Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - ORTHODOX.NS - 10-11-2010

(10-11-2010, 05:50 PM)luconi link Wrote: Шокирало ме ово! Ми паре за Косово они за педере! Мало је било што је држава платила дневнице од 2000 динара сваком од тих 5000 полицајаца, па их сад и награђују што газе "ненормалну" Српску младеж, која им је била јуначка пре десет година!
  лепо си све рекао... где су паре за србе на косову...... ГДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Одг: Слика данашње Србије.. - luconi - 10-12-2010

Стварно не знам зашто медији придају толику пажњу том жандару који је рекао "мој Београд си дошао да ломиш", кад се на овом снимку (3:04) од демонстранта са иконом Св. Саве у рукама може јасно чути "пусти ме у мом граду, бежи у твоје село", што је далеко реалнија слика, јер је већина полиције из неких тамо Бановаца, пичковца на Млави... Нико поменуо није колико је тог дана дошло полицајаца из унутрашњости???

Одг: Слика данашње Србије.. - Igor_RS - 10-12-2010

Нећмо се баш тако прозвати, неко ко је из Бановаца (које си ти поменуо) није ништа мање вредан од некога из неког другога града. Претпостављам шта си хтео рећи, уствари барем се надам да си то хтео, само си требао да се оградиш од неких ствари... Полиције је било из унутрашњности као што је и већина ухапшених из унутрашњности, тако да те поделе немају никакве везе...

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 10-12-2010

Ја сам зато и рекао на навијачком подфоруму да ме је иако сам рођен у овом граду, одрастао и носим дух престонице, да ме је толико срамота оних који живе у њему и свега што се дешава, да га је требало срушити целог!!! Ау три лепе... Доста више форсирања Београда!!! Станови се праве само у БГ, фирме се отварају само у БГ, спортски клубови функционишу само у БГ, цела Србија прешла у Бг, па докле више бре! Има да нас поједу шиптари, јер се лагано напуштају и села и градови, и све иде у БГ!  >Sad  Sad

Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 10-12-2010

(10-12-2010, 12:25 PM)Red Star Forever link Wrote: Ја сам зато и рекао на навијачком подфоруму да ме је иако сам рођен у овом граду, одрастао и носим дух престонице, да ме је толико срамота оних који живе у њему и свега што се дешава, да га је требало срушити целог!!! Ау три лепе... Доста више форсирања Београда!!! Станови се праве само у БГ, фирме се отварају само у БГ, спортски клубови функционишу само у БГ, цела Србија прешла у Бг, па докле више бре! Има да нас поједу шиптари, јер се лагано напуштају и села и градови, и све иде у БГ!  >Sad  Sad

Баш тако.  Sad Јебем те животе оваквог наопаког !!!  >Sad >Sad >Sad

Одг: Слика данашње Србије.. - luconi - 10-12-2010

(10-12-2010, 11:06 AM)ЦЗБГ link Wrote: Претпостављам шта си хтео рећи, уствари барем се надам да си то хтео, само си требао да се оградиш од неких ствари...

рецимо да сам хтео рећи "нема значке те...", надам се да се нико није осетио прозваним...

Одг: Слика данашње Србије.. - Igor_RS - 10-12-2010

Па претпостављао сам, али само хтео да скренем пажњу управо на те поделе, јер то је последње што нам сада треба...

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 10-12-2010

Quote:Доста више форсирања Београда!!! Станови се праве само у БГ, фирме се отварају само у БГ, спортски клубови функционишу само у БГ, цела Србија прешла у Бг, па докле више бре! Има да нас поједу шиптари, јер се лагано напуштају и села и градови, и све иде у БГ!

Ово је теме о којој можемо 200 страница да испишемо.
А лично мислим да се све то намерно ради, где је ова европско-педерска Влада Србије само наставак Милошевићевих и Брозових људи.
Оног момента када је Броз почео да нас задужује са јеверејским доларима, већина је уложена у градове и индустрију. Тако да је добар део ондашњег становништва с почетка 1960-их година кренуо у градове да живи и ради. Милошевићев режим је довео до тога да сељаци не добијају своју зараду на пољопривредним производима на време, већ месецима касније... Полако су села додатно испражњена.
У Београду, и великим градовима као што сам раније причао, људи се лакше контролишу. Једноставно тако је, хтео то неко да призна или не. А нама то управо раде.

Одг: Слика данашње Србије.. - DRAGANANS - 10-13-2010

Душица Ракић огорчена посетом Клинтонове Србији
Убица мале Милице дошла на место злочина
Среда - 13.10.2010
Мајка Милице Ракић, трогодишње девојчице која је настрадала 17. априла 1999. године од НАТО гелера који ју је погодио док је била у купатилу на ноши, признаје да јој посета америчке државне секретарке Хилари Клинтон изнова озлеђује ране које никад неће зарасти.

- Право да вам кажем, ништа ме не изненађује! Ни што ова држава гости такве људе, ни што она долази без трунке стида! Не могу да размишљам више о трагедији која нас је задесила, али ме онда њена посета поново враћа у време нашег највећег губитка, озлеђује старе ране, које никако не могу да зацеле. Долази на место злочина! Ту код нас, да прође поред рушевина... Питање је и шта ће видети! Ако буде желела, моћи ће да погледа рушевине. Срам је било! Најгоре је што се они ни не кају. Шта да вам кажем, снаге више немам - потресним гласом каже за „Ало!“ Душица Ракић, мајка мале Милице која је постала симбол недужног страдања у време НАТО бомбардовања.

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 10-13-2010

Овај јутјуб снимак који је поставио Лукони је уствари права истина онога што се дешавало у БГ... Када Београђани са иконама у рукама иду на наоружану жандармерију и снагом духа покушавају да пробију кордон... И јасно и гласно кажу жандарима да се врате у своја села и да их пусте да шетају својим градом!!! А не онај индијанац коме "руше град" па он пичкара све редом, сељачина једна, тај нема појма ништа о Београду... И наравно власт користи сад тог јадничка како би скупила поене код гомиле испраних мозгова испред малих екрана...