Delije
Црвена Звезда-Јагодина - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Црвена Звезда-Јагодина (/showthread.php?tid=1509)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - 13cigan - 02-28-2010

Слажем се  8)има ликова стоје руке у џепове и тако целу утакмицу. Не контам ??? што су дошли кад не навијају :-\.
Север епицентар ЛУуудила :o

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - joka - 02-28-2010

надам се да ће бити још са делије кафе!!!

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Igor_RS - 02-28-2010

(02-28-2010, 01:27 AM)13циган link Wrote: Слажем се  8)има ликова стоје руке у џепове и тако целу утакмицу. Не контам ??? што су дошли кад не навијају :-\.
Север епицентар ЛУуудила :o
Ај' мало охлади са писањем, сваки други пост је твој. Био си на утакмици, писао си о њој и то је то, нема потребе да је твој сваки други пост. Добронамерна критика и ништа више  Wink
Јуче 20000 људи на утакмици, пун Север, као што је неко рекао да ништа нисмо радили, да уопште нисмо ни навијали, то  би била огромна ствар. Овако...стварно одличан почетак другог дела. Настављамо још јаче, још боље, на Бањици опет да нас биде много, макар као прошли пут кад смо били...

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - KizaLion - 02-28-2010

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - UrbanBaby - 02-28-2010

(02-27-2010, 09:21 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: [quote author=8stardust7 link=topic=3762.msg76099#msg76099 date=1267305103]

Оно ругло од пројектора/семафора на југу да се склони што пре. Оно не личи ни на шта.
Кад си већ споменуо,на оном старом се бар видео резултат и време а на овом ништа...
[/quote]

Ма, то није семафор, то је телевизор.
Да се склони и то чудо и столице са севера.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Ujka Vanja - 02-28-2010

(02-28-2010, 01:05 AM)luconi link Wrote: Али не будимо на крај срца, солидно издање!
Ти очигледно живиш у аргентини када овако издање називаш солидним...извини критичару наш потрудићемо се следећи пут сви заједно да макар добијемо прелазну оцену код тебе!!!

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - vtomic85 - 02-28-2010

Да видимо - имали смо велике и мале барјаке, пароле, велике и мале балоне, ролне, папириће, пиротехнику... Мајку му, имам осећај да је нешто фалило. А, да! Фалиле су оне кесе са водом из центра копа да мало раздрмају успаване у појединим тренуцима Smile. Људи, да ми је неко пре годину - две причао да ћемо овако да изгледамо и да звучимо против неког жирафа - тима...

Само сам се надао да ће на терену бити бар 4 - 5 комада, како би након трећег гола људима постало небитно шта се дешава на терену и како би могли да се концентришу на навијање. Али јбг, увек има оних који су дошли да гледају фудбал. Још сад имају и телевизор на југу.

Сад гледам снимак са делије.нет и на 8:05 је мало смешна слика - 30 људи у центру копа скаче и прави лудницу, а буквално цео остатак Севера мирно стоји и пева. Кад се и то буде променило тако да сви скачу а укупно 30 људи стоји, биће пун погодак. А кад смо већ код тог снимка, погледајте сам почетак. Гледам, слушам и не верујем да је пун Север успео да "Добро знај" отпева од почетка до краја без двогласја, без падова, без било каквих грешака, и то без једне једине интервенције са шипке!

Морам да похвалим две клинке које су стајале до мене, додуше фул намонтиране, али које су певале и скакале свих 90 минута. Позивам све њихове другарице са трибине да се угледају на њих две! Smile

Две замерке које сам написао су потпуно добронамерне и знам да за неколико месеци нећу моћи да пишем о томе пошто ће до тада сви на Северу укапирати зашто су ту.

Свака част, Делије! Признајем да ми је лакше да дам негативну критику него позитивну, али од мене данас оцена 98/100! Smile

А сад црвенкапа... ;D

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 02-28-2010

(02-28-2010, 10:26 AM)vtomic85 link Wrote: 30 људи у центру копа скаче и прави лудницу, а буквално цео остатак Севера мирно стоји и пева.

На овоме треба у будуће порадити. Прошле сезоне када је кренула нека маса да лудује, проширило се на целу трибину. Само теба мало воље за лудоријама и цео север има да повилени.

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Igor_RS - 02-28-2010

(02-28-2010, 10:26 AM)vtomic85 link Wrote: Морам да похвалим две клинке које су стајале до мене, додуше фул намонтиране, али које су певале и скакале свих 90 минута. Позивам све њихове другарице са трибине да се угледају на њих две! Smile
Боље је да се неки "другари" угладају на њих, а оне и њене другарице остану кући следећи пут, сигурно имају нешто корисније да раде. Стварно нам све више девојака долази на трибину, а то ми се никако не свиђа. Постоје и друге трибине поред северне...

Одг: Црвена Звезда-Јагодина - KocoBo-Cp6uja - 02-28-2010

Кад се већ спомиње бројност,ставрно би истакао запад,највише људи ове сезоне,више него на дербију,против славије а гостовала је јебена јагодина.