![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 06-09-2007 Ако ФМП успе да избаци пртизан онда ок да уђемо у финале, у супротном боље да пустимо Хемофарм. Ми немамо никакве шансе да освојимо титулу ни у једном случају након ове повреде Милошевића, и мислим да не морамо да пружимо задовољство пакистанцима да титулу славе против нас. Онај јадник Бакић је до сада сломио ногу четворици-петорици играча. Иначе и сам је био повређен пола сезоне. Сигурно би број играча са поломљеном ногом био много већи да је играо целе сезоне... Каква је то стока... :batine А судије нису свирале ни фаул... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 06-09-2007 Quote: Мислим да је свакоме јасно да без плеја ми немамо шансе за освајање титуле... Нека уђемо ми у то финале, али када већ знамо како стоје ствари нека их онда РАСТУРИМО, ОДВАЛИМО у навијању... Нека нас гледају како "дивљамо" на нашој трибини иако они освајају титулу... Наравно ја ћу се ипак надати титули поред свих проблема... Идаље памтим ону победу када нас је Кречко водио, када нико није веровао у нас... Имали смо тада 0:2 у првенству, имали смо убедљиво лошији тим од гробара, али зато смо имали и последњу четвртину 35:15 за нас.... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 06-10-2007 Имаћемо сада огромне проблеме на плеју јер Радивојевић не може да игра свих 40 минута,значи гледаћемо Стивена Марковића :batine Што се Гуровића тиче колико год да је брљао мислим да је много више дао Звезди,а да није њега,сад бисмо били изједначени на табели са Мегаисхраном... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 06-10-2007 Quote:На најгори могући начин, требао је са Шакотом још да оде...Бока Wrote:Гуровић - једва чекам да оде... Уништава нам игру. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Гојко - 06-10-2007 Јао чим чујем Стивен Маркович попиздим... :bes Па боље и Вук, али сам он не. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Galois - 06-10-2007 Quote:значи гледаћемо Стивена Марковића :batine:batine :bes КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Mikelandjelo - 06-10-2007 Ништа се не бојте, у последњи час ће се вратити Буркс! :lol: Иначе, честитке момцима на побједи. Изгледа да ћемо ипак играти финале плеј-офа и поред очајне сезоне. И неописиво ми је жао тог малог Милошевића. ![]() КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Rion - 06-12-2007 Победа над Хемофармом 91:81!!! Сада идемо у финале само храбро момци! И како може неко да пише да Гуровић квари игру? :zbunjen Момак нас је ноћас извукао са 9 скокова и 37 поена! Антић је опет био сјајан и дао је одлучујућу тројку. Марковић је солидно замијенио Милошевића! САМО ХРАБРО ДО ТИТУЛЕ! :ruke :ruke :ruke КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 06-12-2007 Гуровић до сада није показао никакву игру када би играли са Партизаном...претерано нервозан, лоше шутира, греши... Ово су му последње утакмице у нашем дресу и последња прилика да све то исправи и одигра на највишем нивоу...сада или никада... Вечерас се видело колико Радивојевић не може да игра плеја...оно једно силовање лопте па губљење исте то показује... Шта рећи за Стива? У једном тренутку је малтене сам изгубио лопту три пута за редом... Мораће плејеви много боље против Партизана, једноставно морају ако хоћемо резултат... Антић одиграо одлично! Када би тако играо и у финалу... Иначе идаље ми није јасно зашто Александров не игра...поуздано знам да му је обећана већа минутажа коју идаље не добија...а ако се тако настави он иде из клуба то је сигурно... На крају шта рећи...идемо на Партизан који је убеђен као и вероватно цела Србија да ће бити првак са резултатом 3:0! Вероватно сам луд што се надам да можемо до титуле, али једноставно пристрасан сам и не могу да гледам ствари реално, не могу... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DelijaHH - 06-13-2007 И мени није нешто најјасније, како се може Гуровић доводити у питање. Да ове сезоне није било њега, ми би били кандидат за испадање! Онај Марковић нема благе везе као плеј, не знам уопште шта ради код нас?! Слично је и са Радивојевићем. Човјек не зна да игра плеја. Црно нам се пише у финалу, када немамо правог организатора игре. Иначе, навијање је било за сваку похвалу. Пјесма се је готово цијелим мечом орила. Свака част момци! Поз. |