![]() |
Kosarkaski play-off. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Kosarkaski play-off. (/showthread.php?tid=1006) |
Kosarkaski play-off. - paki035 - 06-08-2006 Quote:Cak i da udjemo u finale (sto je tesko), sta da mi tražimo protiv stočara u finalu, s kojim snagama da ih dobijemo bez Gurpvića??? Nikad ne reci nikad ![]() Kosarkaski play-off. - Maximiliano - 06-09-2006 Moraju da se pokazu sta znaju! Evo sta kaze i sam "cica" Gurovic: • Како ће бити у улози навијача? - Најежио сам се и од саме помисли на то. Улетећу са штакама на паркет, пућићу од муке. Успеће моја браћа да дођу до финала. Када загрми са трибина, мораће да изгину, пораз није опција. Морају да покажу од ког кова су направљени. Верујем у њих. Јаки су и без мене, само Делије да дођу. Бориће се, велики сам оптимист – закључио је Гуровић. Znaci, moramo svi da budemo uz njih do pobede ![]() Kosarkaski play-off. - Maximiliano - 06-09-2006 Izvinjavam se, hteo sam da napisem: Moraju pokazu sta znaju! Pozdrav Kosarkaski play-off. - cazzo_FCRS_forever - 06-09-2006 Око поднева глас му је дрхтао: - Готово је. Уследила је дуга пауза. - Сезона је за мене завршена. Страдали су лигаменти, прописано ми је стого мирoвање у трајању од две седмице. Не могу да верујем, немам никаква осећања. Боже да ли је могуће? Толико сам желео титулу. Тек колико ми је жао Делија. Бодрили су ме, све време били уз мене. Катастрофа. Додатно питање није било потребно. - Сада сам бесан, хоћу себе да поједем. Све време размишљам о тренутку када сам се повредио. Не кривим Мариновића, момак је одиграо сјајну партију, сигурно се није намерно поставио. Страшно. Незгодно сам доскочио, искрено скочни зглоб, сада је за мене све готово. Не знам, шансе да се опоравим су равне нули. Не могу да ходам. Какав тужан крај сезоне, није могло горе. • Како ће бити у улози навијача? - Најежио сам се и од саме помисли на то. Улетећу са штакама на паркет, пућићу од муке. Успеће моја браћа да дођу до финала. Када загрми са трибина, мораће да изгину, пораз није опција. Морају да покажу од ког кова су направљени. Верујем у њих. Јаки су и без мене, само Делије да дођу. Бориће се, велики сам оптимист – закључио је Гуровић. Kosarkaski play-off. - Red Star Forever - 06-09-2006 Е мој Гуровићу, која браћа бре, па сем тебе, Раичевића и Антића све ретард до ретарда, а ова двојица не могу сама, једино ако се Хендерсон добро надува па одува све са терена :rofl Kosarkaski play-off. - goku - 06-09-2006 Quote:Е мој Гуровићу, која браћа бре, па сем тебе, Раичевића и Антића све ретард до ретарда, а ова двојица не могу сама, једино ако се Хендерсон добро надува па одува све са терена :rofl Bas tako.Tri kvalitetna igraca imamo i sve si ih nabrojao.Ovi ostali su prosek i moramo da molimo boga da prorade. Kosarkaski play-off. - Milos_cz - 06-10-2006 FINALE!!! ![]() Trojica kvalitetnih - kvalitetno. A ovi ostali cas super cas ocajno. Bolje odigrana odbrana na 6.25 i osam skokova Vitkovca... Dobri zivci i iskustvo za nase. Kosarkaski play-off. - boldrik - 06-10-2006 Шакоти опет почела да расте црна коса од стреса... ![]() А сад јуриш на ![]() Kosarkaski play-off. - Ђоле - 06-10-2006 Dziiiiii Henderson!!!! Kakav je car,treba mu povuci dres iz upotrebe kad bude otisao samo zbog ovog poteza veceras koji nas je uveo u prvo finale posle 8 godina!!! :finger ![]() Sad svakoj prici prestaje kraj,spektakl krece! Kosarkaski play-off. - Djape_BBrdo - 06-10-2006 Po meni Pero je junak,pored toga sto je promasio poslednja dva bacanja on nas je doveo i stvorio tu glavnu razliku,trojkom,rampom itd. a Dzi Henderson,sta reci,da nije uzeo ovu loptu i da smo izgubili njega bi trebalo povuci iz upotrebe,jer je pogubio sve lopte,pa cak i dok je sedeo na klupi :zbunjen .Sudjenje sta reci,ne ocekujem nista bolje ni u finalu. |