![]() |
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239) |
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - KizaLion - 04-08-2009 Бољи су, имају боље играче, знали су шта хоће и победили су. Док ми не раскрстимо са Милијашем, Пејчиновићем и осталима што нису за Звезду онда чемо моћи да причамо... до тада чак мислим са оваквим тимом да ни куп нећемо освојити. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Kaja - 04-08-2009 Под хитро Чеду отерати!!!5.текма коју смо морали да добијемо,ми смо пукли,а он све време говори да је он крив и нико ништа не предузима!!!Он је по мени главни кривац!!!И што пре метла да ради! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - obelix - 04-08-2009 Лепа села лепо горе, а ружна остају ружна чак и кад горе... ;D Мени није јасно јел ово исти онај Милијаш кога смо гледали у дресу Србије?!? Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - KocoBo-Cp6uja - 04-08-2009 Милијаш током целе утакмице једва је упутио по који шут ка голу,играо је повученије,уистину то му је и позиција,али мислим да је морао још мало да приђе голу противника.Што се Коромана тиче,веома компликован играч,кад га неиде крив му је и судија и бог и отац,има дугачак језик,свађа се и кад није у праву.Клео као да је био одсечен,поред оних пар шанси Обумаруа,како већ,нисмо ништа значајно урадили.Играчи поседују индивидуалан квалитет,бољи су од претходне генерације странаца,ал као да нам фали неки сегмент игре,е сад,који . . .Коснтатација данашње текме,заслужен пораз-на победу против Баната,и да научимо да се радујемо свакој Звездиној победи пођеднако !!! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 04-08-2009 (04-08-2009, 08:55 PM)Red Star Forever link Wrote:Неутралисали су нам два најбоља играча Милијаша и Кормана и ту је био крај свим нашим надањима...Милијаш је сам себе неутралисао, од почетка полусезоне игра ко куртон. А Короман је тотално незадовољан ситуацијом у клубу и види се да нема нимало воље више за било чим... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - zvezdinsin - 04-08-2009 Киза и Каја су рекли суштину,после дуго година они су на терену бољи од нас,а о Јаневском сам рекао на претходним странама,човек је залутао у Звезду. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - OrtoDelija - 04-09-2009 Одлика великих људи и великих тренера је да иду на победу и да побеђују и кад је најтеже и када то изгледа нереално.Чеда чворак је вечерас још једном показао да је мали човек и још мање тренер. Путуј Чедомире и за нас не брини! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Вајти - 04-09-2009 Зар да нас распали Партизан овако разбије? Па шта ће да раде на осталих десет утакмица ако су овако одрадили дерби!? Ово им је била најбитнија утакмица до краја првенства, шанса да разбију гробље и да се колико-толико изваде. Боли приступ игри, да не наводимо сад имена, али ја сам једино код Туторића, Исаха и Клеа видео неку жељу, остали - тотална апатија. Не бих баш рекао да имамо лошије играче од њих... Чеда је ово изгубио, као што је изгубио и победу у прошлом дербију и као што је изгубио ону против Џомбиних кад смо могли да се приближимо на -4 пред дерби. 'Бем ти тренера ако не може да мотивише играче за дерби. Види се бољитак, види се нека игра, хвала Чедо за то, али одради ти ово првенство, па пут под ноге. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Rodjak sa Severa - 04-09-2009 Quote:Мени није јасно јел ово исти онај Милијаш кога смо гледали у дресу Србије?!? Quote:Неутралисали су нам два најбоља играча Милијаша и Кормана и ту је био крај свим нашим надањима... Quote:Милијаш је сам себе неутралисао, од почетка полусезоне игра ко куртон. А Короман је тотално незадовољан ситуацијом у клубу и види се да нема нимало воље више за било чим... 10.3.2009 Quote:- Ја сам и до сада у више наврата истицао да ми је лепо у Црвеној звезди, и да бих волео да каријеру наставим као капитен овог тима. Ево, та жеља ми се управо данас и остварила, и веома сам задовољан и срећан што сам потписао нови четворогодишњи уговор. Убеђен сам да је ово нови велики почетак стварања моћне Црвене звезде и да ћу ја, као капитен врло перспективног и младог тима, успети да и себе играчки потпуно остварим и докажем да је Звезди место у Европи, рекао је Ненад Милијаш. Пре овог просеравања договорио је да добија 250.000€ по сезони и фиксно обештећење за Звезду ма колики трансфер био.А затим је "експлодирао" за репрезентацију јер Антић има где и коме да га препоручи.А у Звезди је убрзао игру Рањеног Пужа на ниво брзине примања интравенске инфузије кап по кап.Нема шта,стварно КАПИТЕНСКИ!Шмелету Кокију приватном извођачу царинику и порезнику фудбалске лопте нервозном лептиру желим да пронађе духовни мир и спокој на далеком истоку.... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mikelandjelo - 04-09-2009 У првом полувремену још су и личили на нешто, у другом распад. Одбрана нам је очајна, то је стара прича. Нинков није имао два добра паса на утакмици. Као што Киза рече, они су бољи. Уигранији су и знају шта хоће. Не бих пљувао по Милијашу и Короману као што је почело овдје, јер су њих двојица досад вукли колико су могли. Очито је да су и они упали у сивило комплетног СД. Од осталих играча, Стаменковић је доказао да је врхунски голман репрезентативног домета, док у оном малом црњи Исаху видим потенцијал. Клео је био потпуно изгубљен јуче. |