![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 03-25-2014 (03-24-2014, 11:03 PM)mauzer link Wrote:Очигледно другачије гледамо на фудбал Наш проблем је језиво спора игра триа Почник Милијаш Нинковић Кад нема Ковачевоћа да повуче делује мучно Код мене би Оњило имао бар подједнак статуса са Мрђом од кога је у скоку доминантнији и у отварању простора за шут Дауда је за мене просдечан играч али ипак далеко технички најобученији нападач из дна душе мрзим формацију 4-5-1 Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 03-25-2014 Поруке Маузера и СЕВЕР-а су пребачене у одговарајућу тему и избрисане из теме о суђењу! ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 03-29-2014 Искрено, мене страх да Славиша не остане на клупи и послије сезоне. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 03-29-2014 Заслужује педалу сигурно. Имамо 4 комда на полувремену, иако се Вождовац не предаје, ређа шансе. Ракић улази тек у 75-ом минуту?! Уместо да је извео двојицу нападача, увео Вукана, Оњила, неког одбрамбеног.. све ово иде у лошем смеру. Резервисти тербају добити шансу чим се направи велика разлика, а ово је била одлична шанса. Јер иначе добијамо с једва 1 голом разлике.. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 03-29-2014 Резервисти не морају да добију шансу чим се направи разлика, јер смо ми до сад играли лоше и корисно им је да играју што више заједно на терену, јер ионако немају густ распоред. Да ми играмо добро у континуитету, онда наравно да резервисти требају да добију више шансе. Овде је неки други проблем. Мијаиловић је морао раније на клупу, јер није 100% спреман, а много нам је битан играч. Исто тако, Петковић није имао шта да тражи на терену. Водиш 5:1 и убацујеш повређеног фудбалера :o и то играча који је једини десни бек у тиму. А Славиша сигурно остаје на крају сезоне ако узме титулу. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 03-29-2014 Човјек који је у стању да поквари један овакав угођај! Већ десет и кусур у низу побједа, а стрепим пред сваку утакмицу коју ће слиједећу глупост извести! Глупост, која у овом тренутку може да нас кошта титуле. Не, треба дизати глас да он никако није ријешење за тренера. Мрђа да избаци онај сељоберлук. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 03-30-2014 По некада не могу да поверујем колико се пљује по Стојановићу! Вама не би бог угодио. Да смо примили 2. код 4-1 била би вода у ушима, вероватно зато је чекао са изменама. Птковић је седео на клупи, значи није повређен, али није 100% спреман јер је пропустио неке тренинге. У задњих 10 година сам гледао бар 90% утакмица и ово је најбоља по свим сегментима; пасови из прве, убацивања из другог плана, брз проток лопте, центрашутеви, реализација, агресивност, дуели како офанзивни тако и дефанзивни, жеља, хтење, луцидност. ЈЕдноставно ово је био фудбалски докторат, предвођен професоером Нинетом. Још једна ствар у вези Стојановића. Задњих 5 сезона смо примали голове из мал те не сваког прекида , а нисмо давали ни један. Сада је тај сегмент игре оружије за "масовно убијање" противника на обе стране. Ово је директна заслуга Стојановића!! Уз то играчи никада нису били хомогенији као група. Ово је заслуга свију у тренерско-играчком погону!! Нека Стојановић остао и следеће сезоне; јер би ово значило да смо узели титулу 8) П.С. И Радоња је био и још увек је оспораван на исти начин. Не требају нама толе и остала боранија; имамо ми себе! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 03-30-2014 (03-30-2014, 02:12 AM)Eribo link Wrote:Вама не би бог угодио... Пре свега, браво за упис. Тако је то када је навикла раја да мења 365 тренера по полусезони. Мука ми је од тога колико је све изопачено и колико су се вредности пореметиле. Давно је постало јасно да смо ми сами себи највећи проблем који се огледа у томе да нам никада ништа није добро, да се у свему тражи проблем са што већим могућим оспоравањем и сумњом. Погледао сам конференцију за штампу после утакмице где је Стојановић добрим делом објаснио све проблеме као и сигнализацију неколико играча у току утакмице који су тражили да их мења. А што се тиче баскета, има ту једна феноменална ствар коју примећујем а која се огледа у томе да ко прати баскет, одмах му се лепи налепница да је про-Човићев човек. Са друге стране, Радоња је показао умеће у фантастичним припремама утакмица и проучавању противника, играма тима без икаквих калкулација и искључиво на победу као и стварање победничког менталитета. Изјаве су му увек умерене и стварно се понаша као тренер великог клуба. И поред свега тога, опет постоји сумња у струку, организацију и његово знање. Свако има свог савршеног тренера за КК по коме би Звезда играла још боље, ако је то у овом тренутку иоле могуће. Очигледно смо довољни самима себи.... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 03-30-2014 (03-30-2014, 02:12 AM)Eribo link Wrote:По некада не могу да поверујем колико се пљује по Стојановићу! Вама не би бог угодио. Да смо примили 2. код 4-1 била би вода у ушима, вероватно зато је чекао са изменама. Птковић је седео на клупи, значи није повређен, али није 100% спреман јер је пропустио неке тренинге.Стојановић је након утакмице и сам рекао да је Петковић био ровит. Убацујеш ровитог јединог десног бека при резултату 5:1, како назвати таквог тренера. Јел треба због његове глупости (и због тога што нема муда неког клинца да пусти), да изгубимо битног фудбалера до краја сезоне? Да нам се понови ситуација као са Лазовићем...и онда би било ћао титули. Фрајер у односу на конкренцију у лиги има најбоље фудбалере у послењих икс година, има и никад искуснији тим, има фудбалере који вуку цео тим, реновирају свлачионице, Ђура под истрагом, гробари нису више на власти, не играју више пола првенства пријатељске утакмице...поклопио му се мали милион ствари које претходници нису имали. Дај Боже да ова утакмица није случајност, да ћемо још неки пут да одиграмо фудбал, већ у Суботици ћемо да видимо. И немој само та поређења са Радоњићем, виђам их све чешће, а није за повређење. Могу само да се пореде по томе да су оспоравани. С тим што Радоњића оспоравају што није прошла у првој сезони у ТОП 16 најјачег европског такмичења, а Стојановића за игре у бедној лиги. Огромна је разлика. Радоњић је водио тим у ЕЛ и ЕК, два најјача европска такмичења. Радоњић тим води у АБА која је у Европи, по квалитету негде одмах иза ВТБ и шпанске лиге. Стојановић води екипу у лиги где има једног конкурента, лиги која је по квалитету на 59648. месту, при том не играмо ниједно европско такмичење. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 03-30-2014 Кошарка и фудбал се не могу успоредити по спортским или економским аспектима. Уствари, то није био мој циљ. Само сам хтео да кажем да се људи оспоравају без везе. Кажеш "нема Стојановић муда" Ко је био лудо-муд да се ухвати овог посла у јулу прошле године ? Да то је био "маломуд" Стојановић. Нпр. Стојановић није тврдоглав, као што је био Роби. Тврдоглавост није нити негативна нити поѕитивна - све зависи од ситуације. Што се тиче тих младих играча, па мени се чини да мало њих има муда. Уз то, Стојановић има смо један приоритет, а то је да дође до титуле како зна и уме! Све остало је бонус. Исти играчи су били ту јесенас (изузев Келхара и Саве) па смо били куртон. Хоћу да кажем да за све треба време. Ја видим помак у игри који се може мерити светлосним годинама од августа до данас. Што се тиче десног бека, Печник веома коректно обавља и тај посао; тако да имамо замену и ту. |