Delije
Valter Zenga - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Valter Zenga (/showthread.php?tid=988)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Valter Zenga - Pijanac - 05-30-2006

Хвала Зенги на свему лепом што нам је приредио у прошлој сезони. Confusedampion Confusedampion

Валтере, срећно у настваку каријере!

Valter Zenga - SerbianEagle - 05-30-2006

Srecno Zenga.

Valter Zenga - Eribo - 05-30-2006

Pridruzujem se cestitkama. Ja absolutno nemam sta negativno da kazem o ovome coveku. On je odradio svoj poso posteno i zato ga i postujem.

Valter Zenga - Maximiliano - 05-31-2006

Zasto nama mora uvek da se desi to, da trener koji osvaja duplu krunu, na kraju odlazi?! Zenga, mnogo si nas usrecio! Hvala ti na svemu! Mnogo srece u daljem radu, i da ti se ispuni zelja, da jednog dana sedis na klupi Intera kao trener!

Valter Zenga - srbski mozart - 05-31-2006

Slazem se sa ova dva zadnja posta, s tim da dodam, u trenutnoj situaciji ni nasljednik Waltera nije za bacanje :ruke

Valter Zenga - archer - 05-31-2006

Srecno

Valter Zenga - Nesho - 05-31-2006

Pa naravno covjek je napravio veliki uspjeh i za to mu veliko HVALA. I ja mu zelim svaku srecu

Valter Zenga - Milos_cz - 05-31-2006

Quote:Zasto nama mora uvek da se desi to, da trener koji osvaja duplu krunu, na kraju odlazi?! Zenga, mnogo si nas usrecio! Hvala ti na svemu! Mnogo srece u daljem radu, i da ti se ispuni zelja, da jednog dana sedis na klupi Intera kao trener!
To njemu i Interu, i ja, kao simpatizer Milana, najiskrenije zelim :finger .

PS Hvala mu sto je verovatno bio imun na veze i vezice od kojih pate nasi domaci treneri, a sto se tice trenerskog znanja, Zvezdu ce, nadam se, od sada trenirati treneri veceg iskustva i znanja od doticnog - kao sto je npr. Bajevic ;pljuga .

Valter Zenga - Red Star Forever - 05-31-2006

Колико сам био бесан на догађања од пре 10-15 дана са Зенгом толико сам јуче помало ипак био тужан јер одлази човек који нам је донео два трофеја у једној сезони.... Знам да је Бајевић сигурно бољи тренер, али кад неко већ има атмосферу и успехе, требало је некако направити компромис, али очигледно је и Зенга засрао неозбиљношћу са нејављањем на време и није било простора за компромис... Видели сте колико је искрено причао како му је жао што Ђокић није најбољи стрелац лиге, колико је искрено причао о Делијама... Стварно, ако ништа друго шмекерски се растао од новинара и навијача у стилу великог жабарског мангупа какав је и све време био у Звезди... Зенга срећно ти било у наставку каријере, па ко зна можда нам се опет укрсте путеви!!!

Valter Zenga - Бока - 05-31-2006

Баш размишљам да није било њега вероватно Стојковић не би ни избио у први план, затим Луковић је засијао под његовом палицом и од њега је направио играча, а помака у игри има и код Пуровића, Миловановића, Јанковића, па чак и Бишевца и Мудринића. Понављам се али желим да апострофирам да ми је неко причао да ћемо Луковића продати за 3.000.000 рекао би му сереш.

Он је дефинитивно просечан тренер и да није било Педрацинија вероватно би био и испод просечан, али донео је дуплу круну и пласман у лиги УЕФА и имао је добар однос према нама. То је и више него довољно да га поштујемо за сва времена.

Срећно!