Delije
Kvalifikacije za LS... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Kvalifikacije za LS... (/showthread.php?tid=405)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kvalifikacije za LS... - Red Star MG - 07-06-2004

Quote:
ULTRA' ROMA Wrote:Eagle, pricaj nam kako ti je bilo kad si vodio navijanje na reprezentciji.

Cuo sam da si pored svih gastosa bio jedini sto se drao "JUGOSLAVIJA"...

Mogu ti pricat. Bila je prva partija protiv talijana i mackarosi su vodili sa 2:0. Navijanje je stalo, sto mi je najkrivlje bilo. Pokuso sam sto je u mojoj moci bilo da to zivne malo, mada tu je odma i frka bila sa redarima tako da je to kratko trajalo. O kakvoj jugoslaviji pricas neznam...

Secam se,da si bio toliko nadrkan da si zamalo pao sa ograde :o :o i onda nakon 80 minuta napustio stadion.Ali ubedjen sam da ce te jednog dana slusati masa Big Grin

Kvalifikacije za LS... - ULTRA ROMA - 07-07-2004

Quote:O kakvoj jugoslaviji pricas neznam...

Ciju himnu si slusao pre utakmice ???

Koju boju dresova su nosili Neziri, Lazovi, Delibasic i ostali za koje si navijao ???

...i ti jos pitas o cemu pricam...

PS: Jesi se sprijateljio sa Berlin Bullgogs-ima i ostalim Grobarima ???

Kvalifikacije za LS... - Sky Joker - 07-07-2004

BSC Young Boys - Roter Stern Belgrad
UEFA-Champions League Qualifikation
Veranstaltungsdaten

Kvalifikacije za LS... - UK_Nikola - 07-07-2004

Uzmi iza gola nemozes pogresiti. namigivanje

Kvalifikacije za LS... - Brdjo - 07-07-2004

Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!

Kvalifikacije za LS... - Sky Joker - 07-07-2004

Quote:Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!

ti to mene kao malo sa strane? :finger

@Nikola: hvala : ) hehe...

ovaj, kontam da je iza gola..samo nisam znao koji je to sektor, posto sam hteo da kupim preko interneta kartu, ali ovako cu da odem ja sam na tickercorner i uzecu kartu Smile hehe..oni ce tamo znati gde je taj sektor.. ;pljuga .

Kvalifikacije za LS... - ULTRA ROMA - 07-08-2004

Quote:Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE ALE ALE :ruke :ruke

Kvalifikacije za LS... - UK_Nikola - 07-08-2004

Quote:
Brdjo Wrote:Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE ALE ALE :ruke :ruke

Polako ljudi sta ste skocili odma. Sky Joker je shvatio fazon....

Kvalifikacije za LS... - фкцз - 07-08-2004

Pogledajte na naslovnoj strani na www.delije.net u desnom gornjem cosku.... 2 banera vezana za karte i prevoz do ciriha iz nemacke(razni gradovi)... ideja im je extra, mozda bi bilo dobro nesto tako uraditi i na cafe-u???

Kvalifikacije za LS... - Brdjo - 07-08-2004

Ma malo zezanja, koji ti je nidzo :finger , Joker dobro ti nama dosao namigivanje !!

A ti Roma, sta se ti kesis koji krivak :nene Big Grin !!