![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 03-14-2013 Ма људи, по мени су први и основни проблем играчи. Не умањујем улогу тренера али са лимитираним и психолошки лабилним играчима шансе готово да не постоје. Нико од ових играча не зна како се осваја титула осим Милијаша. Када се измакнем од дрвета и погледам шуму, схватам да Звезда мора организационо и финансијски да ојача па тек онда да се види шта да се ради на спортском плану. Када је дошло до тога да се наши играчи плаше Севера и играња на Маракани, не знам шта више да се прича... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ЈеленаРС - 03-16-2013 ![]() Ми ћемо да пијемо а ви Цигани џаба се нервирајте због фудбала... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 03-17-2013 Сваки викенд, али сваки викенд ми јебено упропасте. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 03-17-2013 Ево занимљивог текста из Спортала Quote:Džajićeva pogrešna procena Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 03-17-2013 Прво полувреме - посед лопте око 65%, уз то играсмо јалово-ништа ново за нас. Судија традиционално наш - Мајо Вујовић. Неко би рекао, солидне су шансе да навлачи за нас. Ал је судио поштено како и треба да буде. Без обзира јесу наше судије или стокине.. проблем је дефинитивно у нама, што ми је једном рекао Вукадиновић лично - слаба је Звезда. И даље исте пиздурине у тиму. Што је најгоре, не зна се докле ће ово трајати. Ми већ сад морамо да направимо тим за европу, са тренером, а не робом Кеке ил ко зна ког мафијаша-робовласника. Ако будемо имали тренера на лето, и нови систем, може бити касно. Већ сада треба дати Човићу метлу да почисти говна, ако треба још 2-3 сезоне без титуле, па да направимо систем, да будемо константно добри.. не вреди нам титула без тима, добре игре, стабилизације клуба.. боље Џаја да постане почасни председник, а нама требају директори који прате светске трендове и менаџмент. Консталација типа - старију жену и после операције овде болео ју је и даље кук. Отишла у немачку да види тамо у болницу могу ли они шта да ураде. Рекоше јој, сад ћемо да те оперишемо како треба, у Србији су те оперисали по систему како се радило пре 40 година.. наместе јој и мирна Босна. Треба наше послати у Бајерн, Динамо Дрезден.. да виде како се то тамо ради, да не једемо говна више. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 03-17-2013 Битка за Лигу Европе почиње данас смјеном Муриња и чишћењем играчког кадра. Никаква прелазна ријешења, никаква одлагања. Треба ли вам 10, ако треба и петнаест, није пуно, дана да пронађете слободног тренера НЕ из Србије, имате их. Послије тога да се сређује тим по принципу залагања, доприноса игри и знања. Остали сиктер до прелазног на трибине са ревизијом уговора за сваког ко се понаша као да му није мијесто у Црвеној Звезди. Петко у Палилулац. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 03-18-2013 Нажалост, оно што сам рекао на претходној страни, Јанковић и весели фудбалери потврђују и овог викенда... И само да не буде забуне, не мислим да ће нам страни тренер помоћи, шта више, тешко је странцу да скапира шта је и ко је Звезда... Али имамо ли ми уопште спортско решење? Менаџмент се полако сређује, али ако су најталентованији играчи у овој земљи они који су тренутно у Звезди (а то је прича која иде већ сезону-две), онда јадна ли си Србијо! Све пуца од талента, пардон од пива и алкохола... Ја сваки пут па и сада кажем: "Дај Боже да ме демантују!" А они никако... Бар до сада... Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 03-18-2013 Са Пинто нови тренер Звезде? Aко је истина као што пишу новине, овај човек је тренирао само један клуб у каријери и то нешто кратко. Мада овим нашим не би помогао ни трио прекаљених асова из 2001. Савићевић-Бошков-Ћурковић ;D Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 03-18-2013 Оде Мучињо, упропастио је позитивну енергију коју је Роби унео у клуб. Сада, кад би довели Рајевца, било би то на много вишем нивоу. Ем Рајевац није друг са њима, ем неће играчи моћи да му кажу да немају шта да пију. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - VladislavNBGD - 03-18-2013 Са Пинто је тренирао Спортинг Лисабон нешто кратко око 4 месеца и стигао је до финала купа... у сваком случају од Јанковића горе бити не може ;D |