Delije
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - uskee1512 - 12-19-2011

Омог дана кад смо прихватили Робија за тренера прихватили смо и да ће да га чекамо.Сматрам да смо имали озбиљног тренера типа Муслина који нам се нудио пар пута сад би били у плусу бар три бода од друго пласираног и то са истим овим играчима.Ово је Робијево незнање и самим тим ово иде на душу њему.Управа треба да оде само из разлога што је довела тренера почетника али ако већ се слажемо да ће да пустимо Робија да ради свој посао онда и не видим неки разлог због чега би мењали управу!?
Уједно-Пижон је један од најјгорих тренера у историји Црвене Звезде и да није била атмосфера каква је била и да управа није напржила играче са добром причом не би ми били ни пети те сезоне

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 12-19-2011

Пуна подршка Робију! Посебно да нам на почетку ове полусезоне каже како је скоцкао екстра тим, али да нам на крају призна да га ипак нису испоштовали. Из пораза у пораз до нове победе! Али, ми ћемо и тада увек наћи речи оправдања, јер ето, он је легенда. Њему је потребно "само" годину дана да промени бар два читава тима, за које је иначе тврдио да су одлични, али ће нам увек на крају баладе рећи да га нису испоштовали и онда ће да прави нови тим. Веома озбиљно. Додуше, каква управа, такав и тренер!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - 100%anti crnobeli - 12-20-2011

Ај ти, Ђука, среди нам преко везе младог и перспективног Радомира Н. за тренера. Оно јес да нема искуства у тренирању сениора и да је тренер петлића у пфк-у, ал' Боже мој, млад је и перспективан, а приде им у породици није страно мењање опредељења за 180 степени. А таман и овог хрвата да отерамо.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - delije-lipljan - 12-22-2011

http://www.crvenazvezdafk.com/izasao-novi-zvezdin-kalendar-5082-c1-content.htm

ФК Црвена звезда са поносом обавештава све своје навијаче да је у продају пуштен нови Звездин календар за 2012. годину. Календар је још од јуче могуће наручити путем Online Red Star Shop-а, а од данас се календар налази у свим Звездиним радњама, и продаје се по цени од 290 динара. Наравно, сви чланови клуба могу да остваре члански попуст од 20% на ову цену.

У питању је осмолисни календар рађен на квалитетном, пластифицираном папиру, на којем се налазе фотографије првотимаца и чланова стручног штаба, сликане на различитим локацијама нашег стадиона.

Нека нови календар на вашем зиду означи почетак нове, успешне странице Звездине историје!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 12-27-2011

"Пристао сам да се вратим у Црвену звезду. Имао сам неколико састанака са људима из клуба, очекивао сам да се то верификује на седници Управног одбора. То се није десило, а прави разлог не знам".

"Људи из Звезде су ми рекли да су у незавидној ситуацији и да им је потребна моја помоћ. Ја сам дао свој пристанак, али не знам како је дошло до овога касније. После седнице УО није ме није звао, шта ће бити на Скупштини клуба не знам", рекао је Џајић.

[size=10pt]ЛУКИЋУ  :-[ ![/size]

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Војник_севера - 12-29-2011

Е тако говори прави Звездаш,господски,одмерено....ИЗВИНИ Џајо што сам био овца и то велика овца и мислио да нам треба свежа крв у то време!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 12-29-2011

(12-29-2011, 10:10 AM)Војник_севера link Wrote:ИЗВИНИ Џајо што сам био овца и то велика овца и мислио да нам треба свежа крв у то време!

Ово многи од нас межемо да подпишемо, укључујућ и мене. Никада не знаш шта си имао док то не изгубиш!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 01-10-2012

http://www.crvenazvezdafk.com/prosinecki-novajlije-za-nove-pobede-5121-c1-content.htm

Просинечки - Новајлије за нове победе

После тачно месец дана паузе, фудбалери Црвене звезде поново су се вратили обавезама. Тренер Просинечки извршио је прозивку подно северне трибине Маракане, а у свлачионици на првом тренингу било је присутно и десет нових лица, од којих три повратника међу црвено-беле: Тошић, Перовић и Трифуновић. У наредна три дана биће извршена тестирања после којих ће стручни штаб имати јасну слику о физичкој спреми играча, уз помоћ које ће лакше саставити план припрема које ће бити обављене на црногорском и турском приморју, односно, Будви и Анталији.

- На првом састанку у Новој години, играчима сам пожелео много лепих ствари. Пре свега да буду здрави, да добро тренирају, да побеђујемо у првенству и Купу и да остваримо добре резултате за клуб. Играчима који су стигли као појачања сам поручио да су дошли у велики клуб, да су им обавезе велике, да навијачи пуно очекују од њих, и да се што пре навикну на притисак који са собом носи играње у нашем клубу - изјавио је Роби и додао да ће о евентуалним новинама и променама у игри црвено-белих размишљати током припрема.

- Битно је да смо довели најбоље играче из Србије, и верујем да ће они донети "свежу крв". Ради се о одличним играчима, репрезентативцима и сигуран сам да могу да одговоре на велике захтеве - оптимиста је Просинечки који је претходних неколико дана боравио у Барселони, где је разговорао са представницима каталонског клуба, а резултати преговора, тек треба да уследе.

- Сматрам да смо направили добру ствар за Црвену звезду током боравка у Шпанији. За Барсине играче се распитују, и заинтересовани су клубови из целог света, а не само ми, тако да ћемо видети колико је могуће реализовати неки од трансфера.

Велики Жути је рекао и да ће након тестирања које ће бити обављено током данашњег и наредна два дана добити јасну слику о спремности играча и о томе колико су тренирали током једномесечне паузе и додао да простора за нове одласке, али и доласке, свакако има.

- Прелазни рок је тек почео, имамо времена да доведемо још неког играча уколико проценимо да поседује велики квалитет. У наредних неколико дана ће много тога бити јасније - закључио је Роберт Просинечки.

На прозивци су се појавили скоро сви играчи на које Црвена звезда рачуна у предстојећој полусезони, изузев Кадуа, Борхе и Евандра који у главни град Србије долазе сутра, и Пашека који ће се саиграчима прикључити у четвртак.

Такође, стручни штаб направио је и распоред тестирања према коме су данас у Републичком заводу за спорт у Кошутњаку проверу своје спремности први обавили следећи играчи: Крнета, Ожеговић, Касалица, Миливојевић, Младеновић, Максимовић, Ђуричковић и Перовић. Исти задатак у току сутрашњег дана очекује: Стојковића, Јанковића, Мијаиловића, Вешовића, Ћосића, Тошића, Микића, Петковића, Лазовића, Димитријевића, Бајковића и Трифуновића, док ће у четвртак програм тестирања бити завршен након што исти обаве: Кировски, Весић, Дмитровић, Михајловић, Каду, Борха, Калуђеровић, Пашеко и Евандро.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Подгорица - 01-17-2012

http://www.mojacrvenazvezda.net/20909/2012/01/17/legea-oblaci-fudbalere/ Лично ми је "Леђеа" одвратна и не бих волио да буду спонзори тима и клуба какав је наш.Мајка му стара,ваљда имамо неко име у складу са којим треба да имамо и спонзора.Видим да је већини битнији уговор,који је,кажу бољи од Најка.Леђеа  Sad

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KocoBo-Cp6uja - 01-17-2012

Вероватно га не мењају без разлога...Ко понуди бољу финансијку понуду,србин узима,па макар то била најгора марка спортске опреме.Докле год је грб на месту,и срце на терену,нећемо имати замерку око спортске опреме !!!