Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Paviljoni - 10-28-2010

И сам Пижон је пред почетак прошле сезоне рекао да не обећава титулу исте,већ да хоће да ствара један млад тим,а да се сви стрпимо 2,3,4 ако треба и 5 сезоне за титулу.А ево шта се дешава,Аџић доводи кога?Коромана,Тошића,Ђорђевића...Не вреди,тако не можемо да створимо прави тим који ће за неколико година барем вратити ону неку стару Звездину славу.А што се тиче борбености,ове сезоне борбеност и та жеља за игром по мени постоји само у Адију и малом Вешовићу...Има ту и још понеких искусних играча али не показују бааш толико жељу за игром.Прошле сезоне је та борбеност била невероватна,ја сам се осећао као да у Звезди и даље играју Жигић,Пантелић...А кад већ немамо правог капитена,а Ђорђевић капитен никако више неможе да буде,ја мислим да би Кристић требао да траку да Нинкову јер је највише заслужио (по мени).
А што се тиче нових појачања,негде сам прочитао (чини ми се на спортал.рс) да ће гаспром издвојити значајнија новчана средства за нова појачања...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - DRAGANANS - 10-28-2010

Микић је одлично одиграо, по мени он би требао уз Адија да буде штопер. Али Бригел, мајко моја, они шутеви :-\.... Кристић је малог Спајића требао да уведе много раније. Па кад ће да добије прилику аке на оваквим утакмицама?

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 10-28-2010

СЕВЕР ЕДИТ: Прекршена тачка четири Правилника под-форума ”Терен.” Ниси ти тај који је овде надлежан да указује некоме шта је и како је....

Пијанац: Санкција је ЖУТИ КАРТОН!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - NightMare - 10-28-2010

Што се Нинкова тиче, чуо сам од једног навијача ривала да је као млађи био у њиховој, извиканој групи. Искрено бих волео да ме неко демантује, јер ако је тачно, не знам баш да ли је за капитена. У вези са тим, не памтим дерби који је он одиграо на свом нивоу. По мени, ако игра, капитен мора да буде Миловановић. Због стажа, учинка од раније и тако даље.

п.с. Не знам да ли сам прекршио неко правило, ако јесам спреман сам на последице  :-\

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Pijanac - 10-28-2010

То су приче које могу да буду тачне, а и не морају, зато таквим стварима не треба баратати на овом форуму. И Маријан Марковић је био капитен...

И то што кажеш. Него читам на спортске.нет о могућем доласку Гаја на крају сезоне. Ко је за?  ;D

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Pijanac - 10-28-2010

И још нечим да се надовежем на претходни свој упис. Опасно ми иде на ђоку та прича која се протура кроз медије последњих година да су сви у Србији или гробари или бивши гробари или будући гробари.  :o Сви добро знамо како се до пре 7-8 година знало ко је ко у овој земљи и добро се знало да их нема више од 20% укупног становништва. У сваком друштву у којем сам седео је на 8-9 Звездаша биo 1 Партизановац. И тачка! Није ни сад ништа повољније по њих, него новинари кењају. Ово је било мало одступање од теме јер ме такви текстови нервирају. Наставимо даље!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Kapetan Kuka - 10-28-2010

(10-28-2010, 04:50 PM)Пијанац link Wrote:Сви добро знамо како се до пре 7-8 година знало ко је ко у овој земљи и добро се знало да их нема више од 20% укупног становништва. У сваком друштву у којем сам седео је на 8-9 Звездаша би 1 Партизановац. И тачка!
Wink Wink Wink
Управо тако. Било и остало !!! 

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - дај гол - 10-28-2010

(10-28-2010, 04:12 PM)NightMare link Wrote:Што се Нинкова тиче, чуо сам од једног навијача ривала да је као млађи био у њиховој, извиканој групи.
Није гробар

Онда је капитен.