![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 04-04-2014 Могуће да није прошле, али нешто ми у глави да је већ била оваква ситуација око карата. Поента је углавном иста као претходних година. То им је једини начин да их буде више. И то се вероватно неће мењати, јер стока заувек остаје стока. Оно што следеће можемо да очекујемо је да нам скрате трибину. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Darko - 04-05-2014 Немам обичај да идем на форум тужног фронта, али ме је занимало шта мисле о овом јајарском потезу њиховог клуба, и што се тиче цене карата, расподеле истих, и да ли имају бар мало навијачког у себи ... Како сам се само преварио, ем је ово јајарење њиховог клуба наишло на опште одобравање, ем су постигли консензус да би требало и Север да се крати као што је на Маракани њима скраћен. А не размишљају будале, да је и тако скраћен Север без столица, малтене дупло већи по капацитету од Севера са столицама на оном њиховом малом руглу од стадиона . Тужан је гробарски мозак ретардирани ! ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 04-05-2014 Они су заузели свој правац, а то је да им је клупско изнад и људског и националног и верског и навијачког и да их само занима да буду први. То није од јуче, тако је деценијама уназад. Поуздано знам да њихови старији када млађи запевају националистичке песме гледају у под и размишљају: ''шта ће нама ово, ово нисмо ми''. И ја то сасвим поштујем. Превасходно, погрешно би било замерити фудбалском навијачу што га занима фудбал и само фудбал. Друго, нити смо ми Богом дани да другима намећемо вредности за које се ми залажемо, нити смо најпаметнији на свету да би са сигурношћу знали да је то што ми радимо 100% исправно. Оно што њима замерам је што своје неучешће у тим другим пољима правдају тиме што нас прате у стопу и стално траже длаку у јајету. И онда долазимо у бизарну ситуацију да они нама спочитавају Ђенову, звиждање Мустафи, Просинечког, јадранску лигу итд. С обзиром да се не баве тим питањима, једноставно немају право гласа. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 04-05-2014 Што се тиче теме коју сам започео, нисам тврдоглав и пристајем на компромисе, уосталом започео сам је да би чуо и сазнао ставове осталих... Добио сам и опширна образложења са највишег нивоа и то је оно што је и била моја идеја водиља... Међутим, неке тезе ми се искрено не свиђају, пре свега ни у једном моменту нисам рекао да треба сваки Светац да се испоштује и да се не игра фудбал и спорт уопште... Само се тражи да се не организује ништа тих 6 дана, није чак ни 7... и 3-4 дана око Божића кад се фудбал ионако не игра... и то је све... Ако ово сматрамо победом, ја бих је назвао пировом, јер није до краја истерана прича... Али године су пред нама, ваљда ће доћи та нека нормалнија времена ;-) Што се тича комшилука, ништа ново и непознато, то је њихова слика и прилика... Мали, јадни, искомплексирани заувек, без обзира на трофеје и број истих... Знају како су их освајали и страх се увукао у кости а никако да изађе... Пијанац је споменуо неке њихове правце размишљања, па је донекле повезано и са мојим претходним пасусом... То што смо навијачи, то не значи да требамо да будемо слепи код очију, нељуди, стока, безобзирна багра, амебе које слепо слушају шта им се каже... Пре свега смо људи, са свим позитивним особинама и осећањима које нам је Бог подарио, па тек онда све остало... Е то велики број гробара није и од њих онда само глупости и свињарије можеш увек да очекујеш., Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 04-05-2014 Ево прилике да се види да ли је прошло издање било само блијесак или правило. Реално би било да су испоштовали Васкрс, ако су имали идеју да се не игра у суботу. Међутим, питање је колико је тај комунистички и атеистички кадар уопште упућен у поенту Васкршњег круга. Зато, хајде да им прихватимо и ово за почетак. Од нас зависи слиједећа година. Ред је у праву када инсистира да није поента само у једном дану, него постоји нешто што чини Васкршњи Богослужбени круг, гдје се присјећамо свега кроз шта је наш Господ прошао прије Васкрса и потом до Вазнесења Господњег кога у народу зовемо и Спасовданом.. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 04-06-2014 Жело бих да се осврнем на поверду Дауде. Положај ноге је био стереотипни када "све пуца": подколеница на подлози ротира латерално (напоље), а надколеница медијално (према центру тела) што је механизам повреде предњег укрштеног лигамнта (нервира ме када сви говоре "предњих укрштених лигамената" - нису у множини, предњи и задњи сачињавају тај крст или укштење) уз те ротације долази и до "винкловања" где медијални колатерални лигамнт се истеже. Укупно ови покрети могу довести и до оштећења медијалног менискуса. Ако је прошао са смо истегнућем медијалног колатералног лигамента онда је то 7-ца на лоту, и за нас и за њега. Како код и та повреда ће тражити активно мировање у периоду од 1-2 недеље, и онда постепено враћање које би могло трајати додатне 2 недеље. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 04-11-2014 http://mondo.rs/a681220/Sport/Fudbal/Vredjali-se-danima-a-sada-ce-zajedno-voditi-FSS.html Волео бих да што више људи са овог форума да свој лични суд о овоме. Годинама се клуб и навијачи прегањају са овим човеком, а сада он од непријатеља постаде савезник. :-\ Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - luconi - 04-11-2014 Пријатељ мога непријатеља је такође мој непријатељ... КОКЕЗА ОДЛАЗИ!!! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - NIdza.bre. - 04-11-2014 Ја бих да Ви мене кажете ко ће бити нови председник фудбалског савеза?! Елем, сигурно никада није лепо чути, а ни видети да неко прича и гура једну причу, верује у то и онда преко ноћи погази све и пређе у супротни табор. А код нас тога колико хоћеш. Искрено после свега што се дешавало у клубу, тачније између људи у клубу свакаквих Кокеза, Стојадиновића и других, мислим да се може рећи да ово није неочекивано. Али ајде да не будем и комплетно негативан, да верујемо у бајке, с обзиром да ВО у потпуности избегава да напусти фсс већ дуже време можда су се наши људи коначно опаметили па су решили да пробају да скину ВОЛА операцијом "човек изнутра", те је ово све осмишљено како би се коначно отерала мафија, и како би се кренуло ка оздрављењу Српског фудбала! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 04-11-2014 Из позиције навијача неприхватљиво, из позиције реалне особе неопходан потез. Мислим да многи људи и не знају како се долази до места председника савеза. Да се о томе пита ако се не варам 5 региона, који имају своје делегате. То је мрежа која се не ствара, нити разбија за кратко време. Толе је то развијао годинама, пустио је дубоко корење и не може сад неко да се појави и тек тако да га скине. Биће потребно неко време да се ти људи придобију. А они који хоће да га руше, морају да одлуче шта желе, са којим људима, којим програмом...Ако су мислили да је довољно да се позивају на Вучића да би га срушили, гадно су се прерачунали. Мораће да понуде нешто тим регионима, да нађу и представе кандидата, да представе некакав програм и промене у функционисању савеза, суперлиге, нижих лига итд, итд... Треба ти јака личност као противкандидат. А не неки Кокеза ниоткуда да се појави, лик до јуче био у нижелигашима Бродарцу и Земуну и сад ће као да сруши Толета који је озбиљна њушка, годинама у фудбалу. |