Delije
Svetsko Prvenstvo - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Svetsko Prvenstvo - srbski mozart - 06-04-2006

A sta mislite kako ce izgledati "srpsko selo" ako pocnu sluziti sljivovicu nasim turistima :flasa :boks :batine ;pivo ???

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-05-2006

http://www.fanfest.hamburg.de/

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-05-2006

Навијачи :

- Аргентинци
[Image: argentinafans0gp.jpg]

- Пољаци
[Image: poljaci6aq.jpg]

- Португалци
[Image: portugalci8om.jpg]

- Срби
[Image: srbijafans5us.jpg]

- Мексиканци
[Image: mexiko8aa.jpg]

- Јамајчани
[Image: jamajka4ti.jpg]

- Немци
[Image: nemci1xu.jpg]

- На целом свету ми је све...Бразил, Бразил...[Image: cheer_icoon.gif]
[Image: samba31oh.jpg]
[Image: samba48tt.jpg]

Svetsko Prvenstvo - archer - 06-06-2006

Sin selektora Petkovica napustio nasu repku, zbog pritiska javnosti.

Svetsko Prvenstvo - drenke - 06-06-2006

MA to je u ovom trenutnu bila glupost. Posto cemo sad verovatno na svetsko prvenstvo ici sa 22 igraca. Posto fifa dozvoljava samo zamenu u slucaju povrede.

Svetsko Prvenstvo - Milos_cz - 06-06-2006

Quote:MA to je u ovom trenutnu bila glupost. Posto cemo sad verovatno na svetsko prvenstvo ici sa 22 igraca. Posto fifa dozvoljava samo zamenu u slucaju povrede.
Zamislite sada da se Petkovic rasplace i da ostavku :finger , a da dodje neki trener stranac koji umesto nekog povredjenog, Kezmana npr., pozove Ramba... Eh, onda bi se i isplatilo nadati se i kladiti se, ali ce se Fudbalski klan pobrinuti da se to ne desi dok su oni zivi, pa makar bili i zreli za staracki dom...

Svetsko Prvenstvo - Mikelandjelo - 06-06-2006

Kako je krenulo, plavi će da ispuše u grupi. Toliko afera u samo mesec dana, bog te ... Od raspada zemlje, fajta Kezmeta i Nemanje do dolaska i odlaska sina naslednika. Ukoliko prođemo kao Bugarska na EURO 2004., kriv će biti samo Petković, jer je kvario atmosferu pozivanjem sina i sličnim idejama.

@lucky_star
Za koga će Jamajčani navijati na ovom Svetskom prvenstvu? Big Grin

Svetsko Prvenstvo - Verbal Kint - 06-06-2006

Necu nista o Srbiji da pisem jer sam pristrastan i ostrascen (mislim da imamo budalu od trenera, a voleo bih ipak da se pokaze da gresim)..ali ja predvidjam za ovo prvenstvo tezak krah Brazila. Sve ide na to...Isfolirani su, od priprema su napravili lakrdiju, svi se ostre na njih, osim toga, nekako mi nije u skladu sa trendovima fudbala da jedna repka uzme 'dve za redom i cetri za redom finala'...Mislim da ce da se pozdrave pre polufinala sa prvenstvom. Pre svega ocekujem sramotu od fudbala od onog krmka nafuranog koji je proslo prvenstvo maznuo na svezinu...

Svetsko Prvenstvo - North_Side011 - 06-06-2006

Quote:Necu nista o Srbiji da pisem jer sam pristrastan i ostrascen (mislim da imamo budalu od trenera, a voleo bih ipak da se pokaze da gresim)..ali ja predvidjam za ovo prvenstvo tezak krah Brazila. Sve ide na to...Isfolirani su, od priprema su napravili lakrdiju, svi se ostre na njih, osim toga, nekako mi nije u skladu sa trendovima fudbala da jedna repka uzme 'dve za redom i cetri za redom finala'...Mislim da ce da se pozdrave pre polufinala sa prvenstvom. Pre svega ocekujem sramotu od fudbala od onog krmka nafuranog koji je proslo prvenstvo maznuo na svezinu...

Ma da bre,kada bih mogao stavio bih pare odmah na to da Brazil nece osvojiti prvenstvo.Gotovo sam 100% siguran u to,potpisujem.Jaki si su to stoji,ali mnogo se prasine diglo oko njih,i nece da osvoje prvenstvo garantujem. ;pljuga

Svetsko Prvenstvo - Pijanac - 06-06-2006

Против победе Бразила на овом СП-у је и традиција. На досадашњих 9 СП-а одржаних у Европи само је једном победила репрезентација која није са старог континента. То је учинио управо Бразил, али још давне 1958. у Шведској. Од тада је прошло 5 СП-а у Европи на којима су побеђивале европске репрезентације. Интересентан је и податак да ни једна европска репрезентација није освојила СП које се играло ван Европе, а било их је 8.