ostane, ali je imao ugovor na godinu dana). Odlazak Gurovica ce biti hendikep, ali se to znali i na samom kraju sezone. Pa sta mislite, da mi nikoga necemo vise kupiti? Da je Sakota ostavio Zvezdu potpuno bez plana? Smirite se malo. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - ciganshtura - 08-02-2006 Quote:Da li ste vi uopste gledali basket prosle godine? Otisli su Jeretin i Dzi. Za onog prvog mogu samo sreci da se zahvalim sto se ponovo nije povredio pa smo ga utrapili nekome. Dzi je dokazao da nije stabilan plejer kakav je nama potreban. Dobro je sto je otisao i Dragojlovic jer sve ono dobro sto bi uradio u napadu bi 3 puta uprskao u odbrani. Bjelica i Bajev - vi zalite za njima :o . Oni nisu ni igrali, bre. Otisao je Subotic - takodje nije igrao. Ljudi, otisli su krsevi (dobro, Raicevic je mogao da ostane, ali je imao ugovor na godinu dana). Odlazak Gurovica ce biti hendikep, ali se to znali i na samom kraju sezone. Pa sta mislite, da mi nikoga necemo vise kupiti? Da je Sakota ostavio Zvezdu potpuno bez plana? Smirite se malo. Ziva istina, iskulirajte malo КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - NightMare - 08-02-2006 Zaista, potrebno je vreme da se klub ocisti od Zmagovih rvaca. Uostalom, pa nisu otisli likovi koji su nam donosili titule i igrali u LS. Pojacanja treba ocekivati i to ce biti skolovani igraci. Pa Aleksandrov samo vredi kao svi ovi sto su otisli ( sa izuzetkom Raicevica ). КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 08-03-2006 Quote:Da li ste vi uopste gledali basket prosle godine? Otisli su Jeretin i Dzi. Za onog prvog mogu samo sreci da se zahvalim sto se ponovo nije povredio pa smo ga utrapili nekome. Dzi je dokazao da nije stabilan plejer kakav je nama potreban. Dobro je sto je otisao i Dragojlovic jer sve ono dobro sto bi uradio u napadu bi 3 puta uprskao u odbrani. Bjelica i Bajev - vi zalite za njima :o . Oni nisu ni igrali, bre. Otisao je Subotic - takodje nije igrao. Ljudi, otisli su krsevi (dobro, Raicevic je mogao da ostane, ali je imao ugovor na godinu dana). Odlazak Gurovica ce biti hendikep, ali se to znali i na samom kraju sezone. Pa sta mislite, da mi nikoga necemo vise kupiti? Da je Sakota ostavio Zvezdu potpuno bez plana? Smirite se malo. malo cudno gledas na to...mene zabrinjava sto trenutno u klubu dok se svi pripremaju i pojacavaju za sezonu mi imamo svega 5-6 igraca u klubu...I opet cemo i ove sezone praviti novi tim i opet cemo ispusiti...Ok sto se tice Jeretina i Hendersona donekle si u pravu,Bjelica i Bajev nisu igrali ali ako se islo na podmladjivanje ekipe nisu smeli da odu meni se Bjelica kao igrac dosta svidja jeste da je malo igrao,Bajev je solidan igrac mada nisam imao prilike da ga gledam video sam da je bio u mladoj reprezentaciji Turske-i to valjda nesto znaci.Raicevic uz Gurovica mozda najbolji igrac prosle sezone mislim da se nisu ni potrudili da ostane...Dovodjenje Kovaca koji je uzgred i glodar nikako me ne zadovoljava,sigurno ce biti jos pojacanja ali svi koji su nesto vredeli su vec otisli u druge klubove i nece nam ostati puno dobrih igraca da se pojacamo jer sve sto je vredelo vec polako ide u druge klubove i Tepic,Marinovic,Jorovic...Sto se Aleksandrova tice slazem se da je mnogo dobar igrac ali on 2 godine nije igrao pitanje je kako ce se pokazati. