Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - Losmi - 05-13-2006

Boka-Delimicno si u pravu sto se Banovica tice daleko da je on los golman i daleko je bolji od Randjelovica ali decko je u zadnjih 3-4 godine branio ukupno 2-3 tekme i ne deluje mi trenutno kao kalibar za Ls...Jedino sto ne bi voleo da Randjelovica opet stave da bude prvi golman i stvarno ne znam ko ga gura medju stative iako ne zasluzuje...
Inace nisam znao da je stojkovic tako jeftino kupljen od zemuna,ne znam sto sam mislio da je oko 500.000 evra placen,moja greska ali svejedno po meni nije trebalo da ode.

Odlasci / Dolasci - slawisha - 05-13-2006

A ja kontam kako cemo konacno sacuvati dobar deo tima, kad ono qrac! Vredja me kao navijaca Zvezde sto Piksi izjavi pred TV kamerama u lice miliona ljudi kako niko nece otici sem Zige i Dudica, i dodjem na forum posle par dana i procitam otisao Stojkovic! Pa koji je njemu qrac!! Izgleda da je izucavao Dzajine metode, pa pocinje da ih primenjuje u praksi! Svaka njemu cast na duploj kruni, ali duplu krunu bi ove sezone osvojili i sa Dzajom, jer se Partizan raspao! I da se ne lazemo, tu duplu krunu moze da okaci macku o rep bez uspeha u evropi, na kraju i bili smo sampioni da bismo pokusali nesto u LS, a ne cisto da se broji!
Moramo da se pomirimo sa cinjenicom da je Zvezda postala totalno neozbiljan klub, za evropske uslove smesan, koji na proslavi kupa nosi majice sa pogresnim brojem titula, a najbolje igrace daje prosecnim zapadnim prvoligasima cim zinu neke pare! Sad

Odlasci / Dolasci - Pivce - 05-13-2006

tuga braco, tuga! Sad Sad Sad

Odlasci / Dolasci - COFI - 05-13-2006

Quote:..Piksi izjavi pred TV kamerama u lice miliona ljudi kako niko nece otici sem Zige i Dudica..(
O tome se i radi sto pixi je mozda ovo uradio da bi zadrzao Zigu.
Ako se secate posto je Arsenal ispao najveca moguca ponuda za Zigu je bila 6M od HSV.Kad odbijes pola(pola ide Calsanu :bes ) to je 3.000.000 evra koliko smo i mi dobili za Stojketa.
A sve ovo nije bas slucajno.......

Odlasci / Dolasci - Бока - 05-13-2006

Ljudi Piksi je dosao pre godinu dana. Zatekao je rasulo u organizacionom, finansijskom i svakom drugom smislu u klubu i to na svim nivoima. Nazalost jos uvek je tako u klubu, jer neke stvari ne mogu da se rese u tako kratkom vremenskom periodu. Medjutim ima boljitka i to je vidljivo na svakom koraku.

Vi ocekujete ulazak u ligu sampiona posle godinu dana? Pa dajmo budimo relani, Zvezda i sa ovim timom moze da udje u Ligu sampiona ako dobijemo Harts u kvalifikacijama ili na srecu. A ako se uzdamo samo na srecu onda nam i ne treba neki jebeno dobar tim za to. U prvoj godini svog mandata novi predsednik je uspesno vodio klub i da smo imali malo vise iskustva igrali bi i na prolece u Evropi. Ali mozda je ovako i bolje, jer smo osvojili duplu krunu, a podsecanja radi, prosle godine smo osvojili veliko nista.

Kada je Stojkovic dosao rekao sam da rezultate mozemo da ocekujemo kroz 2-3. godine. On je solidne rezultate imao vec u prvoj godini svog mandata. Dobri rezultati ne znace iskljucivo dobri rezultati na sportskom planu, vec i poslovnom. A kome je malo ovo sto je uradio za godinu dana, neka se zapitaju koliko je uradila prethodna garnitura?

