Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - johny - 06-18-2007

Знали смо сви и пре текме да ће судије бити уз њих као и увек,али оволико провидно и безобразно,не верујем да је било ко очекивао,па чак ни они сами.Техничке,грешке у корацима,фаул у нападу то не постоји кад су глодари у питању.Како су само смањили разлику на -1,не знам да ли је неко запамтио,Мишановић ваљда промашује,Тадија скаче,хвата,гурну га,испусти лопту у аут и још попије личну и техничку,а они 4 слободна и напад.Овакве и сличне ствари су радили константно,јебем матер ону усрану гробарску.Свака част момцима,у уторак треба само да покажемо да верујемо у њих,јер са нама се може све што се пожели. Smile
П.С. Ако је неко гледао снимак,нека каже да ли је дробњак стварно био у ауту,ја нисам видео,али ме баш занима,мада знам да се неће ништа променити и да јесте.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Woodoo - 06-18-2007

Не види се од семафора да ли је био у ауту, а и снимак је лош:

Овде може да се скине последњи минут,па ко користи "real" може сам да оцени:

http://www.rts.co.yu/kategorija_vesti.asp?redosled=prioritet&IDCategory=57

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 06-18-2007

Имате сад на Сосу.
Био је унутра кад је шутнуо, ал не знам јел код пријема лопте био напољу

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Woodoo - 06-18-2007

Ма мука и је од Сос канализације и од Тегелтије и од већине њихових шлихтарских новинара. Лепо се види како на крају утакмице дебели насрће на судију, а тодорић га као смирује. Па докле виш такво понашање!
А ова пичка од новинара пушта снимак без коментара, зато јер је гробарчина и зато јер не сме да коментарише оно што је очигледно. Преко мртвих би газили само да обезбеде титулу.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nikola013 - 06-18-2007

Па ништа, не вреди жалити за оним што неможемо да променимо, алу сутра свакако можемо да УТИЧЕМО :megafon :ruke :ruke :ruke на крајњи резултат, Делије очекујем вас сутра,

Поздрав ! Confusedampion

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - HITMAN 47 - 06-18-2007

Quote:Најбољи Звездин играч, Милан Гуровић после меча био је љут на судије и сложио се са тренером Караџићем када је у питању Миливоје Јовчић

"Као прво, да се 'гепекује' Јовчић да би на том пољу било нерешено, да би свирао нормално. Треба да га неко 'гепекује' и да му сломи главу. Шта вас још интересује", упитао је Гуровић.

"Били смо бољи 38-39 минута, али Дробњак је дао ту тројку и свака му част. Следећу утакмицу идемо, туча на терену и ћао, па да видимо шта ће се десити. Огорчен сам на Илију Белошевића, који се заклео да ће да избаци навијаче који ме вређају. Та стока ме не интересује, али Кошаркашки савез Србије после ће да ме пита да играм за Србију! За кога да играм? Како да освојимо титулу? Једино ако 'гепекујемо' некога!", завршио је Гуровић.

Надам се само да после овога неће попити забрану играња до краја првенства.

Ево овде видео - ЛИНК

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - filipdelija - 06-18-2007

Заиста много добра изјава Чиче. Нама преостаје да се максимално концентришемо за наредну текму и да покажемо да смо ту када је најтеже и да ћемо грмети кад је најтеже, макар губили.
Што се тиче дробњаковог пријема, на сос каналу се јасно видело да је скочио из аута и да је приликом доскока, али док је још био у ваздуху примио лопту што је нерегуларно и требало је досудити аут. Не кукам и тако то, само желим да изнесем објективно како је било, пошто многи нису видели.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 06-18-2007

По кошаркашким правилима нема везе само да ли је био са обе ноге у терену када је примио лопту, већ мора да буде са обе ноге у терену у моменту када саиграч крене да му дода лопту... Саиграч несме да упути пас играчу који је у ауту...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 06-18-2007

Quote:По кошаркашким правилима нема везе само да ли је био са обе ноге у терену када је примио лопту, већ мора да буде са обе ноге у терену у моменту када саиграч крене да му дода лопту... Саиграч несме да упути пас играчу који је у ауту...

Ма то правило не важи код нас...укинули га јуче негде око 22 сата... :boks

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 06-18-2007

Наравно то у случају да јесте био, међутим на снимцима се не види добро. Сами смо криви, а кад већ нисмо правили фаул, Драгићевић никако није смео да дозволи лак шут, посебно што је могуће одговарајућом одбраном затворити ћошак. Ретко када играчи остају тако слободни у ћошку без неког претходног блока.ђ

Јеби га шта је ту је идемо даље. Можемо до победе само да наших не падну психички.

Предлажем да се што мање прозивају свиња и остали пакистанци без обзира на њихово понашање на терену. И да срцем, грлом и рукама навијамо за наш клуб!