![]() |
Прослава 65-ог рођендана! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Прослава 65-ог рођендана! (/showthread.php?tid=1518) |
Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Igor_RS - 03-14-2010 (03-14-2010, 10:18 AM)дрвосеча link Wrote:Хм...Онај који стане у коп је Делија и Звездаш и свакако да га интересује резултат. Ако ниси приметио да нас ове сезоне далеко више него претходних интересује резултат и игра нашег тима, више него икад се окрећемо гледању ка терену. И још једна ствар, за време трајања утакмице барем 80-ак минута можеш да гледаш утакмицу и навијаш онако како треба. Једно је гледање и навијање, а друго гледање и коментарисање игре... Одг: Одг: Прослава 65-ог рођендана! - фрактура - 03-14-2010 (03-14-2010, 10:16 AM)Капетан Кука link Wrote:Утакмица која је била неизвесна и наша снага показана у најбитнијим моментима утакмице, избацили су још једну незаборавну епизоду на нашем Северу. Осећала се та моћ коју само Делије умеју да створе, која је носила и нас и играче ка победи и то је за мене најлепши осећај данас. Нешто због чега вреди живети и жртвовати се сваког дана. То је та магија наше Маракане, тај хук од кога ни ми ни наши противници нисмо више исти. Волео бих искрено (ма колико чудно звучало) да је чешће ситуација на терену неизвесна јер овакав осећај се не може ни описати нити поредити са било чиме. Идемо даље ка новим борбама и победама, што фудбалским што навијачким. Хвала ти мајсторе што си ми уштедео труд, јер моје су имресије буквално исте. ![]() После много сезонa, враћамо се коренима и правим вредностима.Годинама смо са трибине кроз песме се клели Звезди на верност и спремност да за њу учинимо све што је потребно, али то нисмо показивали ту где је потребно, некако смо били отуђени од терена, за то се не можемо једино кривити ми, јер има много фактора, које не бих сад да набрајам, јер није то поента моје приче.Много је добра она бука кад противници имају напад, или кад наши излазе из тунела а сви ААААА АЈДЕ...То је нешто што су радили и наши очеви и дедови, када организовано навијање није узело маха, и тога не треба да се одричемо, већ напротив да га уведемо као саставни део репертоара.После много година имамо сјајну повезаност са играчима на терену, зато што смо препознали да су слични нама, велики борци који 90 минута изгарају на терену, буквално дишемо као један и заједно ломимо противника.Не можемо ми да се идентификујемо и подржавамо неке манекенчиће који појма немају шта је Звезда. Поента приче је да ово што смо урадили синоћ је оно право, искрено, са препуно емоција.Тако клинци који посећују Маракану постају доживотни зависници.Живеће да опет доживе онај монструозни хук за време пенала, и екстазу после датих голова.Тако ћемо задржавати људе на трибини. Ма сјајно!!! Одг: Прослава 65-ог рођендана! - zvezdinsin - 03-14-2010 ЦЗБГ је лепо објаснио,а ја ћу да се надовежем да свака утакмица овом тиму је више од обичне,пошто немају квалитет за сваку морају да дају 100% својих могућности да би неког победили. Уз све то иде и наша подршка са трибина.Зар стварно неко мисли да би ми јуче окренули без публике?Зато је и битно да на сваком стадиону играчи осете домаћинску атмосферу. Најтеже за њих ће бити са ОФК,али да се не бавимо унапред. ПС. Дерби кад смо изгубили 4-2 је био 2007 Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Ћиме - 03-14-2010 (03-14-2010, 08:13 AM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Ћиме link=topic=3776.msg76614#msg76614 date=1268525605]Зато постоје сезонске карте, надам се да ће доћи време кад ће на почетку сезоне свако купити по сезонску и кад ће остати један мањи део карата у продаји пред саму утакмицу. [/quote] Веруј ми да се и дан данас кајем због те сезонске не зато што сам дао скоро дупло више кеша на карте него због цимања за скоро сваку утакмицу. Јуче сам у једном моменту помислио да сам џаба дошао јер неће бити карата. Одг: Прослава 65-ог рођендана! - MACAK - 03-14-2010 Када се карте плаћају наравно да нас је мање,ВЕЛИКА је криза у држави и 200 динџи је за некога велика пара.Колегиница моја,самохрана мајка са 20 000 и троје деце ДЕЛИЈА неможе да издржи тај темпо посете СЕВЕРУ.Што се тиче јучерашње утакмице ја сам задовољан,песмом,амбијентом и поготово кореографијом а да може боље наравно и биће ал и то зависи од наших играча.Многи гледају текму и зависности од резултата и подижу глас,шта је ту је а то смо што смо.Оно јуче је било феноменално. Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Zivojin Misic - 03-14-2010 Одг: Одг: Прослава 65-ог рођендана! - свелудо - 03-14-2010 (03-14-2010, 11:57 AM)фрактура link Wrote:Поента приче је да ово што смо урадили синоћ је оно право, искрено, са препуно емоција.Тако клинци који посећују Маракану постају доживотни зависници.Живеће да опет доживе онај монструозни хук за време пенала, и екстазу после датих голова.Тако ћемо задржавати људе на трибини.Мислиш на ово? 8) јеби га нисам видео поруку изнад... Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Igor_RS - 03-14-2010 (03-14-2010, 01:55 PM)MACAK link Wrote:Када се карте плаћају наравно да нас је мање,ВЕЛИКА је криза у држави и 200 динџи је за некога велика пара.Колегиница моја,самохрана мајка са 20 000 и троје деце ДЕЛИЈА неможе да издржи тај темпо посете СЕВЕРУ.Хиљаду динара је била сезонска, што значи за 1000 динара гледаш 20-ак утакмица, у просеку 50 динара те кошта улаз. Ово је стварно симболична цифра. Опет разумем да има људи који су у јако тешкој финансијској ситуацији, али испод ове цифре не може... Одг: Прослава 65-ог рођендана! - InsaNe - 03-14-2010 Јбг ја например идем редовно на утакмице већ годинама... али кад ми је требало 1000 динара за сезонску нисам је имао. Цена је наравно и више него јефтина, али кад се нема нема се... Нема се посла, нисам из Београда па ми је свака утакмица гостовање, само пут ме кошта око 1000 динара...Али за Звезду се иде и стопом, за улаз се увек снађе ко је мало редовнији, односно ко зна зна ![]() Али да не скрећем тему, прослава претерана, не постоји реч да је опише... так кад сам одгледао снимке сам схватио шта се у ствари дешава... колико људи на првенственој утакмици... Следеће сезоне да мобилишемо и исток и запад ![]() Инвазија на Крагујевац! Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Belov - 03-15-2010 (03-14-2010, 02:31 PM)Живојин Мишић link Wrote: Хахахаха, царски!!! Атмосфера је била као да смо играли против Манчестера... Лудница сво време! Само тако да се настави и све ће бити боље! |