Delije
Видео записи старијих Звездиних утакмица - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Видео записи старијих Звездиних утакмица (/showthread.php?tid=1495)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - 100%anti crnobeli - 05-03-2010

Дерби игран 24.090.1994. године, партизан - Звезда 1:1, ми повели голом Ковачевића, а они изједначили 5 минута касније, након што је Ћирић у себи својственом маниру уштоповао руку лопту, а онда неометан са 5 метара дао гол. Но без обзира на то заиста добар дерби, са фудбалске и навијачке стране.

П.С. обратите пажњу како тадашњи коментатор(мислим да је ово један из плејаде РТС-ових дебила Јордан Ивановић, мада је овде испао коректан  ;D) коментарише бакљаду, а како то раде коментатори данас.

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - Radowi - 05-07-2010

Да неко нема случајно утакмицу Звезда Динамо Тбилиси ??
Што је била у августу или јулу..
Јел има неко?

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - neso.l - 05-13-2010

Овај дерби из септембра 94 сам посебно запамтио јер ми је то била прва утакмица након дуже паузе због рата у БиХ.Мислим да је тад на полувремену званични спикер јавио да су укинуте спортске санкције тадашњој држави што је пропраћено аплаузом са свих трибина...Прије утакмице је било неких пар ситнијих чарки којима смо ми присуствовали, знам да је неколицина људи потрпана у марице у близини сјевера али не знам детаље...На трибини гужва, хаос, једва смо стајали...

А опет, дерби из 97 кад је Станковић дао онај гол за 2 1, са десеторицом наших на терену у том тренутку,  памтим по (уобичајено) огромној гужви на улазу.Нисам видио гол Кристића јер смо ушли сигурно десетак минута након тога..Приликом улаза и те гужве (утакмица се игра а нема шансе да уђеш) добило се и пар пендрека а милиција је највећим дијелом била крива за све..Послије је неколико навијача партизана убацило камење у наш бус (градски) испод панчевца и онда је било гањање до оних кућица, грилова, шта ли су већ, на ћошку испод Пионира (гдје 27 бус скреће)...Мала фрка, ништа посебно јер су били доста млађи...

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - Igor_RS - 05-13-2010

(05-13-2010, 11:35 AM)нешо link Wrote: А опет, дерби из 97 кад је Станковић дао онај гол за 2 1, са десеторицом наших на терену у том тренутку,  памтим по (уобичајено) огромној гужви на улазу.Нисам видио гол Кристића јер смо ушли сигурно десетак минута након тога..Приликом улаза и те гужве (утакмица се игра а нема шансе да уђеш) добило се и пар пендрека а милиција је највећим дијелом била крива за све..Послије је неколико навијача партизана убацило камење у наш бус (градски) испод панчевца и онда је било гањање до оних кућица, грилова, шта ли су већ, на ћошку испод Пионира (гдје 27 бус скреће)...Мала фрка, ништа посебно јер су били доста млађи...
Сећам се и ја добро тог дербија, каква је тад гужва била...сећам се и коња пандурских који су нас стисли уз неки зидић...такође сам ушао негде у 25-ом минуту, све се то заборавило кад им је Деки забио гол и кад смо их добили...

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - 100%anti crnobeli - 05-13-2010

Тај дерби, Нешо, није био 97., већ фебруара 98., прво коло пролећног дела првенства  Wink .

Ми смо повели голом Кристића, они изједначили голом Исаиловића и онда Деки осам минута пред крај нас све шаље у екстазу.

Нажалост та сезона 1997-98, иако смо имали до јаја тим је за комплетан заборав из добро познатих разлога.

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - neso.l - 05-14-2010

Да, у јправу си, уопште нисам размишљао док сам писао а одлично се сјећам да је био 98...Али зато нисам сигуран, а мислим да би требало да је исте године касније био онај дерби кад их нагазисмо  4 0 а могли смо 15 0 ? Кад су се двије групе на југу цијелу утакмицу чачкале међусобно по оној кишици...

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - Igor_RS - 05-14-2010

(05-14-2010, 06:24 AM)нешо link Wrote: Али зато нисам сигуран, а мислим да би требало да је исте године касније био онај дерби кад их нагазисмо  4 0 а могли смо 15 0 ?
Кад је Перица кренуо од центра, све их предриблао и дао гол...е како ми је жао што их тад нисмо напунили до врха, а могли смо

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - neso.l - 05-14-2010

Најдраже од свега ми је било кад Перица у првој изјави за медије са терена каже "Апелујем на бјековића и управу партизана да учине нешто и сачувају институцију дерби".То је био одговор на неке изјаве поменуте персоне нешто раније, када су дочекали да вежу пар успјеха против нас па онда паметовали и дизали се у небеса (познато звучи?)...

Али тад смо требали да их одвалимо од живота.Иако је било 4 0, то је било само лудом срећом по њих...И што је највећи фазон, како рече 100% анти црнобели, те године не освојисмо ништа...А ове поштењачине "освојише" куп побједом против обилића без 8-9 играча..Никад нећу заборавити онај црни први април (куп са обилићем на пенале испадосмо а увече Меш у Пиониру)...Али ајде, да не скрећем  са теме...

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - 100%anti crnobeli - 09-21-2010

Чувени 121. дерби, игран на Митровдан 2003. године и гажење гробара како на терену тако и у навијању.

Звезда - партизан 3:0, снимак из другог угла  Wink

Одг: Видео записи старијих Звездиних утакмица - vure - 09-21-2010

Kлип о ИКОНИ Драгану Џајићу из 6 дела...ако администратори мисле да му није место овде нека обришу  Smile