![]() |
Гласајте за смену Ђуровског - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Гласајте за смену Ђуровског (/showthread.php?tid=1208) |
Гласајте за смену Ђуровског - Ђоле - 08-10-2007 Quote:Међутим шансе да буде смењен не постоје,бар не до септембра,ма колико ми сви то желели. Повлачим реч! ![]() После ове изјаве Коромана могу само да мислим шта би се дешавало и каква би атмосфера била у тиму да је Бошко остао. Гласајте за смену Ђуровског - николаБГ - 08-10-2007 Ма добро је... Од почетка говорим да Бошко није неко ко нас може увести у европу. Титулу смо узели јер се Партизан распадао, а не зато што смо ми имали игру. Ја сам био и за то да се обавезно доведе страни тренер јер нашим играчима треба ауторитет. Косан није најсјајније решење, чак штавише мени је у сећању остао као дебил, али у овом тренутку је ипак то помак напред, јер горе не може. Лоша игра, лоша атмосфера на релацији играчи-тренер... то није ништа обећавало. Позитиван шок о којем причате ће дефинитивмо бити присутан и ја сам сада 100 пута већи оптимиста него јуче. Шта знам, видећемо за 4 дана, сутра сви на чуку да им дамо подршку и то је то!!! ![]() Гласајте за смену Ђуровског - Pijanac - 08-10-2007 МИША КОСАНОВИЋ!!! :ruke :ruke :ruke ВРХ брате ВРХ!!! Надам се да прецедник озбиљно разматра успостављање спонзорске сарадње са фирмом Рубин Крушевац. Чисто да тренер може џаба да пије пред утакмицу. А после утакмице ће нам онако кроз дим од цигаре на конференцији за штампу, промуклим гласом, процедити објашњење зашто смо на Маракани изгубили од Смедерева са 1:0. Гласајте за смену Ђуровског - Војник_севера - 08-10-2007 Quote:МИША КОСАНОВИЋ!!! :ruke :ruke :ruke ВРХ брате ВРХ!!! Они су нам већ спонзори :ruke :ruke :ruke Пецони је наш спонзор,а он је уједно власник Рубина.Немој за Мишу да бринеш снаћиће се он већ :flasa :flasa :flasa :flasa ;pivo ;pivo ;pljuga ;pljuga namigivanje Гласајте за смену Ђуровског - Paya Pikey - 08-10-2007 Ђуровски је прецизирао да је после пораза од естонске Левадије у реванш утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона дуго размишљао који потез да начини, свестан да је његов тим изгубио од просечне екипе на недостојан начин ’који никако није у складу са реномеом трофејног српског клуба’. "У разговору са председником клуба Драганом Стојковићем у четвртак по подне понудио сам оставку и она је потом на Управном одбору и усвојена. Одлуку сам мирно прихватио, јер сам велики 'звездаш'. Овој екипи је потребан 'стрес' који ће да је тргне из летаргије. Једини начин да се то у овом тренутку оствари је промена тренера" Према договору са челницима Црвене звезде, бивши тренер српског првака ће остати у клубу и биће распоређен на неко ново радно место, одговарајуће његовом знању и искуству. Бошко је овом изјавом показао шта значи бити прави ЧОВЕК и искрен ЗВЕЗДАШ без обзира на скромно тренерско знање!Људино хвала ти на свему! Гласајте за смену Ђуровског - SaXoN - 08-10-2007 Немојте да сте наивни! Каква црна оставка, па 3ар није јуче и3јавио да би ра3мишљао о оставци САМО да смо ипали. Ђуровски је отеран и тако је морало да буде. Е сад Косан... шта рећи... Боже помо3и! Гласајте за смену Ђуровског - Paya Pikey - 08-10-2007 Quote:За сваки случај спремно је и ово да га подсети на највеће успехе у тренерској каријери:Pijanac Wrote:МИША КОСАНОВИЋ!!! :ruke :ruke :ruke ВРХ брате ВРХ!!! ![]() Гласајте за смену Ђуровског - Милош - 08-10-2007 Искрено, криво ми је због овога. Па како може Косановић да сложи екипу пред овако битан меч (мислим на меч са Ренџерсима не са Чуком ![]() Гласајте за смену Ђуровског - Мезимче - 08-10-2007 Славољуб Муслин, један је Славољуб Муслин :ruke Гласајте за смену Ђуровског - Lutke - 08-10-2007 Naravno Djurovski ajde bln MRSSS.. da nam se dushmani smiju kako gubimo od jedne Livade i shta ti ja znam..PIXI je trebao malo ranije da razmislja o dovodjenja trenera,ali on je puco samo na neke velike zvezde koja su trazila milione..e sad je pixi kasno...Samo pochinje liga,LS sa Rangersom a nasha ekipa u Haosu..Eto nadam se da ce ovaj novi trener da se pokazemo u pozitivnom svijetly.. ![]() btw zao mi je shto pishem hiroglifima.. |