![]() |
PREDLOZI I KOMENTARI - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Forum Help (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: PREDLOZI I KOMENTARI (/showthread.php?tid=497) |
Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - HITMAN 47 - 07-16-2008 ПРАВИЛНИК - сасвим ОК Да не буде да ситничарим , само пар ствари које би употпуниле визуелни утисак , а ти Кизо види може ли то да се уради ... - Шта би са сатом на форуму , пише време укупно проведено , време задњег поста , ал нема сата ? Јел склоњен с разлогом (немаш га где ставити и сл) или си заборавио да га вратиш код ове реконструкције дизајна ? - Видим заменио си ове гифове ( ![]() ![]() ![]() Чини ми се да сам хтео још нешто да споменем , ал јбг не знам сад ... Кад се сетим , написаћу. Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - KizaLion - 07-16-2008 Променио сам и те мале сличице. ![]() Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Pijanac - 07-18-2008 Немојте више, на под-форуму терен, опомињати друге да пишу ћирилицом. Пошто имам начина ја ћу сваку поруку написану латиницом пребацити у ћирилицу, а оног ко је писао ћу путем приватне поруке замолити да више не пише латиницом. Смара кад после једне поруке буду исписане још 3 са садржајем ''пиши ћирилицом...'' Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Вечити ДЕЛИЈА - 10-26-2008 - "Вести: У свом профилу можете убацити подник, сличицу, и исправити потпис ако није исправљен." Ево имам предлог ако се слаже администрација да у склопу овог што стоји под "Вести" на почетној старни форума буду неке друге информације... Значи, ако постоји могућност да се мења садржај текста, може се стављати нпр. "Делије, сви у Чачак! Среда 29.10. у ** сати" или "Звезда-ОФК Београд, субота 17 часова. Борба се наставља. Слобода за Делије! Правда за Уроша!"... У принципу, најаве прве следеће утакмице у најкраћим цртама. На насловној страни се не поставља тако нешто већ неко време, а и да се поставља, мислим да није на одмет да се ажурира и овај део насловне стране форума. Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - KizaLion - 10-26-2008 Одличан предлог, како се раније нисам сетио тога. Ту можемо да постављамо најаве и важна обавештења. Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Вечити ДЕЛИЈА - 10-26-2008 Е то брате! У сваком случају мислим да ће већина нас да се сложи да је боље овако. пс. Само исправи датум, "Делије, у среду 29.10. сви у Чачак!" ![]() Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Igor_RS - 10-26-2008 (10-26-2008, 02:42 PM)KizaLion link Wrote:Одличан предлог, како се раније нисам сетио тога. Ту можемо да постављамо најаве и важна обавештења.Кад сам ја то теби још рекао на нашем делу форума Кизо... Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - boske_pv94 - 11-14-2008 не тиче се форума али нисам знао гдје ћу! сајт је одличан али мислим да би требало га помјерити десно јер је на лијевој страни скроз до краја што је по мени веома ружно! Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - vladaczv - 02-27-2009 Јел функционише ова онлине куповина??? Питам пошто је закључан топик, па реко ко зна...да потврдим ја за сваки случај ![]() Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - KizaLion - 02-27-2009 Откључао сам топик. Функционише него шта ![]() |