Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 03-16-2014

(03-15-2014, 10:52 PM)KizaLion link Wrote:Тешка, али очекивана победа против Крагујевчана. Гол је висио у ваздуху, било је само питање времена кад ће бити дат, ал како је време одмицало нервоза је расла. После датог гола, грчевито смо бранили и с 100% снаге, жеље и борбености, то је Звезда коју желим да видим.

Све ми се нешто чини, у случају нерешеног (неповољног) резултата у следећим утакмицама, мораћемо да трпимо овог музиканта на клупи. Убацио Печника на десног бека јбт.

Кога би ти ставио на десног бека ?  Није његова кривица што је администрација не способна па Цилиншек није регистрован.

Што се тиче утакмице, веома тешка, али слатка победа. Види се да када Нине игра лево немамо креативности и његова отварања одбране на утрчавања из другог плана (нпр. Мијаиловић) не долазе до изражаја. Ово није толики проблем ако, када играмо са два шпица, они одраде свој посао. То није био случај данас. Једноставно, због маљка неупотребивих лопти. Лаза није прошао ни једном по боку. Уз то на центаршутеве Дауда и Мрђа су увек били иза леђа противника, уместо да су ишли на "прву".

Идемо даље!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 03-16-2014

(03-16-2014, 01:07 AM)Eribo link Wrote:Кога би ти ставио на десног бека ?  Није његова кривица што је администрација не способна па Цилиншек није регистрован.
- Араухо је могао десно.
- Могао је Павићевић десно, Араухо на штопера.
- Павићевић десно, мали Јовановић на штопера.
- Неко из омладинске десно

Играли смо против буђавог Радничког на Маракани. И сигурно да не би пропали да је неки клинац одиграо десног бека. Али џабе кад те води јајара

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 03-16-2014

Пенале треба да изводи Ненад Милијаш!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 03-16-2014

(03-16-2014, 11:18 AM)Пијанац link Wrote:Пенале треба да изводи Ненад Милијаш!
Слажем се да то треба да буде његово задужење... Нинковић исувише мекано приступа том задатку...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - 100%anti crnobeli - 03-16-2014

Милијаш не треба да игра уопште, а пенале свакако треба да изводи неко други, а не Нинковић.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 03-16-2014

Џони Мијаиловић је мој фаворит Smile

Шалу на страну, оваква игра брине пред Пећинце, Ужице, Пазар и Суботицу. Погледао сам списак с ким играмо као домаћини, само Раднички КГ и ОФК-а су нам најтежи, са осталима типа Рад очекујем 3 бода.

Биће весело до краја, ја бих тек после задњег кола могао да се закунем да је титула наша. Овако, ово не обећава ништа. Импонује што смо први после 2 године малтене, ал резултат се сабира на крају.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 03-18-2014

Само да обавестим потенцијалне будуће сараднике сајта-граф.дизајнере:

После скоро 12 година постојања, радили смо само и искључиво навијачки видео-фото материјал. Ускоро ће бити направљена посебна фото-галерија, где ће бити убачене и СПОРТСКЕ фотографије с фудбала, кошарке, рукомета, одбојке и осталих спортова које група прати. Слике ће такође бити постављане истог дана по завршетку спортске манифестације. Линк с фоткама ће бити постављан и на насловну страну, поред репортаже које налазимо на релевантним сајтовима (Политика, Новости...). Желимо да подигнемо озбиљност и да повећамо број посета на сајту.

Потребне су нам 1 или највише 2 особе који ће радити с тим сликама и имати приступ галерији. (Не мислим да их слика, него ће их добити сирове, а онда треба мало фотошопа, да посветли ил потамни, заштити с нашим логоом, и убаци их на сервер).

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 03-22-2014

Данашњи гол је нешто што сам годинама прижељкивао да видим у игри Црвене звезде и нешто чега у нашем фудбалу генерално нема, а толико је потребно. Центаршут из прекида прелеће све играче у казненом простору, а играч са супротне стране, гле чуда, стоји на свом месту и БАААМ! Нека је гол приписан Печнику, али све заслуге иду Мијаиловићу.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 03-25-2014

(03-24-2014, 01:31 PM)mauzer link Wrote:Крајње време да оде Мрђа на хлађење Игра очајно и пада и наравно судије ни не помишљају да свирају чак и онда кад би ја и помислио Зар је могуће да Оњило никад не може да га замени Оњило се надавао доста голова и није баш аналфабета Зар морамо да гледамо Печника на беку место Павићевића а Араухо комотно може да покрива место халфа и да му Павићевић помаже Кад томе додамо проблеме Дауде који мало игра мало не чини ми се да је незналица на клупи склона расизму

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 03-25-2014

(03-24-2014, 07:21 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=mauzer link=topic=4315.msg107935#msg107935 date=1395667869]
Крајње време да оде Мрђа на хлађење Игра очајно и пада и наравно судије ни не помишљају да свирају чак и онда кад би ја и помислио Зар је могуће да Оњило никад не може да га замени Оњило се надавао доста голова и није баш аналфабета Зар морамо да гледамо Печника на беку место Павићевића а Араухо комотно може да покрива место халфа и да му Павићевић помаже Кад томе додамо проблеме Дауде који мало игра мало не чини ми се да је незналица на клупи склона расизму

Дауда је био патетично криминалан у последње 2 утакмице и он је сигурно први играч који је заслужио да иде на хлађење...
[/quote]