Delije
Svaštara - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svaštara (/showthread.php?tid=933)

Одг: Svaštara - DonUltras - 11-01-2009

Арена крцата, кажу да је било преко 20.000 људи.Ја због конзумирања алкохола, имам неке рупе у сећању, па ако је још неко био нека ме допуни...  Wink Те фамозне стриптизете су одрадиле своје уз чувену песму "...волим,волим,волим,волим жене", један део песме "Амстердам" је певан на руском језику, на тај начин Бора подржава окретање ка Русији... Tongue О песми "Анђеле" немам коментара, то стварно треба доживети, у исто време осећаш и срећу, и тугу, и радост, и бес... Певани су сви највећи хитови ове гупе, а тек им је 30 година...Бора у свом елементу, "просипао" брдо стихова, "фазона и фора", један је Ђорђевић Бора...

Одг: Svaštara - MC MaC - 11-02-2009

Значи,даље неема !  Big Grin Big Grin

"Згрануо се човек кад је видо сцену,како Стојан шиба унуку у сену"
  ;D

Одг: Svaštara - Звездаш Делијa - 11-02-2009

како нема? ево ово је још горе...једино су ове играчице добре

Одг: Svaštara - Darko - 11-02-2009

[Image: 02.jpg]

Одг: Svaštara - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 11-02-2009

Не верујем колико су смешни ти новинари и шта све неће измислити и написати!

Одг: Svaštara - Neca - 11-02-2009

ја стварно не знам који је покушај са овим стрипом,труде се да буду иронични ? изгледа да нису ни свени колико су испали глупи..

Одг: Svaštara - _simke_ - 11-02-2009

Блиц-купују се на трафици али нису новине .

Одг: Svaštara - Woodoo - 11-02-2009

Мени се чини да је овим стрипом боцнуо управо оне који и праве лакрдију од дукса.
Пародија на оно што би они желели да навијачи буду.

Одг: Svaštara - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 11-02-2009

људи шта вам је па ова слика је одлично испала  ;D сви смо колико толико једнако обучени (још само да су ту мало тамније боје),исти шалови,имамо кежуалаца,имамо ултраса,застава вијори поносно,сви насмијани  ;D препознајем и нека лица,чини ми се да сам ја онај у четвртом реду с` лијева пети-ал` нисам сигуран,пјесмица уиграна,види се по компактности копа и задовољству на лицима да све иде како треба на терену,мала замјерка једино на раширена три прста на дечну са капуљачом и шалом преко лица (други с` десна) ,али види се да овај ред изнад њега (први у другом реду с` десна) хоће да га упозори на то,нема позера,НИКО не слика мобилним или фотоапаратом....
ма дајте стварно на шта ви обраћате пажњу...
пс-Марко Сомборац ,ако случајно ово прочиташ само настави са оваквим цртежима,стварно знаш да уљепшаш дан  ;D

Одг: Svaštara - Majka Mara - 11-03-2009

(11-02-2009, 11:08 PM)Woodoo link Wrote:Мени се чини да је овим стрипом боцнуо управо оне који и праве лакрдију од дукса.
Пародија на оно што би они желели да навијачи буду.

Управо тако!  Smile

...К'о цвеће у пролеће, као уши зецу
Као деца расту паркови за децу.
И нема шта не могу, само кад се труде
Велика деца за мале људе..

(певано на северу!)  ;D