![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - johny - 06-18-2007 Знали смо сви и пре текме да ће судије бити уз њих као и увек,али оволико провидно и безобразно,не верујем да је било ко очекивао,па чак ни они сами.Техничке,грешке у корацима,фаул у нападу то не постоји кад су глодари у питању.Како су само смањили разлику на -1,не знам да ли је неко запамтио,Мишановић ваљда промашује,Тадија скаче,хвата,гурну га,испусти лопту у аут и још попије личну и техничку,а они 4 слободна и напад.Овакве и сличне ствари су радили константно,јебем матер ону усрану гробарску.Свака част момцима,у уторак треба само да покажемо да верујемо у њих,јер са нама се може све што се пожели. ![]() П.С. Ако је неко гледао снимак,нека каже да ли је дробњак стварно био у ауту,ја нисам видео,али ме баш занима,мада знам да се неће ништа променити и да јесте. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Woodoo - 06-18-2007 Не види се од семафора да ли је био у ауту, а и снимак је лош: Овде може да се скине последњи минут,па ко користи "real" може сам да оцени: http://www.rts.co.yu/kategorija_vesti.asp?redosled=prioritet&IDCategory=57 КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 06-18-2007 Имате сад на Сосу. Био је унутра кад је шутнуо, ал не знам јел код пријема лопте био напољу КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Woodoo - 06-18-2007 Ма мука и је од Сос канализације и од Тегелтије и од већине њихових шлихтарских новинара. Лепо се види како на крају утакмице дебели насрће на судију, а тодорић га као смирује. Па докле виш такво понашање! А ова пичка од новинара пушта снимак без коментара, зато јер је гробарчина и зато јер не сме да коментарише оно што је очигледно. Преко мртвих би газили само да обезбеде титулу. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nikola013 - 06-18-2007 Па ништа, не вреди жалити за оним што неможемо да променимо, алу сутра свакако можемо да УТИЧЕМО :megafon :ruke :ruke :ruke на крајњи резултат, Делије очекујем вас сутра, Поздрав ! ![]() КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - HITMAN 47 - 06-18-2007 Quote:Најбољи Звездин играч, Милан Гуровић после меча био је љут на судије и сложио се са тренером Караџићем када је у питању Миливоје Јовчић Ево овде видео - ЛИНК КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - filipdelija - 06-18-2007 Заиста много добра изјава Чиче. Нама преостаје да се максимално концентришемо за наредну текму и да покажемо да смо ту када је најтеже и да ћемо грмети кад је најтеже, макар губили. Што се тиче дробњаковог пријема, на сос каналу се јасно видело да је скочио из аута и да је приликом доскока, али док је још био у ваздуху примио лопту што је нерегуларно и требало је досудити аут. Не кукам и тако то, само желим да изнесем објективно како је било, пошто многи нису видели. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 06-18-2007 По кошаркашким правилима нема везе само да ли је био са обе ноге у терену када је примио лопту, већ мора да буде са обе ноге у терену у моменту када саиграч крене да му дода лопту... Саиграч несме да упути пас играчу који је у ауту... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 06-18-2007 Quote:По кошаркашким правилима нема везе само да ли је био са обе ноге у терену када је примио лопту, већ мора да буде са обе ноге у терену у моменту када саиграч крене да му дода лопту... Саиграч несме да упути пас играчу који је у ауту... Ма то правило не важи код нас...укинули га јуче негде око 22 сата... :boks КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 06-18-2007 Наравно то у случају да јесте био, међутим на снимцима се не види добро. Сами смо криви, а кад већ нисмо правили фаул, Драгићевић никако није смео да дозволи лак шут, посебно што је могуће одговарајућом одбраном затворити ћошак. Ретко када играчи остају тако слободни у ћошку без неког претходног блока.ђ Јеби га шта је ту је идемо даље. Можемо до победе само да наших не падну психички. Предлажем да се што мање прозивају свиња и остали пакистанци без обзира на њихово понашање на терену. И да срцем, грлом и рукама навијамо за наш клуб! |