![]() |
Zaboravljene i nepevane pesme - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Zaboravljene i nepevane pesme (/showthread.php?tid=865) |
Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Igor_RS - 09-13-2009 Овај форум је јаван и свако може да га чита. Јел ти јасан одговор? Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - николаБГ - 09-13-2009 Дарко већ су ти људи пдговорили... а важи и за остале, идеја о песми, пароли, кореографији... проследите некоме од модератора форума а то ће стићи где треба. Зашто отварати нову тему и давати безидејнима и малоумнима(зна се на кога мислим) идеје и материјал да нас копирају? Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Darko - 09-13-2009 (09-13-2009, 09:13 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Darko link=topic=2492.msg70670#msg70670 date=1252875471] Молим модераторе да ми кажу шта мисле о овом мом предлогу, да ли да отварам нову тему или не ? Види... Ево и Никола ће ти дати слично мишљење претпостављам, али ако већ хоћемо да будемо оригинални, признаћеш да то неће ићи на јавном делу форума... То ће бити доступно свима, тј. биће крађе на све стране... Или имаш идеју како да заштитимо неку добру идеју (песму, мелодију) од тога да се не појави на некој другој трибини пре него на Северу? Додуше постојаће документ у виду уписа овде са датумом и временом, али док се докаже то прође брзи воз... Можда је боље такве предлоге слати људима који су задужени за све то на нашој трибини... Можда и грешим, али ако се још неко из каффе тима сложи отвори тему па да видимо каквих талената има и да ли можемо нешто конкретно да урадимо за трибину... [/quote] Штета, мислим да би тема могла користити трибини итекако. Сигурно би постојало доста добрих текстова, јер би многи желели да се баш његова песма нађе на репертоару Севера.Постоји толико сјајних(још неискоришћених) мелодија која би са правим текстом представљали убиствену комбинацију. Искрено идеја за отварање ове теме ми је дошла, када сам прелиставао тему, дизајн зона,и видео заиста пуно квалитетних радова, значи да међу нама постоји још много ,да тако кажем неоткривених и неискоришћених талената. Али, нажалост морам признати да си у праву, вероватно има много ликова из других група, који помно прате све што се тиче наше трибине Пс. Било би добро да навијачке групе имају неку заштиту ауторских права на своје мелодије и песме, и да постоји неки страшни навијачки суд који би све оне који копирају песме и фазоне других навијачких група, удаљио са стадиона. Али опет, када би се увео такав суд, ниједног гробара не би било на стадиону, ха ха ха ![]() Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Pijanac - 09-14-2009 Свака идеја која се ПРВО појавила на интернету па онда на трибини је сахрањена у свом зачетку. То једноставно тако функционише годинама и мислим да је добро да буде тако. Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Веља - 09-14-2009 (09-13-2009, 09:48 PM)Darko link Wrote:mislim да би тема могла користити трибини итекако. Сигурно би постојало доста добрих текстова, јер би многи желели да се баш његова песма нађе на репертоару Севера. Ма све је то уреду, али форум НИЈЕ ТРИБИНА, па према томе онај ко хоће да се његова песма нађе на репертоару (?) севера, зна се где то треба да прогура... Прво, глупо је да се на северу заори песма неког "интернет навијача" који дај Боже да је двапут ушао на стадион... Тај ко хоће да прогура неки своју песму на Север прво нек сам себе прогура на трибини па ће лако и његова песма да се ори... ![]() Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - HITMAN 47 - 09-14-2009 Дарко, без љутње, али млатиш празну сламу ! Толико пута прежвакана тема, толико тога већ речено на ту тему, не знам шта постижеш са овим пискарањем! Ајде да ја сад не глумим уредника, рћи ћу ти још само ово(и теби и осталима): ТРИ пута размислите пре него што нешто напишете, толико небулоза си написао(страшни суд, итд) да сам се заиста запитао да ли ти је добро ! Значи без увреде, не знам колико имаш година, и можда ти све ово што пишеш изгледа конструктивно, али веруј ми да није, покушај да се издигнеш из ситуације и реално сагледаш ствари ... колико има смисла све ово што си написао ? ЕДИТ И ако ти није проблем, смањи свој аватар на стандардну величину, нпр 100х100 пиксела, јер твоји уписи стално гурају форум у десно ! Едит2 Ако не знаш да смањиш слику , пошаљи ми линк на пп, смањићу ти ја ... Одг: Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Red Star Forever - 09-14-2009 (09-14-2009, 03:02 PM)Никола Д/С link Wrote:ЕДИТ И ако ти није проблем, смањи свој аватар на стандардну величину, нпр 100џ100 пиксела, јер твоји уписи стално гурају форум у десно ! Не улазим у остале детаље претходног поста, али и Дарку и осталима који имају велике аватаре, молба да их смање... Искачу из стандарда а самим тим руже изглед форума, гурају га у десно, а аватар има исто значење и када је мањи, зар не? Унапред хвала свима... Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Darko - 09-14-2009 Добро, људи, добро добро, схватио сам и после првог поста Ред Стар Форевера неке ствари , само сам покушао да дам неки конструктиван предлог за помоћ трибини, нисам имао лоше намере. А, што се тиче страшног суда и осталог, па написао сам нешто што ми је пало на памет у датом тренутку, а пошто је ово ипак кафе форум мислио сам да може и повремено да се убаци нека шала, али видим да сам погрешио. Пс. Аватар је регулисан Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - HITMAN 47 - 09-14-2009 Нико није ни рекао да си имао лоше намере, ценимо то што си желео да даш неки коструктиван предлог, само о неким стварима је већ толико пута причано, и надам се да си схватио зашто форум није место где се о томе договара ! у вези овога да је ово ''кафе'' , јесте, и сам Киза вам је неколико пута рекао да је уштогљена и преозбиљна атмосфера на форуму непотребна, али зна се са каквим стварима се да зезати и шалити. Кад се прича о овоме о чему си ти говорио, помињање неког страшног суда, чак и из шале делује тотално неозбиљно и клиначки ... Још једном желим да ти напоменем да ове назови критике, не схватиш као прекор, већ заиста добронамерно објашњење, и теби и осталима, да се не би у неким разговорима млатила празна слама, и да заједнички, подигнемо квалитет форума, уозбиљимо дискусије, без обзира што је ово кафе ... ово је ипак НАВИЈАЧКИ форум ... Да се вратимо ми теми, иако не мислим да је ово тотално скретање са теме, јер едукације никада превише ... Из предходних постова ће и други схватити неке ствари, и биће корисни ... Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - *DelijaGirl:)* - 09-14-2009 Дарко,лепа замисао..... Да се вратимо на тему...волела бих да се на трибини више певају старије песме,које погађају тамо где треба,а има их толико много.........!!све више се певају неке нове а које нису Бог зна шта,све које су склепане на исту мелодију..... а толико монотоно ми звуче,као што је ова `Од рођења мог, није прошло без имена твог, ни дан, ни година, Звездо црвена, само с'тобом ја, бићу увек Звездо Црвена, с' тобом бићу ја, Звездо Црвена....`,јако ми је монотона и тужна мелодија,а и трибина мало утихне на ту песму...смори се... можда и због тога што се пева 25мин најмање...мислим да има много бољих старијих песама,које су брже,живље,које понесу и на коју трибина полуди.... ![]() |