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 08-03-2006 Bjelica je imao xy prilika da se dokaze i to u vise sezona. Decko ima neku falinku i dobro je sto je otisao. Bajev je imao vazeci ugovor sa Zvezdom i verovatno je Sakotina procena da nam nije potreban. On to sigurno zna bolje od nas. Prosle sezone Sakota je nasledio tim, tim koji nije on selektirao. Neki su otisli, neki ostali, ali je bilo premalo vremena da se bilo sta drasticnije menja. Za godinu dana dobro je upoznao igrace i zna sta nam nedostaje. Jedini koji su otisli, a imali bi mesta u mojoj Zvezdi su Gurovic i Raicevic. Ostalima, daleka lepa kuca. Jos kad bi se rastostiljali Radivojevica... Zvezda jos vuce posledice Zmagovog rada i potrebno je vreme da se to ispravi. Uostalom, ko se to i kako pojacava (steta sto nam je groblje maznulo Tepica), a pripreme jos nisu ni pocele. I imamo vise od 5-6 igraca. Potreban nam je jedan stranac koji moze da odigra na pleju i dvojci, jedan centar i jos jedna trojka (pozeljno je da budu iskusni igraci). Od ova tri igraca, dva ce, verovatno, biti stranci, a oni se sada ne kupuju (bar mi nemamo mogucnosti da kupujemo). КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 08-03-2006 Quote:Bjelica je imao xy prilika da se dokaze i to u vise sezona. Decko ima neku falinku i dobro je sto je otisao. Bajev je imao vazeci ugovor sa Zvezdom i verovatno je Sakotina procena da nam nije potreban. On to sigurno zna bolje od nas. Kako Sakota nije selektirao ekipu pa vecina igraca koji su igrali u Zvezdi je on doveo Leri O'benona,Hendersona(isto je dosao na Sakotin poziv),Gurovic,Raicevic,Antic,Milosevic,Markovic,Misanovic skoro svi su oni dosli kad je Sakota postao trener...Dobro ostale su posledice od Zmaga sigurno u pravu si tu...Ipak ja sam se nadao da kad smo vec pustili sve ove igrace mislio sam da cemo dovesti Tepica,Marinovica,Jorovica,Popovica i ove mlade reprezentativce kad ono oni odose svi u druge klubove izuzev Popovica koji bi mogao da dodje.Vidis da su misevi doveli Tepica,Kecmana najverovatnije ce im doci i Vujanic pi.ketina plus sto im je otisao samo Milojevic a nama samo odlaze igraci i opet cemo celu sezonu morati da uigravamo tim i daj boze ako nesto uradimo. Trenutno u klubu su ako se ne varam sledeci igraci: Radivojevic Dragicevic Antic Milosevic Markovic Misanovic Vitkovac КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 08-03-2006 Tu su jos Kovac i Aleksandrov, sto je 9 igraca (mada je i O'Benon jos pod ugovorom, ali tesko da ce se vratiti). Kao sto rekoh, neodstaju nam jos tri igraca. Ne mogu tacno da se setim, ali mislim da su neki od pobrojanih igraca dosli pre Sakote, nebitno. Kako smo to mogli da dovedemo Marinovica kada ne mozemo ni pod razno da se takmicimo sa inostranim klubovima? Tepic je grobar, a i Partizan je uzeo titulu i igrace EL. Videcemo za Jorovica, on jos nigde nije otisao. Ukoliko reprezentacija odigra dobro na SP, njemu ce prvashodni cilj biti inostranstvo. Ne mogu da verujem da neko zali za Dragojlovicem, Bjelicom, Bajevom, Suboticem koji i nisu imali uticaj na igru. Jeretina ne podnosim, a Dzi je nepouzdan. Zao mi je zbog Raicevica (ugovor mu je istekao i otisao je za daleko vece pare nego sto Zvezda moze da ponudi) i Gurovica, ali njih nismo mogli da zadrzimo. |