Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 06-17-2007

Песма коју су данас певали на мелодију коју користимо већ целу сезону. Текст је намерно на латиници:

Pičko Milane
Jebemo ti sve
Sve tvoje drugove
S' tribine severne
Pičke ciganske

Jebem ti ženu znaj
Ali tu nije kraj
Ćaleta alkosa i ćerku kopile
Što ne zna čija je

Комплекси су чудо. Али нећемо о пакистанцима ;pljuga

Чујем да је Караџа наводно тражио да Вук прави прекршај али га овај није послушао... Сада колико је то тачно видећемо још.

Али логично је да на 17 секунди правиш брз прекршај, посебно на трипковићу који није познат као најбољи извођач пенала.

У кошарци никада не смеш да дозволиш да други одлучују о твојој судбини. Мораш да имаш муда као коњ, неки су били тотално изгубљени вечерас. Требало је да направимо фаул и да покушамо да одиграмо паметно последњих 10 секунди.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 06-17-2007

Quote:Чујем да је Караџа наводно тражио да Вук прави прекршај али га овај није послушао... Сада колико је то тачно видећемо још.

Јасно се види на снимку пре последњег нашег пенала да Караџић показује да се прави фаул! Нажалост и Шакота је тако знао да тражи прављење фаула, а да наши играчи то не ураде...
Зна се такође да свиња воли да његов буде последњи напад... Сетите се да је он у стању да прави намеран фаул на крају полувремена како би имао последњи напад тада... Стално инсистира на томе!
Вечерас су наши МОРАЛИ да добију! Морали су јер су их имали, јер су говнари били изгубљени, али опет срећа! Јебига и то је кошарка...
Нама остаје да их добијемо обавезно у уторак!
Вечерас их је Гуровић одвалио од живота, у једном тренутку 3 тројке за редом!!! То ме и брине, да ли ће моћи да понови то...
Исто тако занимљиво је да смо их малтретирали под кошем...
Да ли сте приметили колико су лемали Гуровића вечерас?! Константно удвајање и ударање...
Такође одлука због које сам хтео да разбијем телевизор је ја мислим пети фаул монтенегро момка пековића... Хвата Гуровића за руку са леђа и повлачи га пошто га је овај прошао два корака и кренуо да положи... СВАКО, али СВАКО би то судио као намерну, али не и наше врле судије које треба штитити...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - HITMAN 47 - 06-17-2007

Quote:... Хвата Гуровића за руку са леђа и повлачи га пошто га је овај прошао два корака и кренуо да положи... СВАКО, али СВАКО би то судио као намерну, али не и наше врле судије које треба штитити...

Управо тако !

Ако то није била толико очигледна , намерна тј. неспортска лична , онда не знам шта је ! :bes

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 06-17-2007

17 секунди и +1 смо имали. Морали су да праве фаул, а јасно се видјело да и тренер то тражи, међутим најглупљи играч у свемиру га наравно није послушао. Идиотизам.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - 100%anti crnobeli - 06-17-2007

Најбољи Звездин играч, Милан Гуровић после меча био је љут на судије и сложио се са тренером Караџићем када је у питању Миливоје Јовчић

"Као прво, да се 'гепекује' Јовчић да би на том пољу било нерешено, да би свирао нормално. Треба да га неко 'гепекује' и да му сломи главу. Шта вас још интересује", упитао је Гуровић.

"Били смо бољи 38-39 минута, али Дробњак је дао ту тројку и свака му част. Следећу утакмицу идемо, туча на терену и ћао, па да видимо шта ће се десити. Огорчен сам на Илију Белошевића, који се заклео да ће да избаци навијаче који ме вређају. Та стока ме не интересује, али Кошаркашки савез Србије после ће да ме пита да играм за Србију! За кога да играм? Како да освојимо титулу? Једино ако 'гепекујемо' некога!", завршио је Гуровић.

Надам се само да после овога неће попити забрану играња до краја првенства.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 06-17-2007

Quote:СВАКО, али СВАКО би то судио као намерну, али не и наше врле судије које треба штитити...

Брате, судије се боје Даниловићеве тешке руке, чека их код свлачионице.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 06-17-2007

Е сад ми је жао што их Даниловић није још више разлупао,јер то је стока!И кад су запретили да неће да суде требао је наш мртви савез да доведе иностране судије,могу да буду и из Бугарске што се мене тиче,само да имамо једно регуларно првенство.
Гуровић би за оно набадање био суспендован до краја сезоне,али нека...надам се да ће одбити да игра за репку и да ће са собом повући још добрих играча,па нека игра Јовчић!
Само се надам да ће наши играчи успети ментално да се подигну после свега овога...Уложена је и жалба,па ако се докаже да је Дробњак био у ауту,видећемо шта ће онда бити...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 06-17-2007

Ма то са Даниловићем је само била фарса и спремање за ово финале...
Гуровић им је обећао тучу на следећој утакмици... Ево сада кажем овде да ће свиња правити шоу на тој утакмици! То ће бити буквално тужно шта ће све он да ради!

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nikola013 - 06-18-2007

њихов безобразлук је превазишао чак и њихов безобразлук, немам речи да искажем како се сада осећам,МА СВИМА ЊИМА ТРЕБАЈУ ДОБРЕ :batine , А ЗА СВИЊУ НЕКИ СПЕЦИЈАЛНИ ТРЕТМАН, МОЖДА НЕКО ПАНГЛОВАЊЕ :batine :bes

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Star Forever - 06-18-2007

Неко је већ рекао, сви су заборавили њихове изјаве од прошле године посебно свиње дебеле... Све се понавља, све исто раде, дефинитивно је то са шиптаром даниловићем била фарса... Напушити их у уторак максимално,али већи део текме певати о Звезди и за Звезду...

А Гуровићу за изјаву свака част... И требало је направити фрку на конференцији за штампу, упутити званичан протест, ма напушити све живо, ионако је ово распали савез са распалим људима...