![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 03-03-2013 (03-03-2013, 05:16 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Отерајте Сашу, маму вам вашу > http://www.zurnal.rs/2013/03/03/jankovic-ne-razmisljam-o-ostavci/index.html ;D Него, као што рече СЕВЕР, да пробамо некако да сачувамо то друго место. Предуслов је наравно, нови тренер и нова концепција. Играју само они који су спремни на кидање 90 минута. Немамо много таквих али дај бар да тих неколико играју константно. И доста више привилегованих, ко није у форми, клупа. Какви све играчи по Европи не виде терена због лоше форме али један је незаменљиви Лаза. Мада, неукусно је после овакве игре издвајати и кривити појединца, то је само један пример. Такође, ваљда је свима јасно да против оваквих бункера мора да се игра 4-4-2. Јбт, данас смо имали 25 шутева, од тога 10 у оквир и нико да га завуче. Ако већ бунаримо, дај бар да тамо буду двојица који могу да га умувају. Ово је моје, по ко зна који пут изнето, скромно и лаичко размишљање. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - 100%anti crnobeli - 03-03-2013 (03-03-2013, 05:36 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=100%anti crnobeli link=topic=4148.msg100648#msg100648 date=1362330962] Па није идеја да се овде започиње са оставкама, паролама и новим лицитацијама у вези тренера.... Пошто очигледно ствари не штимају, питање је шта није добро у игри, психолочкој припреми играча, не адекватниим појачањима итд.... [/quote] Ја сам свестан да и нас 100 напише вечерас да би волели да видимо леђа ''Мурињу'' да то не би утицало на оне који одлучују о томе, већ сам написао што ми је на души. Мада, то је ионако требало учинити још јесенас, сад је касно. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 03-03-2013 Лопта се у првом полувремену вукла по њиховом шеснаестарцу, очекивао сам да ће се наћи ту неки наш па да распали, али Боже мој, није ту било никога. Да смо дали тад, имали би великих 0-2. А онда у другом полувремену мртваклук, чувамо 1-0. На крају свака част судији, судио је поштено, тренеру рада Марку Николићу, цело време мотивише играче.. а наш безмудаш Мучињо стоји и гледа скрштених руку. Нек му и даље играју Лаза Вашар и мртви Младеновић Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 03-03-2013 Полако људи, није човијек прошао лијетње припреме са екипом... Шта је са Кадуом? Зашто није ни у протоколу за текму? Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 03-03-2013 (03-03-2013, 05:37 PM)Најтмер link Wrote: Него, као што рече СЕВЕР, да пробамо некако да сачувамо то друго место. Предуслов је наравно, нови тренер и нова концепција. Играју само они који су спремни на кидање 90 минута. Немамо много таквих али дај бар да тих неколико играју константно. И доста више привилегованих, ко није у форми, клупа. Какви све играчи по Европи не виде терена због лоше форме али један је незаменљиви Лаза. Мада, неукусно је после овакве игре издвајати и кривити појединца, то је само један пример. Такође, ваљда је свима јасно да против оваквих бункера мора да се игра 4-4-2. Јбт, данас смо имали 25 шутева, од тога 10 у оквир и нико да га завуче. Ако већ бунаримо, дај бар да тамо буду двојица који могу да га умувају. Ово је моје, по ко зна који пут изнето, скромно и лаичко размишљање.То друго место је крајње небитно у овом тренутку. Камо среће да је једини пробем формација и тренер. Ми смо труо клуб, изузетно труо. Нико не ради свој посао, сви се мешају у туђи, није постављен никакав систем. Ту је проблем, а не у другом месту. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Сале90 - 03-03-2013 Спремају се промене! http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/3130-upravni-odbor-smenjuje-jankovica.html Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 03-03-2013 Прави тренер је требао да одради припреме и постави своју игру, ово сада радити је за плакање... И немојте разводњавати више стварима које су опште познате, а тичу се стања у клубу, поента је да Мурињо није требао остати на клупи већ послије Воше. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 03-03-2013 (03-03-2013, 09:02 PM)херцеговац link Wrote: И немојте разводњавати више стварима које су опште познате, а тичу се стања у клубу, поента је да Мурињо није требао остати на клупи већ послије Воше.Е то ти је брате класично плитко размишљање. Јер ми требамо да се бавимо тим опште познатим стварима прво. Наравно да није требао да остане после Воше, али њима је то одговарало, јер нису хтели да преузму одговорност на себе. Него, ето као нисмо ми њега довели, то смо наследили. Шта мислите колико би седео на клупи страни тренер ког не плаћамо и ком играчи не примају плате? Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 03-03-2013 Да ли сам спомињао странца? И овако нам слиједи Рајевац или бата Ђора. Мука једна, мој буразеру. Зато имаш Муриња који нема игру, гдје вриједност играча пада, гдје скаути дођу да погледају неког нашег, а одушеве се игром противничког тима... Можеш средити клуб или не, али игру намјешта тренер... од тренера зависи како ће изгледати тим и у игри стоји његов потпис. Јеби га, када сам плитак, али Пижон са оним кршем од играча први... Прво и основно је наћи тренера, а идеално је било да је нови тренер прошао цијеле припреме са екипом. Не може се очекивати опоравак клуба, ако тим нема игре. Гдје му је Каду? Момак је на припрема колико смо могли упратити добро радио. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 03-03-2013 Кад смо већ код текме, Вукадиновић им је неоправдано искључио голмана. Нит је било намерно, нит је за жути. Бајко није добио картон у француској, а пенал сигурно јесте био. Иначе Вукадиновић је као и у првој са радом, досудио пенал, и искључио играча.. каква чудна коинциденција. Признао ми је Вукадиновић лично пошто ми је комшија, да смо слабо играли са офком.. ми смо ти који први треба да пођемо од себе.. |