Iskreno bio bih zadovoljan da docekamo prolece i u Kupu UEFA, pa sto da ne i stignemo sto dalje u tom takmicenju, realno sa ovim timom, imajuci u vidu ovogodisnje takmicenje Kup UEFA, mozemo do cetrvrtfinala-polufinala.

Mene vise brine polticike konstalacije i problemi u odnosima sa EU, jer i to u velikoj meri utice na to da li cemo igrati dobro ili ne u Evropi.

Odlasci / Dolasci - RayBan - 05-13-2006

Kakve bre crne rezultate?Tim se pravi od ODBRANE a on faca TRAS svima samar u lice :jebanje i proda NAJSIGURNIJEG GOLMANA koga smo u zadnjih 10-15 godina imali.I sta sad sad cu opet da se tresem kad neki DZUDZA iz Fk Pi@kojavac sutne na nas gol dal ce Randjel da odbrani il nece.Ajd sto cu da se tresem kad sutne protivnicki igrac no sto cu da se tresem i od raznoraznih Bisevca i Miladinovica jer nikad nisu nacisto na koju stranu teraju.I sta vredi ako Ziga ostane a nemamo ljudski golmana ?Mnogo ce mu trebati vremena da spere ovaj potez sa svog obraza.Ali uopste me ne cudi kad mu ona komunjara generalni sekretar.

Nadam se da necemo skoro da pozivamo onog drugog Dragana da nam se vrati.
A sto se tiche LS tu bih da citiram mog dedu ...

"More deco nemo se zanosite" Sad

Odlasci / Dolasci - Pijanac - 05-13-2006

Quote:Stojkovic je inace bio rezerva Banovicu u mladoj repki.
Бановић и Стојковић никако нису могли заједно играти у младој репрезентацији из простог разлога што Бановић има 28, а Стојковић 23 године. Бановићеви голмански квалитети су последњи пут виђени док је носио дрес Сутјеске. Тада је и добио тај фамозни позив за пријатељску утакмицу А репрезентације. Дошао је у Звезду пре 2 и по године и од тада је много више времена провео као трећи голман на трибинама него на терену. Када се на то дода да је прилично низак за голмана (ја га гледао овде у крају против Графичара, када је две лопте које су ишле под пречку само испратио погледом) мислим да никако није алтернатива за поход на Лигу шампиона.

Неозбиљно је продавати једног од најперпективнијих европских голмана пред квалификације за Лигу шампиона првом клубу који испише мало дебљи чек. Стојковић има само 23 године и могао је ладно у Звезди да брани још две године и убеђен сам да би му цена само била већа. Народ је летос био у заблуди када је долазио Пикси мислиће да ће преко ноћи почети да теку мед и млеко. Чак су се могли чути и коментари да Пикси никад ништа лоше не би урадио за Звезду јер је ''много воли''. Ђавола је воли! Сви спортски радници у Србији су ту пре свега ради личне промоције, па тек онда ради клупског интереса. Треба додати да је Пикси током сезоне више пута спомињао како га струје из бивше управе коче да дође до успеха, а онда направи овај потез са Стојковићем који је пресликан неким потезима бивше управе. Толико је викао да се неће наставити са праксом продаје играча и онда узме и ладно преко ноћи прода Стојковића. Не очекујем од Пиксија да направи чудо за годину дана. Очекујем само искреност. Ако нешто каже, онда нека тако и уради.

Odlasci / Dolasci - Verbal Kint - 05-13-2006

'си неки духовит? Радомир

Odlasci / Dolasci - Бока - 05-13-2006

Tacnije 29. godina ima. Visok je 188 cm...

Onda sam se ja nesto zesce istripovao povodom izvesnog gospodina golmana Banovica...

Odlasci / Dolasci - UrbanBaby - 05-13-2006

E, јебо им пас матер...
Е, Звездо моја...[Image: traurig001.gif]