Delije
Шта је навијачка култура? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Шта је навијачка култура? (/showthread.php?tid=824)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Шта је навијачка култура? - Majka Mara - 11-04-2005

A mi smo vise talentovani za shutku, nego za djusku. :finger

Шта је навијачка култура? - Red Squad Podgorica - 11-10-2005

Ujka Vanja svaka cast.Slazem se u potpunosti.
btw. posle ovog posta dobio sam zelju da ne dodjem na Romu Big Grin

Шта је навијачка култура? - Anonymous - 11-15-2005

Да ли неко зна која је структура људи била на Северу на утакмици младих Србија - Хрватска?! Страшно. Соло је од наших било 30-так људи разбацаних, а индијанци (ваљда гробари) који су нам ломили столице на Северу добили су батине. Почупано је једно 50-100 столица, а мало људи је добило батине, требало је више, нису сви ухваћени. Sad

Кад се испразнио стадион, ишао сам на исток да видим на шта личи север, немогу да верујем, виде се рупе на њему.

Докле ће Репрезентација да игра на Маракани. Срећа да нико није запишавао графите, него су још неки "туристи" стали испред њих да се фотографишу.

П.с. да не скрећем са теме мали Милан Васић је био на тој утакмици (још му се види ожиљак на образу) ... стока жандарска. Sad

Шта је навијачка култура? - Indjija - 11-15-2005

E o takvim ispadima na utakmicama reprezentacije nisam puno ni razmisljao,zato sam tu sledecu tekmu,za svaku polupanu stolicu-polupane dve glave.(to ce mi biti parola Smile )

Шта је навијачка култура? - neNO-Bandits-Cacak - 11-15-2005

Jeste glupo sto moram ovde al kad sam vec tu moram... Ja sam bas slucajno dosao na tu utakmicu i po 2x sem jednom kad sam bio klinac gledao reprezentaciju... Pa jedan drug me zvao ajde kolima da se provozamo do Bg-a da se zezamo tako je bilo krenuli malo se zezali i onda ajde tekmu on ode na zapad ja na sever usao ...

Video sam dole malu nasu ekipu na samoj ogradi,al posto nikoga ne znam od vas licno nisam ni silazio vec sam malo se smarao i gledao sta se desava okolo malo se smejao vodjama i tako...

A sto se tice STOLICA,jedan je ispred mene je poceo da je udara nogom da je skine,ja sam ga okrenuo i udario po glavi i rekao nemoj da ti ja skrcam glavu ...kad je pao gooo pocinju seljaci kao malo da se guraju i tad je dobio malo po glavi jedan samar... :batine

A ako budem otisao nekad na tekmu ovakvog tipa,ima da idem da bijem redom ko pipne stolicicu...kuci pa lomi ,a ne u mojoj kuci da lomis pm...

Шта је навијачка култура? - Maj 25 - 11-15-2005

Stoka koja je lomila stolice dobila je batine pa sledeci put ih nece lomiti. Ipak sve se smirilo kada se jedan stariji lik okrenuo prema masi i vikao "Alo bre stoko seljachka, nemoj da sam video josh jednu polomljenu stolicu najebacu vam se majke svima redom..."

I da, chudo niko ne pominje indijance koji se stalno penju na shipku i tripuju da vode navijanje..?

Шта је навијачка култура? - Anonymous - 11-15-2005

Ne vidim razlog zasto vi uopste raspravljate o tome ko sta radi na utakmicama reprezentacije.
Lomljava stolica i slicne negativne stvari po nas stadion ce uvek biti i bile su sankcionisane. A to ko se penje na sipku i sta radi na reprezentaciji i ko dolazi na te utakmice nas ne treba da zanima ni malo. Ne treba cak ni da obracamo paznju na taj polu-svet...

Шта је навијачка култура? - boldrik - 11-15-2005

Quote:Ne vidim razlog zasto vi uopste raspravljate o tome ko sta radi na utakmicama reprezentacije.
Lomljava stolica i slicne negativne stvari po nas stadion ce uvek biti i bile su sankcionisane. A to ko se penje na sipku i sta radi na reprezentaciji i ko dolazi na te utakmice nas ne treba da zanima ni malo. Ne treba cak ni da obracamo paznju na taj polu-svet...

Potpuno se slazem, al' moram ovo da spomenem, da se ne zaboravi...

Ortak mi je pricao da su na utakmici Srbija – Bosna “gledaoci i vatreni navijaci reprezentacije” koji su bili na severu ‘vatali one bele golubice mira UN i posto su ocigledno bile pitome i doletale im u ruke (domet) kidali glave i gadjali redare na stazi...
Ima li veceg ispoljavanja primitivizma i skrnavljenja tribine?

Шта је навијачка култура? - slawisha - 11-15-2005

Evo prica se da je za Romu vec trebovano preko 90 000 karata! Koja ce to biti cobanijada na Marakani to vece,ne smem ni da zamislim! Sva brda ce se spustiti da vide Totija i drustvo,i da vide kakva je Marakana uzivo!

Шта је навијачка култура? - Ujka Vanja - 11-15-2005

Zanimljiva tema. Da li se praviti lud,jer nas boli kurac sta se radi negde gde nas nema,negde gde nas ne interesuje ama bas nista vezano za taj dogadjaj,ili se postaviti tako da oni ipak(stoka seljacka) dolaze i tada u nasu kucu,i da ne mgu raditi sta im se hoce.
Ni jedno ni drugo nije neispravno.